reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dzięki dziewczyny :) Miło mi :)

kartagina też mnie taj męczyło dwa tyg. temu....przez kilka ładnych dni. Jak się później okazało za dużo magnezu. Mam nadzieję, że Tobie też przejdzie.

Framama widzę, że twarda i wesoła z Ciebie kobitka :) Ale jeżeli wszystko jest tylko na Twojej głowie to współczuje. Może trzeba go sposobem ;)

wiikki dużo zdrówka...oby to nic poważnego

Zapominajka​ witaj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
heloł drogie Panie

uśmiechnięta-witamy :)

Ja na mego P. nie powinnam narzekać, bo chociaż nie jest złotą rączką, ale pomaga ile może, stara się bardzo.
Dziś mam beznadziejny ranek, bo za oknem ciągle biało,moja córcia dziś zachowuje się jak histeryczka. Doprowadza mnie do wściekłości i sama z nią poryczałam. Teraz zasnęła, więc mam trochę spokoju...

Elajar witaj :) a ile Twoja córcia ma lat? Moja też czasem ma gorsze dni. Może jak się prześpi to będzie lepiej. A poza tym taka wiosna ze śniegiem nie nastraja pozytywnie...nawet nasze maluchy.

Siemasz, uśmiechęta z literówką w nicku :-D

Kartagina
, lepsza biegunka niż zaparcie! Vivat woda z tyłka! :-D

kora kegla ćwicz bo niestety po porodzie z pęcherzem może być tak jeszcze długo...:no:

noirel ja przy pessarze też mam ciągle mokro. a jak biorę globulki to już masakra... sama woda leci, nie martw się!:tak:

minervaa, rysia, aniaczek to ścigamy się która dalej przetrzyma:) albo porównamy brzuchy który większy:)

Cytryna STOP!!!! ty tam żadnych szaf nie waż się sprzątać!!! LEżEć!!!! powyrzucamy jak urodzimy! jeszcze troszkę! a cóż to, W ma lenia????:szok:
jak się ma zaparcie to się marzy o biegunce i na odwrót! ale ja dziękuję, cała d.pa mnie boli!! wodę z cukrem zrobiłam żeby się nie wypłukiwała za szybko, napar z suszonych jagód i smecta...

Framama żaden nie wie jaK się zachować gdy płaczemy dlatego unikają tego jak ognia!!!:cool2:

Uśmiechnięta WITAJ!!! u nas dużo leży!! ja...:tak:

za dużo magnezu?? o kurde... ale chyba nie u mnie- M zadzwonił że o 5 rano już siedział na kibelku... mały też jakiś niemrawy był rano a teraz ok, jeszcze się córy zapytam jak z przedszkola wróci. jedyne co wczoraj jedliśmy razem to gulasz MAMUSI:) ale ona się zapiera że wszystko po staremu i na świeżo robione więc nie wiem...

Ostatnia edycja:
ciitrus wtaj :) tą literówke (a właściwie jej brak) zauważyłam niestety dopiero jak już założyłam profil. Ale trudno, będę uśmiechnięta bez "i". Założeniem jednak było uśmiechnięta :-)

Ullana witaj w waskim gronie "szczesliwych" pawiujacych przez cala ciaze! :-) Ponoc to tylko 1% wiec mozna poczuc sie naprawde wyjatkowo...:eek: Jak planowalismy druga pocieche to chcialam miec za jakis czas trzecie-zeby byla mala roznica wieku.Teraz rozumiem dlaczego odczekalam 5 lat-wydaje mi sie to optymalne rozwiazanie :-D

Moj maz nie da sie tak latwo zaszufladkowac.Czasai sam chodzi i szuka co by tu jeszcze poprawic w domu.I wtedy mu sie robota az pali w rekach,wszystko jest na wysoki polysk.A czasami cos musi dojrzec...To wszystko kwestia natchnienia?No wlasnie..."Zdradliwa wena-raz jest raz jej nie ma" :-D Ale przy porzadkach baaardzo pomaga.Teraz w weekend musi jeszcze okna pomyc i (kto mi przypomnial-dziekuje!) i karnisz u Mlodej wymienic.
Usmiechnieta witaj!Mam nadzieje,ze Ci sie u nas spodoba :-)

Z tym magnezem to też były jaja. Bo miałam taką biegunkę, że po każdej wizycie w WC dostawałam skurcze (które mam i tak dość często). No więc myślałam, że po kolejnym magnezie przejdą skurcze.

Dopiero później zadzwoniłam do położnej i ona kazała odstawić magnez i pić napar z jagód....pomogło.

moja ma 2 i pół :) i to czasem chyba taki bunt dwulatka. Czasem płacze nie wiadomo o co. Na szczęście nie zdarza jej się to często. A jak zareagowała na rodzeństwo? Wie? Bo moja niby wie, głaszcze brzuch, ale ciekawa jestem jak zareaguje już na siostrę po urodzeniu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Siemano babolce:D.. ZAPOMINAJKO, juz mialam Cie zaczac szukac..
USMIECHNIETA, witamy:-)

Macie sie z tymi chlopami:-D..
Zeby sie za mocno nie rozwijac, u nas ciagle leza walizki w pokoju dla dzieci.. Reszte sobie dopowiedzcie:-D.. Za to na innych plaszczyznach jest miodowo:D..

Z nowosci. Fabian dzis zegna sie z inkubatorem. Przechodzi na normalne łozeczko. Ale zeby nie bylo za pieknie, ma przepukline w obu pachwinach. I pewnie bez zabiegu sie nie obedzie..ale jakos i to mnie nie lamie. Podobno wiele dzieci ma, szczegolnie chlopcow..

Do góry