reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witam sie południowo:-)
Dziewczyny zgadzam się z Wami w 100%. Pomysły świetne tylko mało wykonalne w naszym państwie. Żaden z polityków nie wyskoczy z takim innowacyjnym rozwiązaniem z obawy, że to z jego garnuszka mu ubędzie:wściekła/y:
Citrus jak to z ramienia jakiej partii... załóżmy swoją Majowych mamusiek:-D

reklama
Zapominajka a TY już całkowicie spakowana? Bo widzę, że Twój suwaczek to tego 36 tygodnia ma coraz bliżej, jacie ja obliczylam, że zostało mi 60 dni do terminu.

Ja nawet jeszcze pakowania nie zaczęłam :-D
Mam wrażenie, że jeszcze tyyyyyle czasu przede mną.

ardesh, opcja świetna, ale niestety praca więźniów wiąże się m.in. z tym, że trzeba ich podczas tej pracy pilnować, więc potrzeba wtedy obok nich dużej ilości strażników, a to dodatkowe koszty dla państwa :dry: Chociaż teoretycznie... pieniądze, które miałyby i tak tylko w teorii iść dla więźniów, mogłyby zostać przeznaczone na opłacenie strażników, byłoby więc na zero. To jest jakieś rozwiązanie!

Idźmy do Sejmu! Znaczy, wystartujmy w wyborach! Tylko z ramienia której partii... :sorry2: :-D

Ja bym musiała swoją założyć. Choć mam wrażenie, że w Polsce najlepszy ustrój to byłaby tyrania, bo partie i tak wszystko między sobą ustawiają.

Ratunku, umieram...
Wzięło mnie sprzątanie. Wypucowałam całą kuchnię, łazienkę + odkurzanie. Zrobiłam porządki w mojej szafie, bo już miejsca brak, odłożyłam ok 30 sztuk ubrań. Ledwo żyję. Wieczorem pewnie za to odpokutuję...
Mała chyba też dostała przypływu energii, bo próbuje zrobić podkop przez pępek:dry:

Fiołkowa ja mam dziś to samo! Poodkurzałam, poukładałam rzeczy w szafie, zrobiłam pranie i jeszcze sprzątnę zaraz łazienkę. Szał i przypływ energii!

dziewczyny u mnie to samo, mieszkanko lśni, obiad w piekarniku ( pieczony pstrąg z ziemniakami i surówką z białej kapusty ), a mała daje o sobie znać kopie w każdy mój narząd który tylko dosięga :)

witam się z domku :-)
wczoraj reformatorki a dziś wiosenne porządki urządzacie :shocked2::-D
rany Dziewczyny, ja to już mamut jestem przy Was, żeby mieć pracę to zmieniłam branżę totalnie, żeby móc z Lilą być dłużej
A. pracuje do późna w korporacji, ja miałam pracę na uczelni, więc siedziałam nawet w nocy nad badaniami i to mi wcale nie przeszkadzało, ale jak urodziłam Lilę, to musiałam to zmienić, bo nie wyobrażam sobie dziecka bez Rodziców tylko całymi dniami z nianiami :no:
dla mnie to było wyzwanie, bo już dawno po 30 byłam, ale się udało :tak:
także można, tylko trzeba poszukać złotego środka - wiem, że to jest trudne, ale jesteście ode mnie młodsze w większości o dekadę, więc się nie załamujcie, tylko włączcie pozytywne myślenie :tak:

Cytrynka - a Ty to masz taki temat do popisu, że powinnaś to wykorzystać na napisanie czegoś swojego - BB jest kopalnią tematów :-D

Chyba nas dopadło wicie gniazda;-)

noirel - żebyś wiedziała :tak: Po wczorajszej śnieżycy dziś piękne słońce i ta 30 cm warstwa śniegu niknie. Ale coś jeszcze zapowiadają...

reklama
Do góry