reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

392802_319239158178882_210565745_n.jpg

Cytryno - tez lubie kurczaka z supermarketow:-) ta skorka, mniammmm....
 

Załączniki

  • 392802_319239158178882_210565745_n.jpg
    392802_319239158178882_210565745_n.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 41
reklama
skórka jest najlepsza,to fakt:-) ja za to uwielbiam fast-food staram się wybierać te lepsze miejsca,ale każdy wie jak to jest.choć pracowałam w gastronomii i wiem że są czyste miejsca mimo wszystko
 
O to to to to!
Mnie jeszcze NIGDY nie wyszła taka fantastyczna, PRZENIGDY! :wściekła/y: Jedna z niewielu rzeczy, które mi się ewidentnie nie udają w kuchni :crazy:
 
u mnie Mami ma rożno i czasami robi kurczaka,na skórkę z jej kurczaka złego słowa nie mogę powiedzieć...no i farsz,w sumie jem tylko skórkę i farsz:sorry:
 
Mojej mamie kurde zawsze ta skorka taka fajna wychodzi...Ale nie wiem jak to robi:eek: ja przewaznie robie palki te w woreczku i pod koniec rozcinam ten worek to sie przyrumienia, ale nigdy tak idealnie;)
 
Kurczak z nadzieniem? Jak to smakuje? :unsure:


Kasieńka
, mnie chrupiąca wychodzi tylko jak smażę (np. udka), ale w piekarniku za ciula :crazy:
 
bo chyba do tego potrzebny jest rożen,żeby tak się spiekła skórka.najczęściej mama upycha do środka farsz z wątróbki i natki,ale kiedyś robiła taki fajny z mrożonych warzyw,nie pamiętam dokładnie,ale to była marchewka,groszek,fasolka zielona,do tego dodawało się bułkę namoczoną w śmietanie chyba...nie pamiętam dokładnie bo dzieckiem byłam ale smak był super
 
reklama
Do góry