reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Na chwilę mnie nie było - poszłam ogarnąć mieszkanie a tyle naskrobałyście
K.A.J.A - gratuluję ślicznych silnych dzieciaczków:)
Nanu - pytam o księgową bo to jest właśnie jej zadanie żeby Wam doradziła. Jeżeli to będzie działalność świadcząca usługi architektoniczne to ryczałt Wam odpada
Elajar - ja dziadkowi bym powiedziała że głupota to też nie choroba a się tak z nią obnosi:cool2:

Citrus - ja raz na miesiąc mam tak że się czyszczę i jestem 7-8 razy na WC w ciągu 24h i co miesiąc się zastanawiam czy to nie jest "czyszczenie przed porodowe"

reklama
drogie niewiasty co dziś pichcicie?
Ja mam moją irańska zupę z wczoraj jeszcze, dobra wyszła jakby ktoś miał ochotę na smaki wschodu to dajcie znać, wrzucę przepis do działu ;)
Zaraz się biorę za pieczenie kurczaka w pomarańczach, do tego ziemniaczane purre i marchewka z bułką tarta ;)

Kochane doradźcie jak ulżyć mężowi z bólem korzonków? Tradycyjny plastry rozgrzewające nie pomagają, co oprócz termoforka?

Sembo, będę chciała przepis!

Ja zrobiłam jednak sałatkę ziemniaczaną z makrelą wędzoną, cebulą, ogórkiem kiszonym i natką pietruszki :cool2:

A na ból korzonków... Jezu, nie wiem, ja zawsze pytam Dr Google, co robić :-D

ja to czasem mam mieszane uczucia w tych kolejkach, bo np myślę sobie że mam siłę biegać 3 godz po centrum handlowym, a wcale nie muszę, a postać w kolejce do kasy 5 minut nie mogę? fakt że po tych 3 godz wymiękam i marzę by być już w domu, no ale..... fakt faktem czasem to kobieta musi zrobić zakupy bo facet nie podoła, albo faceta brak itp.

Sembo - ja dzis troche na gotowca poszlam - ziemniaki, piers z kury w papirusie ( dobre, ale moglo by byc troche mniej slone) i swieza surowka z warzywniaka;D

Ide chyba dzemke walnac, bo pogoda tylko do tego nastraja:dry:

j-ulka-zostaniemy same...ech....chociaz mam nadzieje, ze jednak nie

Dzis stalam w kolejce do kasy w sklepie, przede mna starsza pani i pan. Pani mówi do pana: "moze przepuscimy te ciężarna pania?", ja odezwalam sie ze nie trzeba i postoje. A pan na to:"ja nie zamierzam nikogo przepuszczac, przeciez ciąża to nie choroba, to tylko stan fizjologiczny". A ja mu na to:"z panem to nie zamierzam rozmawiac na temat ciąży, bo zaden mężczyzna i tak tego nie zrozumie...". No i zaczelo sie. |Oburzyl sie(chociaz uwazam, ze zupelnie nie mial za co), cos tam pomruczal pod nosem, a potem przeskoczyl na temat dzisiejszej młodzieży...jaka to hanba i wstyd dla Polski, ze teraz mlodziez taka niewychowana, ze nie ustepuja miejsca starszym itd... Nie sluchalam juz go, nie chcialam sie denerwowac, bo jakbym zaczela mu odpowiadac to zakonczyloby sie wielka awantura. Ech....ci starzy to dopiero niewychowani :)

O tę samotność to bym się nie obawiała :D

A dziad niezły. Kocham takich PRAWDZIWYCH POLAKÓW :confused2:

Ja dziś robię zapiekankę z kaszy gryczanej.

Sembo na ból korzonków siekierka na bank pomoże ;-)

reklama
Zapo, jeszcze mi się chłop przyda, nie mogę tak od razu siekierą :p

Ja wiem że pewnie blowjob by mu zdjął ciśnienie z kręgosłupa ale zupełnie nie jestem w nastroju.

Przepis na aashe reshte w dziale przepisowym.

Ale plecy mnie bolą ratunku :(

Do góry