natalia_bis
Fanka BB :)
noirel nie zazdroszczę warunków, a z opłatami to masz świętą rację My dokładnie odczuliśmy różnicę po przeprowadzce z miasta do domku na wsi pare lat temu. Metraż większy a koszty sporo niższe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wy tu o zdrowym jedzeniu itd
a ja pożarłam 3 wielkie gofry z bita smietana i czekolada...zaraz zaczne umierac z powodu mdlosci...ale warto bylo
No na tym jeszcze nie wyłam (bo nie oglądam - Geslerowa mnie irytuje do granic). Natomiast wczoraj wzruszył mnie Król Julian...Kurna nie ma jak poryczec się na kuchennych rewolucjach!
Akurat w tej kwestii masz rację ;-)eklerkaa ja się najwcześniej wybieram w majówkę na porodówkę :-) tylko czasami mam głupie wrażenie, że tym razem moje zdanie mało istotne jest
dziś jadę do natariusza wydać 5500 zł za akt notarialny po co ja studiowalam budownictwo? trzeba było isć na prawo.
wczoraj się pokłóciłam z M ,już nie mam do niego siły.
buziaki i miłego dnia
hej hej...czaje sie na sniadanie...pewnie zaraz znowu bedzie mnie mdlic....co by tu zjesc...???...!!!
Ja cos czuje ze do terminu nie dotrwam na pewno....niech juz sie zacznie kwiecien..
Faktycznie warunki masz trudne. A sprzedać nie możesz?właśnie to jest najśmieszniejsze,bo w centrum stolicy!!! tylko że w starej kamienicy,na 3 piętrze,do ogrzewania służy mi piec na węgiel,gaz na butle,woda z termy na prąd...a co najlepsze sąsiedzi mają wc na klatce,takie wspólne na kilku lokatorów (ja na szczęście mam w domu),radzę sobie,ale mieszkam sama z córką,a teraz jak muszę leżeć to niestety węgla nie wniosę ani córki do szkoły nie zaprowadzę,więc lepsze zło było na ten rok zostawić córkę pod opieką ojca,ale od czerwca już będzie ze mną,po prostu uparła się że ten rok chce jeszcze zostać w swojej szkole bo komunie ma,a że to druga strona miasta to nie było możliwości jej dowozić.dlatego zawsze się wkurzam że w więzieniach mają lepsze warunki
Witam się i ja żegnając 31 tydzień....
Mogę z czystym sumieniem ponarzekać na dzisiejszą noc. O 3:50 obudziłam z wrzaskiem S że "skurcz,skurcz,skurcz!!!!!Ała!!!"
Biedak wystraszył się że to porodowy jakiś a to moja noga "tylko".
Masakra zesztywniałe palce spowodowały potworny ból nad kolanem z tyłu w udzie. Puścił po chwili ale do rana palce w lewej stopie jak nie moje i spać się nie dało....
Więc się nie wyspałam i buuuu, nietomnam! :/
to mieszkanie komunalne,nie mogę sprzedać,nawet zamienić bo niby sprawa jest w sądzie ,że właściciel się znalazł.
ja też łazienkę i wc robiłam na swój koszt,ale ja mogłam,bo tu już nawet nie o finanse chodzi tylko o rury które są w jednym pionie,więc w pozostałych pionach ludzie nie mają możliwości zrobić sobie kibelka czy łazienki