reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Noirel, ja wysłałam W., bo rano dostałam maila i od razu sprawdziłam, czy mam gdzieś niedaleko aptekę biorącą udział w promocji. No i on poszedł, powiedział, że żona dostała maila o darmowych próbkach i tyle :-p Jeśli więc mail faktycznie jest warunkiem, to niech Twój też tak powie na wszelki wypadek :-)

A wyglądają tak:

2013-03-15+15.02.47.jpg

Kartagina, mnie męczy zadyszka nawet jak z kibla wrócę :-D

Załączniki

• 2013-03-15+15.02.47.jpg
    2013-03-15+15.02.47.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
Nie trzeba wysyłać! :-) Ja dostałam maila, że taka akcja jest, bo mam newsletter Vichy. Wspomniałam o tym, bo nie wiem, czy w aptece mają prikaz rozdawania próbek tylko tym, którzy powiedzieli, że dostali takie info na maila, czy wszystko jedno. Może więc lepiej wspomnieć o tym, że się dostało mail z informacją o akcji.

http://www.vichy.pl/artykul/test-przyjemnosci-default/a18563.aspx

o mam aptekę biorącą udział 300 m od domu, jak będę szła z psinka to wstąpie, ciekawe czy mi dadzą.

Kaja też uwielbiam Bosacką.

Zajadamy się pysznymi naleśnikami do których dodaliśmy owoce, mniaaaaaaaaaaaaaaaam

U mnie czysta ogórkowa i kurczak pieczony z surówką. Mam jakąś koszmarną słabość ostatnio do hipermarketowych kurczaków z rożna... :sorry:

Bosacka jest super...a odnośnie jajek,wczoraj w DDTVN mówili że najzdrowsze są z oznaczeniem "0" a najgorsze z "3" więc wstałam do lodówki by sprawdzić jak to u mnie wygląda...R. kupuje na bazarku (odzwyczaiłam Go od biedronkowych zakupów) i nasze jajka są "1" czyli znośnie,za to teściowej (z biedronki) są "3"...

Cytryna potrafisz mnie zszokować,jak nie tatar z biedronki to kurczak z rożna w markecie...to do Ciebie nie pasuje:eek:

A ja mam zamiar zrobic nalesniki ze szpinakiem, mascarpone i cyckiem z kury. I naszla mnie ochota na jablecznik... I moze tez upieke... Nie ma to jak wypucowac kuchnie na blysk i potem w niej narozwalac:-D

Wiesz, kiedy ja ostatnio kupowałam ten tatar w Biedronce? Z rok temu z górą. Ale teraz będzie mi wypominane, bo raz wspomniałam :-)
A poza tym, gdy obejrzałam kilka dni temu na YT filmik o tym, jak zachowują się pakowane próżniowo tatary z Sokołowa, raz na zawsze odechciało mi się kupowania pakowanego próżniowo mięsa. Tym sposobem odwołuję moje zachwyty nad tatarem firmy Morlliny :-)

A kurczak... no niestety, ubolewam nad tym, że po porannym rajdzie do ginekologa nie mam już siły na samodzielne przygotowanie obiadu i poszłam na łatwiznę. Kurczak z rożna to nasz sposób na kryzysowe sytuacje pod hasłem "mam czas tylko na zrobienie surówki", a że te gnojki są doprawione dokładnie tak, jak lubię (czyli mocno pikantne), nawet nie mam wyrzutów sumienia. Zresztą nie sądzę, by były gorsze, niż żarcie z fast foodu :-p

Kuźwa, czy naprawdę muszę się tłumaczyć za każdym razem, gdy zjem coś, co teoretycznie nie pasuje do mojej "linii żywieniowej"? :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry