reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

kup rossmannowską za chyba 8-9zł starcza na bardzo długo,ja nigdy nie wiem ile tego sypać więc takie opakowanie 1 kg idzie mi na jakieś 4-6 razy ale jeden raz na pół roku więc opakowanie na trochę mi staaaarcza:-)

reklama
a mi się nie chce dosłownie nic,jakaś agresja mnie znowu nachodzi:angry: i od wczoraj nie śpię w dzień,może łatwiej mi będzie noc przetrwać.luty zleciał a ten marzec jakoś się ciągnie:angry:

Co za ciulnia, muszę wysłać PIT pocztą, bo druku aktualizacyjnego o nowym numerze konta nie da się wysłać przez Internet. No chyba się ktoś w Ministerstwie Finansów nudzi... Gnojowisko, psia jego mać, włożę do koperty kartkę z inwektywami chyba... :-D

Dzien dobry.
Tak mi przykro,dziewczyny,z powodu psich smutkow.My mamy szczeniaka w tej chwili(przypomnijcie jak oni mnie na to namowili?!) i to chodzaca kulka szczescia jest.Ale wiem,ze gdyby miala byc chora to juz teraz bardzo bym to przezywala.Takze strasznie wspolczuje i Wam i psim...My wlasnie na spacer wychodzimy.

U nas padalo ale jakby sie przejasnialo.Mam nadzieje,ze sie jeszcze troszke przejasni zeby pospacerowac z Mloda i psina po przedszkolu troche dluzej.

Musze sie pozbierac.Wczorajszy dzien znow w plecy.Jutro od rana musze byc zwarta i gotowa i dzisiaj troszke musze nadgonic.Wszystkim zycze milego dnia.

Więc napiszę, że są bandą troglodytów, którzy utrudniają życie zwykłym obywatelom i nawet leżącą ciężarną przyprawiają o stresy, uniemożliwiając jej wysłanie zeznania podatkowego drogą elektroniczną. I że wszystkie inne ciężarne też cierpią (chyba, że mają duży zwrot podatku). Dodam kilka słów powszechnie uznanych za wulgarne, narysuję penisa, bo to podobno wyraz skrajnej pogardy i wyślę... :-D

A tak poważnie, to mam ogromną ulgę, że dostanę prawie 600 złotych zwrotu (bo doliczyłam Internet). Przyda się każdy grosz dla dziecka :-)

Citrus zazdroszczę zwrotu. ...
Teraz kazda kasa się przyda!

My to w ogóle się urzadzilismy. Dziecko i wesele na raz. Normalnie za pół roku chyba poczuje się bogatą:D

reklama
Zapominajka - u nas się już remontu zrobić nie da. Był przed naszą przeprowadzką tutaj i tak zrobili, że już bardziej się nie da. Po prostu mamy maleńkie mieszkanie.
Ale obiecuję sobie, że kiedyś zmywarkę muszę mieć:-p

noirel - mnie się już od połowy lutego ciągnie. Ciąża z Kubą minęła mi dość szybko, mimo że prawie cały czas siedziałam w domu. A teraz fatalnie się dłuży. Mam wrażenie, że w ciąży jestem przez wieki:baffled:

Do góry