reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Tylko chwilka chyba nie umiem ci pomóc. Wydaje mi się, że wiedzę i doświadczenie będzie miała Noelle i ona najlepiej ci odpowie.
Ja tylko nie rozumiem, dlaczego przy cc i zzo miałaby ci pęknąć macica. Przecież na cc sie zawsze ciut przed terminem umawiasz ( no chyba, że Irlandia inaczej ma).

reklama
A przysługuje mu ten tańszy ZUS? Bo jesli tak to na pewno warto skorzystać.
My rozliczaliśmy się kwartalnie, i zawsze przed końcem okresu rozliczeniowego już było podliczanie żeby ile można na podatku zaoszczędzić. Np. robiąc zakupy. Ale przy dużych i stałych miesięcznych dochodach może się ryczałt opłacać. Najlepiej poradzic się jakiegoś podatkowego specjalisty.

NO TAK, PRZYSŁUGUJE, TO PIERWSZA DZIAŁALNOŚĆ....
chyba do US trzeba się przejść, na stronie wrocławia pisze że tam doradzają...

Hej dziewczyny!
Regularnie Was podczytuje ale jakoś w temat wbić się nie mogę.
Niektóre dziewczyny mnie pewnie kojarzą :)
Nanulika
zamierzacie zatrudnić jakieś biuro rachunkowe czy sami prowadzić księgowość?

sami, ewentualnie babcia księgowa wspomoże:)

nanulika, wysłałam ci na priv materiał, może pomoże:-)

dzięki, już patrzę!:)

tylko_chwilka w jakim szpitalu w Irlandii będziesz rodzić??
może konsultacja u drugiego gina (np w polskiej klinice) pomogłaby Wam podjąć decyzję.. ja będę rodzić w coombe hospital i jest to szpital nr 1 w Irlandii jeśli chodzi o chirurgię ginekologiczną - może mogłabyś się tam skonsultować...

witam poniedziałkowo

Anet-witamy, nie jestes sama z cukrzyca, to nic strasznego

Fiołkowa-super, ze imprezka udana i |Kuba zadowolony z prezentow

Nia- moja Ania dopiero zaczyna sie interesowac bajkami. |Narazie to tylko "sąsiedzi" i "reksio"

Noirel-współczuje nocki. Ja ciagle budze sie kilka razy na siku, dodatkowo przy przekręcaniu sie na drugi bok. A boli mnie lewe biodro

Kartagina- mnie skóra swędzi, piecze, a rozstępy koszmarne. Niedawno było kilka dookoła pępka, a teraz to juz prawie cały brzuch.

Citrus- Białystok tez pod sniegiem. |A miałam taką nadzieję na wiosnę. Może do Świąt jeszcze przyjdzie.

Aśka- no ja mam nadzieję, że chociaż do kwietnia się doturlam.

Marciosz- &&&&&&&&&&&&&&& za wizytę

j-ulka-ja też nie mam konta na facebooku i nie zamierzam mieć. Obawiam sie tylko, ze jak wszystkie dziewczyny przeniosa sie tam to tu juz nikt nie bedzie pisal :(

Elajar, ufff.. pocieszyłaś mnie, jak nas dziewczyny zostawią to zostanie nam jeszcze nasze towarzystwo:tak: bo mnie też jakoś FB nie kręci..

Czesc dziołchy;)

No produkcja jak nie wiem!!!

Witaj anet213;)

Pisalyscie o grzybie - ja tez mialam w domu. Robil sie wokol okien. Ale sie pozbylam;) Ocieplili mi blok z zewnatrz, a ja przed remontem w mieszkaniu wysmarowalam grzybulca ace i preparatem grzybobojczym. I poki co nie powraca - a to juz prawie rok;)

Fiołkowa - sto latek dla młodego;)

Tez dzis w nocy nie wiedzialam czy boli mnie brzuch naprawde, czy mi sie to sni:szok: Ale chyba mi sie snilo:eek:

Pogoda u mnie paskudna:dry:Lejeeeeeee jak nie wiem;]

Eklerkaaa - jestes bezlitosna;] Ale ja mam w domu rolade lodowa TROJSMAKOWA;D
I siedze glodna bo mi sie gaz w butli skonczyl i od poltorej godziny czekam az mi przywioza eh;( A mieli byc do godziny...
Mężuś chcial dzis te piersi z papirusa a tu taki psikus i biedny nie zjadl zanim wyszedl z domu:sorry:

ewelinkaam - ja nie moge od 3tygodni podjac decyzji co do poscieli... Juz ja sto razy zmienialam;]

Noelle - nie lam sie;D Ja juz sie chyba do bolu zeber przyzwyczailam:dry:

Grupa na fb - jestem zaaaa;) Ale chyba musimy nazwac sie Majowe Emerytki, albo Majowe Niedołęgi:eek:

Nanu - najlepiej podpytaj ksiegowej jakiejs. Bo co firma to inaczej oplaca sie rozliczac.

Spac mi sie chce. GDZIE MOJA BUTLA DO CHOLERY!!!!

j-ulka-zostaniemy same...ech....chociaz mam nadzieje, ze jednak nie

Dzis stalam w kolejce do kasy w sklepie, przede mna starsza pani i pan. Pani mówi do pana: "moze przepuscimy te ciężarna pania?", ja odezwalam sie ze nie trzeba i postoje. A pan na to:"ja nie zamierzam nikogo przepuszczac, przeciez ciąża to nie choroba, to tylko stan fizjologiczny". A ja mu na to:"z panem to nie zamierzam rozmawiac na temat ciąży, bo zaden mężczyzna i tak tego nie zrozumie...". No i zaczelo sie. |Oburzyl sie(chociaz uwazam, ze zupelnie nie mial za co), cos tam pomruczal pod nosem, a potem przeskoczyl na temat dzisiejszej młodzieży...jaka to hanba i wstyd dla Polski, ze teraz mlodziez taka niewychowana, ze nie ustepuja miejsca starszym itd... Nie sluchalam juz go, nie chcialam sie denerwowac, bo jakbym zaczela mu odpowiadac to zakonczyloby sie wielka awantura. Ech....ci starzy to dopiero niewychowani :)

reklama
Witam się jeszcze raz tutaj, bo pomyliłam wcześniej wątki i w zakupowym napisałam.

Nia zdrówka dla Twojego dzieciaczka. Moja córcia też dzisiaj z jakimś kaszlem lekkim się obudziła:/ I też właśnie bajki ogląda a dodatkowo tworzy arcydzieła farbkami:)

anet213 witaj wśród majówek:)

Zapo witaj w klubie ja tez moglabym caly czas spac...

Świzdu gwizdu, to maja jeszcze czasu w piiiiiiiizdu,
a że ten czas się dłuży, majowym mamom nie służy.

:sorry: :confused2:

Haha citrus jakie rymowanki tworzysz:-D

eklerka ale mi smaka narobilas, na szczescie mam lody w zamrazarce, zaraz tez ide skonsumować:)

marciosz
trzymam kciuki za wizytę i żeby ten Twój doktorek zrobił Ci usg!!!!! A co do grupy na facebooku ja jestem za, uważam że to bardzo fajny pomysł:)

Kurcze ale jestem zła, chyba mi sie opryszczka robi :wściekła/y: grrrrr

Do góry