reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Nia przy cc faktycznie wymazy na GBS itp infekcje pochwowe nie maja znaczenia.Ale!Ale jesli odejda ci wczesniej wody? Peknie pecherz ktory stanowi bariere ochronna? To droga zakazenia gotowa.Dlatego u Nas w szpitalu robia wszystkim jak leci i lecza za wczasu.

to nie krople z antybiotykiem tylko sol fizjologiczna z 1% azotanem srebra.Tzw zabieg Credego,kazdy noworodek ma zeby nie doszlo do rzęsitkowego zapalenia spojowek u noworodkow.Nie pytaja o zgode bo to jest traktowane jako obowiazkowa procedura,itd.
a co do tych kropli co piszesz to pierwsze slysze:) jakas nowinka

Odkrylam,ze żebra nie bola mnie tylko wtedy gdy leze na wznak...problem w tym ,ze mam wtedy dusznosci:dry:
no wlasnie w naszym szpitalu odeszli juz od stosowania tych kropli z azotanem srebra, jako ze sa przestarzale i moga podrazniac oczka i stosuja te nowe antybiotykowe, i jest to podkreslone na stronie szpitalnej wlasnie by rodzice sie nie bali ze stosuja te stare krople

reklama
pierwsze pytanie,chodzą za mną lody z zielonej herbaty czy też o smaku zielonej herbaty...tak już od kilku lat:szok::szok:,wiem że w niektórych knajpach sushi podają,kiedyś też H&D mieli ale to był smak "limitowany"...ale jako że raczej nie kupuje lodów w dużych opakowaniach to może i nie wiem a gdzieś ot tak można je kupić?dziewczyny ratujcie:baffled:

a dwa,gdzieś:cool: pojawił się temat kont oszczędnościowych dla dzieci...ja już jakiś czas o tym myślę,tylko chciałabym takie gdzie nie jestem zmuszona do regularnych wpłat,bo mnie na to nie stać,ale chciałabym żeby też pieniądze tam miały jakiś procent a nie tylko leżały...coś polecicie?

no to jestem ciekawa coz to za krople!zapewne nie dlugo kazdy szpital bedzie je mial.

tu w niemczech ecolicin sie te krople nazywaja, ja sie na tym nie znam ale moze znajdziesz cos w polskim necie na ten temat, tu jest sporo stron o tych kropelkach

noirel- niestety nie wiem jak to w pl z kontem dziala, tu prawie kazdy bank ma jakies specjalne propozycje kont dla dzieci, u mnie nie musisz wplacac nic miesiecznie, tylko jesli chcesz

Noirel ja z kontem dla Igorka miałam podobny problem. Ostatecznie A. otworzył subkonto na swoim koncie i tam dla młodego pieniądze odkładamy.

A jeśli chodzi o lody to tylko zielona herbata w proszku i można działać.
Moje truskawkowe wyszły bajeczne. Zjadłam pojemniczek i zastanawiam się, czy zjeść jeszcze jeden :-D

Nie ma sprawy, Cirtsku zapraszam!!!

Zaintrygowały mnie te lody herbaciane. Zastanawiam się czy zainwestować 15 złociszy i kupić zieloną herbatę w proszku.
Noirel wariatko, przez ciebie nie będę mogła spać :sorry2:

reklama
a my właśnie przywieżliśmy krzesła:) jak nowe:D a zamiast dokładnie 460 zapłaciliśmy 170:) będzie różnica na komodę do sypialni:p

ale bym zjadła Waszych lodów!
tymczasem piję sytuacyjnie piwo NEALKO, S się pomylił i nie to otworzył co trzeba:p

Do góry