reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Usmiechnieta witaj!Mam nadzieje,ze Ci sie u nas spodoba :-)[/QUOTE]

Mdła witaj :) Bardzo mi się podoba. Szczerze powiedziawszy to czytam forum już jakiś czas...ale chyba się obawiałam, że się tu nie odnajdę. Tymczasem jest naprawdę super. No i poza tym myśl, że nie leży się samemu dodaje mi otuchy :)

k.a.j.a witaj ;) Dużooooooooo zdrówka dla Fabiana. No i gratulacje, bo z tego co widzę niedawno urodziłaś.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kaja przepuklina to taka normalka podobno, więc głowa do góry. Ja chyba tobie tych innych miodowych płaszczyzn zazdroszczę trochę.

Laski stał się cud zrobiłam liste rzeczy do spakowania :-D:szok:, bo skoro młoda już w 36 tc, to chyba nie ma co czekać.
No i klasycznie mam jakieś wrażenie, że nie pamiętam o czyms oczywistym...

Usmiechnięta jesli możesz korzystaj z opcji "edytuj" zamiast pisac post pod postem ;-)

KAJA JJJAAACCCIIIEEE! 4 tyg po urodzeniu a on się szykuje na wyrko normalne?? BOSKO!!!!!! chciałabym tam być z wami i siedzieć obok i się przyglądać tym przecudnym postępom!!!!!!!!
pamiętasz Jak pisałam o synku?5 lipca rodziłam a dopiero w ostatnim tyg września pożegnał inkubator!! FABIAN TAK TRZYMAJ KRóLEWICZU!!!!:-)

k.a.j.a- super ze Fabianek bedzie juz bez inkubatora, dacie rade i z przepuklina, a jak mala ale dzielna Sonia? tez pewnie juz w lozeczku, czy jeszcze ja w inkubatorze trzymaja? Marysie macie juz w domku? zamecze Cie pytaniami :) mocno trzymam za Was kciuki i juz sie doczekac nie moge kiedy dzieci nabiora sily by wrocic z Wami do domku

a ja chora, gardlo boli, katar... ach ta pogoda, niech juz przyjdzie w koncu ten maj

usmechnieta
- witaj na majowkach

Usmiechnięta jesli możesz korzystaj z opcji "edytuj" zamiast pisac post pod postem ;-)

sorrki...pewnie, dzięki za uwagę :-) z góry przepraszam dziewczyny jakbym jeszcze coś robiła nie tak. Jak już się wyrobie to będzie lepiej. To moje pierwsze forum ;)

Nia witaj ;) i dużo zdrówka

Ostatnia edycja:
Nia, nie jeszcze, z moja mamą przyjedzie jak tylko dzieci wyjda..nie mamy przedszkola, S w Sztokholmie, ja w szpitalu cale dnie..
Sonia jeszcze jakis tydz w inkubat, bo jeszcze trzeba ja dogrzewac, a Fabian trzyma temp..
KARTAGINA, Tys moja idolka, z Ciebie przyklad biore:D

Ostatnia edycja:
Bo Sonia pewnie ciepłolubna jak kotka :-D

Dajcie mi coś fajnego do czytania, bo mi się mózg psuje od głupot.

ja wlasnie czytam na temat polsko-niemieckich kantaktow jezykowych na terenie gornego slaska, ale to akurat nie wiem czy az tak interesujace bo to do egzaminu na 5 kwietnia :) tzn. interesujace jest ale juz mam dosyc czytania na ten temat :)przy okazji ucze sie slaskiego :)

a ja znowu poszłam spać i 3h poszło,obudziłam się cała mokra więc jak R. wróci to idę kąpu...

mój R. jest lepszy niż "perfekcyjna Pani domu" ciężko mi Mu dorównać w zwykłych domowych obowiązkach,nie mówiąc o reszcie,bo chyba nie ma rzeczy której nie potrafi zrobić ani żeby odłożył coś na potem,ciągle coś robi,czasami nie widzę Go cały dzień,mimo że ma wolne i jest w domu,bo ja w sypialni a On coś gdzieś robi...ehh...

dzwoniłam do córy,dziś trochę lepiej,tylko stan podgorączkowy,zobaczymy co lekarz powie...ale obawiam się że nic się nie dowiem:wściekła/y:

Wiataj Uśmechnięta...ja literówki nawet nie zauważyłam,ale Cytryna to bystra:-) ja też z tych leżących:eek:

Kartagina współczuję,takie siusiu pupą to najgorsze z możliwych:-(

Kaja gratki dla Fabianka:-)

reklama
Do góry