reklama
Mdła
Fanka BB :)
Mnie sie wydaje,ze to normalne,ze te ostatnie tygodnie najbardziej sie dluza.W pierwszej ciazy tez w 8 miesiacu czulam sie jakbym cale zycie w ciazy byla.:-) I teraz pomalu te uczucia wracaja.Chociaz staram sie byc normalna-moja fizycznosc zalosna jest.Jak zejde na dol wstawic pranie wracam to mam zadyszke
Albo jak wchodze do mamy na 4 pietro.Jeszcze miesiac temu na luzie wbiegalam...Nic to.Najwazniejsze,ze widac juz swiatelko w tunelu!Jeszcze tylko chwilka,jeszcze momencik

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Co wy, mi czas między palcami ucieka. Mam wrażenie, że dopiero II zobaczyłam.
I zaczyna powoli mnie dopadać taka wredna myśl, że z dwójką sobie nie poradzę...
Zjadłam suszone pomidory na śniadanie i mam zwroty. Chyba Matylda ich nie lubi. Umieram ;/
I zaczyna powoli mnie dopadać taka wredna myśl, że z dwójką sobie nie poradzę...
Zjadłam suszone pomidory na śniadanie i mam zwroty. Chyba Matylda ich nie lubi. Umieram ;/
Ostatnia edycja:
aniaczek
Noirel bardzo mi przykro z powodu złego stanu zdrowia suni.
Ja swoją kochaną sunię straciłam około 4 lat temu przez raka, kochana moja:-(
Ja do zmywarki też sypię sól taką specjalną, mimo że używam tabletek typu 3 w 1. Dzięki tej dodatkowej soli naczynia są bardziej błyszczące.
Mi czas też strasznie szybko leci, jestem w szoku, że to już tak blisko porodu, którego coraz bardziej się boje...
Poszłam na badania bez brania tabletki, dziś po 15 wyniki, bardzo jestem ciekawa czy jabłka z gwoździami plus wołowina, sałata, suszone morele, natka pietruszki itp pomogą!

Ja swoją kochaną sunię straciłam około 4 lat temu przez raka, kochana moja:-(
Ja do zmywarki też sypię sól taką specjalną, mimo że używam tabletek typu 3 w 1. Dzięki tej dodatkowej soli naczynia są bardziej błyszczące.
Mi czas też strasznie szybko leci, jestem w szoku, że to już tak blisko porodu, którego coraz bardziej się boje...
Poszłam na badania bez brania tabletki, dziś po 15 wyniki, bardzo jestem ciekawa czy jabłka z gwoździami plus wołowina, sałata, suszone morele, natka pietruszki itp pomogą!
reklama
kessy_3105
Co wy, mi czas między palcami ucieka. Mam wrażenie, że dopiero II zobaczyłam.
jakbym czytała swoje myśli
do tego moja mała od września do przedszkola codziennie na 3 godziny... trzeba zaprowadzić, przyprowadzić i jakoś się z tym wszystkim wyrobić, a teraz mi ciężko z jednym :/
Podziel się: