reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

POWTARZAM WIADOMOŚĆ MOJĄ SPRZED PIĘCIU SEKUND:

Kartagina żyje, jej mężowisław zabrał internety ze sobą do pracy i zostawił nasze słoneczko bez dostępu do świata
laugh.gif

reklama
Zapo od jutra to się mi dopiero zacznie :D Mama przylatuje :D

dostałam jednego z moich nagłych ataków tęsknoty za Polską. Jakoś ktoś wrzucił na FB zdjęcie z mojego osiedla gdzie mieszkałam przed emigracją no i później już ciężarny mózg zaczął sobie przypominać wszystko w grubo wyidealizowanej formie. Stwierdziłam że nawet tęsknie za zapachem w windzie i komarami. Kurde siedzę tu juz kilka lat a nadal potrafie się rozmazać nad jakimś wspomnieniem, choć sama nie wiem czy to bardziej z tęsknoty do ojczyzny czy do beztroskich lat jakie tam spędziłam.

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja!!! Aleeee sniegu napadało :szok: !!!! Ja ruchów też nie liczę a mała sie rusza bardzo często i intensywnie, także myślę ze nie ma potrzeby.

citrus kciuki za wizytę i za szyjkę. Dobrze , że u kartaginy wszystko w porzadku!!!
nanu zazdroszczę takiej pobudki i gratuluje tej "2" z przodu:)
noirel, hahahaha ten Twój R jak zwykle z tymi tekstami mnie rozwala. I nie stresuj sie tak, 17 marca już za 2 dni:)
nia wiem ze sie nie da przewidziec i wlasnie to jest najgorsze:/ Co bedzie to bedzie, zobaczymy!!!
sembo wiem co to znaczy bo do niedawno też szalałam prawie codziennie z porzadkami i wieczorami ledwo sie ruszalam a ostatnio u mnie zero energii i sily na cokolwiek ( chyba przez moje niskie cisnienie) więc porzadki ograniczam do minimum:/
A no i suuuper, ze to juz ostatni dzien w pracy dzisiaj i nie zamartwiaj sie tym jak to bedzie tylko sie ciesz i wypoczywaj ile sie da:)
natalia hahahah dobre, ale faceci mają pomysły:-D

Idę śniadanko robić:)

dobrze,że u kartaginy wszystko ok:)

właśnie pożarłam dwa ostatnie kiwi!

a nie chce mi się nawet pod prysznic iść, takiego mam lenia po wczoraj....

S właśnie pojechał do pracy. Być może czeka nas wyjazd do Nysy dziś.... S wynajmuje tam studentom mieszkanie i z jednym jest wieczny mega imprezowy problem, sąsiedzi się skarżą i dzwonią, a dziś jeszcze współlokator z drugiego pokoju napisał błagalnego maila że tak nie da się żyć i czy S mógłby coś zrobić.... Tak więc trzeba wypowiedzieć umowę, S zawziął się ze osobiście.... Jeśli jego siostra i szwagier nigdzie nie wyjechali to się z nim przejadę, jutro rano wrócimy.... No nic - czekam na info póki co!
i może bym jakieś śniadanie w końcu zjadła?:p

sembo-ale przynajmniej odpoczniesz od pracy

citrus-&&&&&&&&& za wizyte

Witam sie piątkowo :)

a ja wczoraj umylam okna. Troche to trwalo, bo trzeba z przerwami (chociaz tych okien tylko kilka). A przez okno patrze...sniegnie pada, ale za to wiatrrrr...
Probuje zaplanowac cos na Swieta, ale nie wiem czy to ma sens, bo nie wiem czy doczekam. Z drugiej strony nie moge zostawiac wszystkiego na ostatnia chwilke.

Milego dnia

Aha, ja ruchow nawet nie licze, bo w moim brzuchu caly czas sie cos dzieje...albo oboje wariuja, albo na zmiane...ech

Ostatnia edycja:
Cytryna Fiołkowa się dzisiaj logowała na bb, więc bez paniki.

Nanu nieciekawa sprawa z tym lokatorem. Mam nadzieję, że uda wam się go pozbyć.

Elajar okna?!
Ja czekam na wiosnę i wtedy będę myła okna...

reklama
Do góry