reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

I ja rzeknę "dzień dobry"!
Chociaż nie wiem, czy taki dobry... Pół wieczoru kłóciłam się z chłopem, bo gdzieś się zgubiły jego ważne dokumenty potrzebne do dzisiejszego kursu i szukał w naszym mieszkaniu, u jego taty w mieszkaniu i NIE MA... Jest jeszcze opcja, że zostały w piwnicy trzeciego mieszkania, gdzie mieszkaliśmy przez kilka miesięcy, ale jak się nie znajdą, będzie buba... :confused2: Oczywiście to, że dokumentów nie ma, to rzecz jasna jego zdaniem moja wina, bo to ja robię bajzel, rozrzucam wszystko gdzie popadnie, a układam bez ładu i składu. Chciałam mu już wbić widelec w oko, żeby przestał ględzić... :crazy:

Zapominajka, Igora ZNOWU coś bierze? O losie, przecież on od jesieni jest co chwilę chory, biedny :oo2:

reklama
u nas auto trzeba skrobac ale nie pada śnieg, za to bankowo jest poniżej zera. Dziś postaram się wrócić do kocyka, bo leży odłogiem od wielu dni, ale najpierw porządki. Plecy mnie tak bolą że wyć się chce, szczególnie z tej prawej strony. Królik daje czadu: na zmiane próbuje mi wejść do talerza i ukraść kanapkę z ręki. Bazyl przebrzydły.

dzień dobry dziewczynki
Ja dziś musiałam wstać wyjątkowo wcześniej bo małż w pracy cały dzień i do młodej wstałam, ale od razu lepiej się czuję. Jednak jak za długo śpię to potem jestem nie do życia!
Może to też dlatego że trochę przeziębienie ustąpiło?? Młoda też chora, wczoraj miała stawiane bańki, więc siedzimy w domu już chyba dwa tygodnie a końca nie widać:/

Ja zgodzę się na kropelki bo lepiej zapobiegać niż leczyć:)

Ogólnie to wkurzam się na Was laski bo co napiszecie, że gotujecie, jecie, pieczecie, na wszystko mam zaraz ochotę:wściekła/y:

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziewczyny&&&

Miłego dnia

Dobra...to poużalajmy sie teraz nade mna!!! Chyba obczailam u siebie rozstep!!Z wrażenia prawie sobie kark skręcilam!!:confused2: Jak?Kiedy?Dlaczego??/

Musze odreagowac ....gdzie jest lodowka???

Citrus widelec w oko może nie zadziałać, ja patelnię preferuję.
A Iggy od początku roku właściwie nie chorował, więc chyba wielki czas :crazy:
Dziś jeszcze w przedszkolu bo jakiś teatrzyk mają, ale jutro pewnie zostanie ze mną.

Minerva mnie te kulinarne tematy też wkurzają, bo nic tylko bym jadła :-D
Ale powiedzmy sobie szczerze, co mi pozostało w 8 miesiącu ciązy? Jedyna przyjemność.

I zamówiłam sproszkowana herbatę zieloną. Jak przyjdzie to będzie eksperyment lodowy :-D

Noelle jeden tylko:confused2:boszzzz ja sie nie wypowiadam na ten temat bo moj brzuch i biodra sa poorane rozstepami po porzedniej ciazy:crazy: przeczytalam co żeście tam naskrobaly od wczoraj no i naprawde nie sposob was zapamietac:angry: u mnie ciag dalszy zawrotow glowy kurcze juz nie wiem co mi jest,dzisiaj musze sie lekarzowi wyrzalic jak mi zle i niedobrze:-D wogole wszyscy mi mowia ze mi brzuch opadl:szok:fakt bardzo nisko jest ale to chyba za wczesnie:confused2:

Kajunia ja tez trzymam &&&&& za wyniki:tak:

citrus u mnie w domu tez zawsze jest tak ze jak cos zginie to jest na mnie bo skleroze mam i pewnie gdzies wsadziłam w kat :-)

Nanu szacuneczek ze jestes w stanie caly dzien na nogach:zawstydzona/y:ja w nocy wyje z bolu nog,plecow i kosci ogonowej a nie chodze duzo:wściekła/y:

Muszę się dowiedziec jak to jest z tymi kroplami tu w Irlandii. Na szczepienia w szpitalu niewyrażamy zgody, jedynie pobranie krwi do badań na grupę- bo młoda z konfliktu. Pierwsza kąpiel także dopiero w domu.

Noelle- Tylko jeden to ja bym chciała hehe :-D W poprzedniej ciąży rozstepy wyszły mi na 3 tygodnie przed porodem, ale tak głębokie że do kilku z nich jestem w stanie wetknąc mały palec- kratery takie, aż bolące :szok:
Koloru fioletowego jak śliwka węgierka, przez rok po porodzie jaśniały sobie. Teraz nie widzę nowych, te (odpukac) nie ciemnieją.
Nanu- &&& za wizytę

Wrrr ale dzień się zaczął! Auto padło, tzn pompka hamulcowa i męzowski niepojechał do pracy!!! No i masz Ci! W dzień kiedy jestem na niego zła to mam go w domu :-D
Zła jestem bo ani nie zarobi, ani jak tu wykorzystac fakt, że chłop jest w domu i przeprowadzac rzeczy na nowy dom czy zrobic zakupy czy gdzieś wyskoczyc bo jak bez samochodu wrrrrr :wściekła/y::-:)angry:

Ostatnia edycja:
reklama
Zapominajko, nie wiem ile, ostatnio czekalismy do 16. Jak bym ich tak w dupska kopnela czasem..
Soniacz z dziwna mina:-D nie wiem czemu nie da sie obrócic.
Ja tez chce loda z zielonej herb..i trusjawkowego i wszystkie:D..

Załączniki

• DSC_0768.jpg
    DSC_0768.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 104
Ostatnia edycja:
Do góry