reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cytrynko - ja myślę, że jak synuś się pojawi, to możesz zacząć coś pisać dla niego :tak:
później, samo przyjdzie, co chcesz pisać i o czym :tak:

reklama
witajcie! nie ogłam się zebrać od rana żeby laptopa odpalić...

noc miałam okrutną- mały nam szalał od 4 i już nie zasnął a biorąc pod uwagę że nie zasypiam przed północą to normalnie lincz na matce!! w końcu M wziął go do nas do łóżka (rany, chyba pierwszy raz w życiu spędził noc z nami w łóżku!) i świrował do 6 (o dziwo uspokoił się jak założyłam mu aparat na ucho!! może nie mógł sam wytrzymać swoich wrzasków!)a o 6:30 córa się już obudziłą i po spaniu...
głowa mi napier... cały dzień jak w migrenie, tabletka nawet nic nie dała...
M jak na złość ciągle z tymi schodami szaleje i dziury wierci!:no:

citrus powracając do twojej porannej wypowiedzi częściowo cię cytuję, ale ja się obsrywam z radości na każdy kolejny dzień do przodu!!!!:-D

ciekawie piszecie o tych pracach, politycznych igraszkach itd. zgadzam się absolutnie! wszystko jest do bani! emerytura dla matki opiekującej się dzieckiem niepełnosprawnym wynosi 130zł!!! to mniej niż świadczenie które teraz dostaję!!!

życzę wszystkim żeby szybko minął ten 17 to się nerwowo uspokoicie (chociaż już jak z górki!):-)

Padam na paszcze po tych porządkach ale nie żałuje. Ogladam wiadomości i jedyne co moge powiedzieć to to, że trzymam mocno kciuki za nas i przede wszystkim za wszystkie mamy w terminie aby do tego 17/18 marca wytrzymały :)

Ale cisza tutaj się zrobiła ;p

Citrus - ja czekam na xFactor też spać mi się chce... Zmęczona jestem... Idę sobie zrobić cappucino smak mi zrobilas.

Co za pracusie dziś tu na forum :-) ja wczoraj miałam taki dzień, dziś raczej lenie się po pracy. Byłam obejrzeć wózek, który dostaliśmy od znajomych X-lander 3 kołowy, wizualnie mi się podoba, zobaczymy jak się bedzie sprawdzał.

Mój M. wybył z kolegami na piwo oglądać KSW, tak więc siedzę z moim Bolkiem(psinka) i oglądamy tv.

Kartagina współczuje nocki, dziś może uda Ci się wyspać :happy2:

reklama
Dziewczyny zadam niedyskretne pytanie - hemoroidy czytałam o nich, zdjęć nie byłam w stanie obejrzeć, jak sprawdzić czy się cierpi na tą przypadłość? bo nic mnie nie boli ale "czuję", że jednak coś tam jest :wściekła/y:czy poradzić się gina przy wizycie, czy iść w poniedziałek do rodzinnego?

Aniaczek - mój też ogląda KSW a ja razem z nim, mimo że poza Błachowiczem i Walusiem nikogo z nich nie kojarzę, chyba poskąpili na galę bo nie zarobią jak na PPV

Do góry