reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

o jeeezuuuuuuuuuu ale mam zejście! wczoraj miałam wzdęcie a dziś od 7 z toalety nie schodzę... normalnie sikam odbytem!!!! ja umrę............

reklama
co do narzekania na mężów to ja chcę żeby mój okna w sobotę umył, na co on prycha i próbuje mnie namówić abym na cały weekend puściła go do kolegi ;/ masakra, a mi się nie widzi siedzieć samej z młodym, i tak mam dość siedzenia całymi dniami w tygodniu, porażka...a on chyba chce teraz jako tako poszaleć bo wie że przy dwójce małych dzieci to on nigdzie nie pójdzie, a tym bardziej na weekend..

ullana dziękuję za przyjęcie :-) jestem uśmiechnięta bo najgorsze mam za sobą. Dlatego teraz pozostaje już mi tylko czekać na ten radosny dzień. Ale faktycznie z leżeniem jest ciężko...
Co do sprzątania...mój na szczęście bardzo mi pomaga, choć są sprawy o które ciężko się doprosić :) Powiesić karnisz :) Temat ciągnie się i ciągnie. Ale już odpuściłam...w innych obowiązkach jest bardzo pomocny więc nie mam co narzekać.

uśmiechnięta - witaj w naszym gronie :happy:

A ja znalazłam fajny obrazek:-p
384793_10151497685175629_1788968424_n.png

Załączniki

• 384793_10151497685175629_1788968424_n.png
    384793_10151497685175629_1788968424_n.png
    17,9 KB · Wyświetleń: 40
kartagina, trzymaj się tego kibelka, ale oby nie za długo co byś się nie odwodniła:tak:

jeśli chodzi o facetów, to mnie też już ściska na widok brudnych szafek, kurzu, itp, ale kompletnie nic nie robię, bo muszę leżeć, więc wyluzowałam i wiecie co? mój mąż zaczął wszystko ogarniać i już po tygodniu stwierdził, że te garnki, talerze i szklanki same wychodzą z szafek i że on już nie ogarnia dlaczego tak się brudzi w tym domu! więc mu mówię, że ja właściwe tylko do toalety wychodzę i niech nie liczy że to ja:-D a potem delikatnie go uświadomiłam że do tej pory ja większość tego bałaganu ogarniałam, dlatego tego nie dostrzegał i go tak to nie przerażało:happy: taki dyskretny trzask w łeb dla niego:rofl2:

uśmiechnięta, witaj:-)

poczytałam Was troszkę,

Framama biedna ta Twoja córa, ale dobrze, że antybiotyk dobrany więc szybko wyjdzie z tego. W ogóle zdrowa z niej dziewuszka skoro to 1 antybiotyk, fajnie oby drugie też nie chorowało.

PolaTola współczuje choróbska, kuruj się.

Witaj Uśmiechnięta :)

Co do pomocy, to na mojego raczej narzekać nie mogę, jak trzeba to zrobi.
Ja dziś myślałam, że do domu nie dojdę wracając z wizyty kichnęłam sobie 3 razy i musiałam coś wtedy naciągnąć w kręgosłupie, bo tak zaczęło mnie boleć, że dosłownie nie mogłam iść. Usiadłam na mokrej ławce i czekałam aż chociaż trochę przejdzie, później żółwim tempem dotarłam ale to było straszne.

uśmiechnięta witaj!
mój do sprzątania ma dwie lewe ręce. najbardziej wkurw.. mnie tekst typu nie widziłas jakiś czystych skarpetek? ja ? jego ?:crazy: nie dość ,że piorę i układam to jeszcze podaj Panu swojemu.

Citrus uwielbiam to "zaraz". walnij przez fraki niech się ogarnie.

Kartagina co się dzieje? skąd te wizyty w kibelku? brałaś coś?

chmurka no coś Ty .nie puszczaj Go. zamknij w ciemniej łazience do poniedziałku.:-D

reklama
chyba muszę wyciągnać najcięższe działo i się rozryczeć. oni nie lubi jak płacze bo robię to bardzo rzadko i on nie wie jak się zachować wtwedy

O-O tego jeszcze nie próbowałam, mówisz, że działa?

Cześć dziewczyny. Jestem tu początkująca i również majowa :) Cieszę się, że dotrwałam do 32 tyg. Ciągle muszę leżeć dlatego mam nadzieję, że razem z Wami przetrwam jakoś ten okres nudy. Bo już nie mam pomysłów co tu robić. Także witam i pozdrawiam wszystkie majówki :)

Witaj!
Ja zaraz swojemu łeb rozwalę, przysięgam. Dwadzieścia minut temu poprosiłam, żeby poszedł na pocztę i po karmę dla psa, to powiedział: "zaraz" i położył się do łóżka, po czym włączył sobie pocztę i usuwa zaległe maile, których ma prawie 3 tysiące.
Gdzie jest jakaś maczeta?!?!?!??!! :crazy:

Mam wrażenie, że znalazłaś jakieś wspólne geny u naszych chłopów...

o jeeezuuuuuuuuuu ale mam zejście! wczoraj miałam wzdęcie a dziś od 7 z toalety nie schodzę... normalnie sikam odbytem!!!! ja umrę............
Współczuję...

Do góry