reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

że tak powiem dziwnie na tym śniegu chwilami:) ale myślałam,że będzie gorzej więc spoko.... jeszcze jutro mam jedną dokupioną i nie wiem czy iść na ten wewnętrzny czy jeszze dokupić.... nie czuję się do końca pewnie, a z drugiej strony kasy mi szkoda kolejnej ładować..... tym bardziej,że mam na co wydawać....

zastanawiam się nad taką sukienką na ślub....

śliczna sukienka wyjściowa niepowtarzalny rekaw - Ubrania - DecoBazaar

co myślicie?
teraz i tak nie zamówię bo nie jestem w stanie zmierzyć ale szukam tropu prostej kiecki ala lata 50/60, jackie kennedy - te klimaty.... odwidział mi się długa typowa...

Ja bym poszła na egzamin wewnętrzny, a jazdy wykupiła przed państwowym. Co ma być to będzie.

A sukienka niezła, chociaż ten rozkloszowany rękaw 3/4 mi jakoś nie pasuje.
Gdybym miała wybierać z tego stylu to bym raczej stawiała na klasyka a'la Audrey ido tego jakieś bolerko na ramiona.
Jam jest minimalistka wielkogabarytowa :-D

PolaTola lody truskawkowe ze śmietany kremówki, mleka skondensowanego słodkiego i owoców :tak:

reklama
KARTAGINA, oczywiscie ze wiadomo jak bedzie.. Dobrze bedzie. A jak bedzie troche gorzej to i tak bedzie dobrze. Bo mamy siebie. Bo Fabian dostanie wszelka potrzebna opieke, rehabilitacje, pomoc jakiej bedzie trzeba. Chocbym miala na glowie stanąc i do samego diabla sie udac;-). Bedzie dobrze, tego sie trzymajmy. Nie na zasadzie: rózowe okulary.. Ale jak patrze na niego, jak go trzymam blisko, to wiem, ze nic nie zmieni ogromu milosci.. A ta umie zdzialac cuda:-).. A o strone praktyczna zatroszcze sie sama:D

kartagina- mama napewno zrozumie ze chcecie byc razem rodzina, wiadomo jestescie jej wdzieczni i jest kochana za to co robi, ale przyjdzie czas ze trzeba bedzie zmniejszyc ilosc wizyt

nanulika- ja zanim poszlam na egzaminy wykupilam mega duzo godzin, i nie zalowalam gdyz zdalam za pierwszym razem

k.a.j.a- hehe dobre z tym mandatem, nie sadzilam ze go anuluja :) niezla jestes, ale racje mialas
jasne ze bedzie dobrze, przeciez zrobicie wszystko dla wwoich slodziakow, a musze przyznac ze to zdjecie Fabianka ktore ostatnio wkleilas z ta wyciagnieta raczka tak mnie rozczula... cud

dzień dobry po południu

ja już nie daję rady - mam taką śpiączkę, jak niemowlę :szok:
po śniadaniu spałam, po drugim też, potem po obiedzie ....katastrofa
nie wiem czy to ta pogoda tak na mnie działa czy co ?
no tak, to jeszcze nie miałam :confused:

zaraz nadrobię co naskrobałyście, tylko wrzucę Wam zagadkę na wątek brzuszkowy :-)

Witam witam! Mam kolejny placzliwy dzien jak Ty Framama, ale juz troszke lepiej, mam nadzieje,ze u Ciebie tez:)

Sembo gratuluje sukcesu w pracy, oby pociagnal za soba duza premie!
Fiolkowa, dobrze,ze z tym holterem wszystko ok i juz nie musisz sie kablami otaczac.

Co do witamin to Kartagina ma racje. Od siebie jeszcze dodam,ze ja witaminy zawsze z kolacja biore, a niedlugo potem juz sie klade, wiec nie dokuczaja mi mdlosci (a tez mialam).

Nanu, chwytaj byka za rogi i idz na ten egzamin. Co do pewnosci, to moim zdaniem lepiej jej za duzo nie miec, wtedy jezdzi sie ostrozniej, bardziej uwaznie i bezpiecznie. Ja jezdze juz od ponad 10 lat a i tak codziennie jakis wariat wzbudza we mnie leki. Dasz rade! Potem z maluszkiem bedzie trudniej.

Kaja, super,ze anulowali mandat, znaczy jestgdzies logika w tym wszystkim. Jak jezdze do kliniki, zawsze, ale to zawsze mam problem z parkowaniem, na szczescie za parkowanie nie tak czesto daja mandaty.

A ja dzis pisania raportow ciag dalszy. Brr, jakie to nudne i strasznie niewygodnie mi sie juz z brzuchem siedzi.

Tez zaczelam dzis 32 tydzien!

Ostatnia edycja:
Kaja - uwielbiam Cię z Twój optymizm:-D:-D:-D

Z takim nastawieniem będzie bardzo dobrze. Twoje dzieci mają szczęście że mają taką mamę :tak:

ZOBACZCIE!!!!!!!!!!!!!!

index

Pragnę <3 Czytam książkę "Życie po arabsku" i znalazłam nazwisko tej projektantki. O matko, jakie tkaniny...

I jeszcze tutaj: WALID ATALLAH

Wypierdzielam na Bliski Wschód :-)

Ostatnia edycja:
A ja właśnie kupiłam na tablica.pl dwa krzesla barowe Ikea henriksdal. wzięlam 2szt za 170. W super stanie. Nowe w ikei jedno jest za 250

$T2eC16NHJIYE9qUcM7rHBRPwfQVzNw~~48_20.jpg$T2eC16Z,!zUE9s38+EvcBRPwfG5ncQ~~48_20.jpg

No to teraz stół barowy musimy zrobić.

Załączniki

• $T2eC16NHJIYE9qUcM7rHBRPwfQVzNw~~48_20.jpg
    $T2eC16NHJIYE9qUcM7rHBRPwfQVzNw~~48_20.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 35
  • $T2eC16Z,!zUE9s38+EvcBRPwfG5ncQ~~48_20.jpg
    $T2eC16Z,!zUE9s38+EvcBRPwfG5ncQ~~48_20.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama
KARTAGINA, oczywiscie ze wiadomo jak bedzie.. Dobrze bedzie. A jak bedzie troche gorzej to i tak bedzie dobrze. Bo mamy siebie. Bo Fabian dostanie wszelka potrzebna opieke, rehabilitacje, pomoc jakiej bedzie trzeba. Chocbym miala na glowie stanąc i do samego diabla sie udac;-). Bedzie dobrze, tego sie trzymajmy. Nie na zasadzie: rózowe okulary.. Ale jak patrze na niego, jak go trzymam blisko, to wiem, ze nic nie zmieni ogromu milosci.. A ta umie zdzialac cuda:-).. A o strone praktyczna zatroszcze sie sama:D

KAja jesteś WIELKA !!! &&&

Do góry