reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

k.a.j.a. ale masz fajową Księżniczkę:tak: ale są podobne do siebie te Twoje bliźniaki, przynajmniej tak mi się wydaje, chociaż Fabian miał oczka zamknięte, więc może tylko mylne odczucia:shocked2:

reklama
kaja czy to znaczy że moja młoda już jest taka duża w brzuchu?? :szok: to wyjaśnia czemu mi szkielet trzeszczy kiedy mi przypindoli w żebro :D Saniak w ogóle na wcześniaka nie wyglada :D

Podobni są :tak: A waga niezła. Najważniejsze, że w górę idzie.
Czekam na te wyniki jak walnięta...

Wymyśliłam na obiad ryż z jabłkiem :-D Chyba od przedszkola nie jadłam :tak:

Oooo...schabowego bym pocisnela. I ryz z jablkiem tez..
Wlasnie mi wytlumaczyli czemu to tak dlugo trwa.. Bo lekarka zrobila badania, potem poszla przyjmowac pacjentow, potem bedzie ogladac zdj.. I oczywiscie nie wyrobilam i mowie, co to za porzadek, zamiast skonczyc jedno zaczac drugie, kurcze, nie lubie tych lekarzy od usg, baranie łąki:p

a ja dzisiaj krupnik na szybko bo na bardziej wyszukane dania mi sil nie starcza.czyli ciag dalszy chodzenia po scianach ciekawe co dzisiaj lekarz mi na to powie:confused:pewnie ze to od pogody hehehe bo wyniki mam ok :confused2:

Kaja Sonia sliczna i wyglada na duzo wieksza niz 1100.rosna te twoje robaczki i faktycznie podobne jak 2 krople wody :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kaja super że bąble rosną ... &&&&& niezmiennie zaciśnięte od 7:30 ;-) A i naprawdę są tak do siebie podobne, że jak byś nie napisała, że to Sonia to bym w życiu się nie domyśliła.

Aaaaaaa i jak tak patrzę na mój brzuchol to nie chce mi się wierzyć, ze tam taki duży dzieciok siedzi - ba nawet pewnie większy od Twojej Soni :szok:

Do góry