reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kasienka ja co do poscieli juz nie mam sily mialam wybrana z 2 tyg temu ale teraz juz nie mam rozmyslilam sie:wściekła/y:

Tylko chwila kurcze nie zazdroszcze ci tej sytuacji,bo praktycznie i tak zle i tak.moze faktycznie powinnas zasiegnac opinii innego ginekologa moze cos by pomogl?

reklama
ja z córką wynajmowałam mieszkanie gdzie był grzyb...miała astmę,alergie i ciągle zapalenie krtani,lekarz jak przyszedł do nas powiedział że albo się wyprowadzimy albo mała nigdy z tego nie wyjdzie,bo blok jest od fundamentów cały zagrzybiały,co czuć jak się tylko na klatkę wejdzie! mieliśmy wyjście i się wyprowadziliśmy,córka przestała chorować!!! grzyb to coś strasznego i nawet jak sąsiad ma to Wy to wdychacie niestety:-(

mój Kacper zawsze szalał jak z ADHD a od wczoraj jest bardzo spokojny,rusza się ale mało i delikatnie...zaczynam panikować,ale może to normalne?może ma już mało miejsca na takie fikołki jak lubi?

witam z Lodowego Ogrodu, za oknem śnieżyca... Normalnie jak spałam to Anglia podryfowała pod Grenlandie...
Mąż wstał i narzeka na korzonki, ja natomiast jak zwykle niezbyt pełno sprawna więc mamy już dwóch inwalidów pod jednym dachem ;)

Cos Wam musze pokazac, a nie mam kompa tylko tel, dlatego tu.. Premiera, Fabian odlaczony od cpapa, zaczynaja od dwoch, trzech godz dzisiaj, codziennie bedzie wiecej..

Załączniki

• DSC_0761.jpg
    DSC_0761.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry