reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

wikki trzymam kciuki za wizyte!!Moze akurat zrobi usg i podejrzycie i pomierzycie mala:-) Ja mam usg co wizyte...i wstawanie na wage tez:crazy: A to ostatnie jakies zbędne jak dla mnie...:-)
Mnie wieczorem tez brzuch zaczal tak bolec ,ze bylam o krok od paniki.Tez magnez w konskiej dawce pomogl.

Jem sniadanie,glowa mnie boli cholernie ,za oknem pada śnieg...

reklama
Cześć porannie :-)
Właśnie wypiłam kawkę, zaraz zrobię śniadanie .... dziewczyny właśnie wychodzą do szkoły:-)
Potem ogarnę trochę mieszkanie - chyba ;-)

Jakoś mi tak ciężko i jestem spuchnięta i nic mi się nie chce .:sorry:

ja pędem, włąśnie szamam chleb z rzodkiewą, piję kawę - zaraz do lekarza....
na 10tą..
potem pojadę sobie gdzieś na kawę, na 13 mam jazdę - po niej planuję obiad w mieście i jadę do IKEI, gdzie spotkam się już z S. Jedziemy po blat i komodę....

pewnie z tel się odezwę w międzyczasie - miłego dnia!

Cześć porannie :-)
Właśnie wypiłam kawkę, zaraz zrobię śniadanie .... dziewczyny właśnie wychodzą do szkoły:-)
Potem ogarnę trochę mieszkanie - chyba ;-)

Jakoś mi tak ciężko i jestem spuchnięta i nic mi się nie chce .:sorry:
Witam sie tez porannie Asia moje dzieci tez wyszly wlasnie do szkoly dzis nas czeka zebranie :eek:
Wikki -Trzymam kciuki za wizyte ,,,wszystko bedzie ok :tak:

Mi tez jak Asi nic sie nie chce ,czuje sie okropnie i ciezko ,,,nawet wczoraj chcialam wywolac sobie skurcze zeby bylo po wszystkim ....pare razy po schodach w gore i w dol :-D .Jak zobaczylam ile waze to mi przeszlo gdzie ja to zgubie:szok:

witam z ranka, dzis wyspana :)

napisze jeszcze zdanie dwa na temat tych kropelek o ktorych wczoraj pisalam, rozmawialam telefonicznie ze znajoma okulistka, ktora powiedziala ze przy sn sie podaje przy cc kazdy decyduje, ale jesli chodzi o te antybiotykowe to nie musze sie martwic bo nie sa absolutnie zadnym zagrozeniem, ona swoim pacjentom tez podaje, swoim corkom po cc nie podala i jedna z nich miala zapalenie spojowek wiec i tak musiano podac, wiec zgodze sie na te kropelki

widze ze wielu z nas mg pomaga :)

wiikki-u mnie sa tylko 3 usg przewidziane w czasie ciazy :) za dodatkowe kasa nie placi i trzeba samemu, no chyba ze sa jakies problemy to wtedy robia czesciej

k.a.j.a- Twoje dzieci ty stawiasz warunki :)

Dzien dobry kochane.. Czekamy na wyniki usg, bo tu maja taka metode, ze odpowiadaja nie od razu tylko jak sie zgromadza i zadecyduja:confused:..
NIA, niby tak, ale jak mi sie ktos w mojej pracy za bardzo wtrąca, to go gryzę:D..
A w ogole to zamiast wielkanocy to zbliza sie boze narodzenie, sniegu spadlo po pachy, a czlowiek sie przeprowadzal na pldn, zeby go nie musiec oglądac, przypałętal sie jednak za nami:confused:

Dzien dobry kochane.. Czekamy na wyniki usg, bo tu maja taka metode, ze odpowiadaja nie od razu tylko jak sie zgromadza i zadecyduja:confused:..
NIA, niby tak, ale jak mi sie ktos w mojej pracy za bardzo wtrąca, to go gryzę:D..
A w ogole to zamiast wielkanocy to zbliza sie boze narodzenie, sniegu spadlo po pachy, a czlowiek sie przeprowadzal na pldn, zeby go nie musiec oglądac, przypałętal sie jednak za nami:confused:

to chyba kazdy nie lubi takiego wtracania, ale mysle ze jesli chodzi o wlasne dzieci to granice cierpliwosci pielegniarek i lekarzy mozna przesunac :)
co do sniegu to juz nic nie pisze a kilka km na poludnie od ciebie mieszkam i tez sie czuje jak na biegunie :) choc nigdy tam nie bylam ;)
daj znac jak wyniki

Witam znowu po przerwie,
mieliśmy szpital w domu - wszyscy chorzy - ja okropnie się rozłożyłam - półtorej tygodnia ledwo żyłam - na szczęście już lepiej.

Kaja - dużo zdrówka dla dzieciaczków - i bardzo dobrze robisz - dzieci są najważniejsze.

Noirel - z tymi kontami oszczędnościowymi to trzeba bardzo uważać - szczególnie na oferty promocyjne - kiedyś byłam z banku z Mikim - jak babka zobaczyła, że jestem z maluszkiem to od razu mi "super" ofertę zaproponowała - wielkimi literami było napisane jakie wspaniałe kwoty - ale wystarczyło w pamięci policzyć, że przy dobrych wiatrach wyszło mi, że procentowo wyjdzie mi mniej więcej połowa tego co na lokacie, a przy gorszych - to 0.
Ja narazie odkładam na lokacie dla Mikusia - tyle ile mogę. I po prostu zapominam o tych pieniądzach.

u mnie też śnieg ;/ ja już chcę wiosnę, wczoraj tak fajnie słońce świeciło, na spacerze z Młodym byłam to normalnie extra, a dziś śnieg ;/
my już po śniadaniu, na dziś planów brak, poza zakupami i obiadem, zapiekanka makaronowa z mięsem, brokułem w sosie śmietanowym :tak: posprzątałam wczoraj, dziś się lenie, znaczy bawię z dzieckiem :-p

reklama
Dzień dobry babole;

Nanu masz dzisiaj dzień pełen wrażeń. Zazdroszczę kondycji ja się poczułam zmęczona na samą myśl o zakupach.

Nia jeśli tak faktycznie jest, to się nie zastanawiaj. Zaszkodzić nie powinny te kropelki.

Długo będziecie czekali? Bo ja tu z zaciśniętymi kciukami siedzę!
Wrzuć fotkę Soni przy okazji, bo że Fabian kawał przystojniaka to wiemy ;-)

Igorka jakieś przeziębienie rozbiera :-(

Do góry