reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Mojej mamie kurde zawsze ta skorka taka fajna wychodzi...Ale nie wiem jak to robi
ja przewaznie robie palki te w woreczku i pod koniec rozcinam ten worek to sie przyrumienia, ale nigdy tak idealnie

Kasienkadg
Fanka BB :)
Jak bysmy mialy takie rozno w domu jak maja w marketach, to na bank by nam i kurczak taki wyszedl
To jest tak jak z pizza - domowa nigdy nie bedzie taka, jak z pizzerii
To jest tak jak z pizza - domowa nigdy nie bedzie taka, jak z pizzerii
bo chyba do tego potrzebny jest rożen,żeby tak się spiekła skórka.najczęściej mama upycha do środka farsz z wątróbki i natki,ale kiedyś robiła taki fajny z mrożonych warzyw,nie pamiętam dokładnie,ale to była marchewka,groszek,fasolka zielona,do tego dodawało się bułkę namoczoną w śmietanie chyba...nie pamiętam dokładnie bo dzieckiem byłam ale smak był super
reklama
Podziel się: