reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja natomiast MUSZĘ sobie kupić jakieś kapcie do szpitala, bo po prostu nie mam żadnych. Ale kupię raczej jakąś taniznę plastikową, żeby mieć w czym pod prysznic wejść, bo bosą stopą nie stanę, ble:baffled:

reklama
KASIENKA, ale zaszalalas z rozmiarem literek:-D..Twoja brokulowa mi sie najbardziej rzucila w oczy, ze wszystkich przelecianych biegiem w tel postów:-D..

ULLANA, zaciskaj mi tam konczyny!!!!!!!
Glowe w dol, tylek do gory.

Blizniaki dzisiaj koncza trzy tyg.. Boze, kiedy to mi ucieklo i gdzie..

Co do kapci..ja nie chodze w kapciach..blee:-D w domu ew crocsy , japonki latem. Zadnych papuci..brrrrr:-D

Ostatnia edycja:
a ja caly dzien obserwuje mojego syna i nie za dobrze mi to wyglada, kaszle jak gruzlik, ma troche wezly chlonne powiekszone, katar, temp. wzrosla na 37,9, ale ma jeszcze humor i jje, mam nadzieje ze ta wstretna szkarlatyna go nie dopadla bo wtedy ja pewnie tez to zlapie... ale czytalam ze nie jest to niebezpieczne dla dziecka tylko antybiotyk trzeba brac...

k.a.j.a- niech zdrowo rosna, az sie nie chce wierzyc ze to juz 3 tygodnie...

fiolkowa- ja tez kupilam najtansze ktore tez sa pod prysznic, wychodzac ze szpitala i tak je wyrzuce jeszcze w szpitalu, nie bede bakterii szpitalnych do domu ciagnela

Kasienka miednica, kość łonowa i pachwiny jakby mnie ktoś rozrywał!!!masz to szczęście że sobie rozchodzić możesz!!!:-D
ja dziś w nocy stękałam, M wystraszony aż usiadł "co się dzieje" a ja mówię "nic, śpij- tylko zmieniałam stronę!"

eklerkaa to straszny ból jak się ma zapalenie pęcherza... współczuję!:-(

sembo za tydzień będziesz już wolna od pracy!:) ja obrączkę zdjęłam już miesiąc temu!

cytryna a ja bym normalnie chyba zapłaciła gotówką za takiego porządnego bąka!!:szok: aż cały brzuch mnie boli i się napina ale wiem tyle że to jelita- masa w nich gazów...
drożdżóweczkę zrób z jabłkami:-) ja też już na tę okazję jabłuszka mamie kazałam wyjąć!

nanu gratuluję udanych zakupów!

Aśka tak myślałam ze jak skręcisz to przesadzisz!!:no: to teraz się połóż i napawaj widokiem pięknego mebla

ja to chyba bym musiała szukać kapci jakby mi kazali ubrać. tak rzadko wstaję ze stwierdziłam nie opłaca mi się nic na nogi naciągać!:rofl2:

No właśnie też biorę kapie gumowe pod prysznic, bo mam wizualizację każdego rodzaju grzybicy i bakterii na brodzikach szpitalnych... :eek: Ble :baffled:

Kartagina, królestwo za bąka powiadasz? :-D Najlepiej działa w takim przypadku pozycja "na pieska". Serio, trzeba się podeprzeć łokciami i parę chwil spędzić w takiej pozycji, W. mi powiedział i naprawdę działa! :-D

Cytryna - to ja sobie wlasnie wczoraj zakupilam pare mieciusnych kapci do szpitala za cale 7,99zl:-D Ja naleze do tych kapciowych -nie umiem chodzic za bardzo bez;P A mysle, ze pod prysznic tez sobie kupie jakas plastikowa tanizne. A twoja mama przypomina mi moja tesciowa, ktora wie zawsze co jest dla mnie i meza najlepsze:-D

Kaja - no rosna te twoje brzdace -jak my bedziemy sie rozpakowywac to twoje maluchy juz beda takie "stare":-D

Kartagina - moj maz tez sie czasem w nocy wystraszony pyta co mi sie dzieje, tak stekam:-)

Ucielam sobie drzemke popoludniowa. I musze z psiakiem na dwor wyjsc a potem troszke w koncu posprzatac.

P.S. Jedyne ciasto drozdzowe jakie potrafie zrobic to ciasto na pizze:-D

Nie piszcie o ciastach, bo ja nic praktycznie nie umiem. Jestem antytalent:baffled:

A w kapciach nie chodzę wcale, jakoś nie mogę. Ani Kuba ani Małż, żadne kapci nie ma. Kubę będę musiała chyba nauczyć, bo w przedszkolu chyba trzeba...

Ale jestem wkurzona :( płakać mi się chce aż. ! Czekałam cały tydzień na wizytę w polskiej klinice i jak na szpilkach odliczalam dni do wizyty by sprawdzić czy wszystko OK bo tu w uk nie badają cię ginekologicznie a poza tym miałam mieć robione jutro usg..... iiiii cooooooo! ODWOŁALI MI WIZYTĘ...!!!!!!!!!! ZE LEKARZ SIĘ SCHOWAŁ NIBY. Wizyta za tydzień w sobotę o 10.40 ;/ beznadziejnie

reklama
Kapciom mowie stanowcze nie!Jak Kaja-ja w crocsach albo japonkach.Ale przewaznie szuram skarpetami albo na boso :-) Takze mi nawet do glowy nie przyszlo kupowac kapcie do szpitala....

Kaja maluchom najlepszego po 3 tygodniach.To az nierealne,ze to tak zlecialo...

Najlepszego kobity.Moj maz dzisiaj przyjechac odebrac nas od mojej mamy(bo mialam bilans 5-latka z mala a pozniej pedem do gina) i wszedl z 2 bukietami tulipanow :-D Ja zapomnialam zupelnie.A dodatkowo na mnie czekal ananas,kiwi,truskawki i zrobil mi swiezy sok wyciskany z grapefruita i poramanczy...mniam...Poczulam sie rozpieszczona :-)

Do góry