kup rossmannowską za chyba 8-9zł starcza na bardzo długo,ja nigdy nie wiem ile tego sypać więc takie opakowanie 1 kg idzie mi na jakieś 4-6 razy ale jeden raz na pół roku więc opakowanie na trochę mi staaaarcza:-)
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Fiołkowa moja też mała i dlatego te całe remonty i przebudowy. Dla zmywareczki 
Ale mi się dziś chce spać....

Ale mi się dziś chce spać....
citrus
Fanka BB :)
Co za ciulnia, muszę wysłać PIT pocztą, bo druku aktualizacyjnego o nowym numerze konta nie da się wysłać przez Internet. No chyba się ktoś w Ministerstwie Finansów nudzi... Gnojowisko, psia jego mać, włożę do koperty kartkę z inwektywami chyba... 

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Citrus a wkładaj. Mnie pod tym tez możesz podpisać!
Mdła
Dzien dobry.
Tak mi przykro,dziewczyny,z powodu psich smutkow.My mamy szczeniaka w tej chwili(przypomnijcie jak oni mnie na to namowili?!) i to chodzaca kulka szczescia jest.Ale wiem,ze gdyby miala byc chora to juz teraz bardzo bym to przezywala.Takze strasznie wspolczuje i Wam i psim...My wlasnie na spacer wychodzimy.
U nas padalo ale jakby sie przejasnialo.Mam nadzieje,ze sie jeszcze troszke przejasni zeby pospacerowac z Mloda i psina po przedszkolu troche dluzej.
Musze sie pozbierac.Wczorajszy dzien znow w plecy.Jutro od rana musze byc zwarta i gotowa i dzisiaj troszke musze nadgonic.Wszystkim zycze milego dnia.
Tak mi przykro,dziewczyny,z powodu psich smutkow.My mamy szczeniaka w tej chwili(przypomnijcie jak oni mnie na to namowili?!) i to chodzaca kulka szczescia jest.Ale wiem,ze gdyby miala byc chora to juz teraz bardzo bym to przezywala.Takze strasznie wspolczuje i Wam i psim...My wlasnie na spacer wychodzimy.
U nas padalo ale jakby sie przejasnialo.Mam nadzieje,ze sie jeszcze troszke przejasni zeby pospacerowac z Mloda i psina po przedszkolu troche dluzej.
Musze sie pozbierac.Wczorajszy dzien znow w plecy.Jutro od rana musze byc zwarta i gotowa i dzisiaj troszke musze nadgonic.Wszystkim zycze milego dnia.
citrus
Więc napiszę, że są bandą troglodytów, którzy utrudniają życie zwykłym obywatelom i nawet leżącą ciężarną przyprawiają o stresy, uniemożliwiając jej wysłanie zeznania podatkowego drogą elektroniczną. I że wszystkie inne ciężarne też cierpią (chyba, że mają duży zwrot podatku). Dodam kilka słów powszechnie uznanych za wulgarne, narysuję penisa, bo to podobno wyraz skrajnej pogardy i wyślę...
A tak poważnie, to mam ogromną ulgę, że dostanę prawie 600 złotych zwrotu (bo doliczyłam Internet). Przyda się każdy grosz dla dziecka :-)

A tak poważnie, to mam ogromną ulgę, że dostanę prawie 600 złotych zwrotu (bo doliczyłam Internet). Przyda się każdy grosz dla dziecka :-)
reklama
Zapominajka - u nas się już remontu zrobić nie da. Był przed naszą przeprowadzką tutaj i tak zrobili, że już bardziej się nie da. Po prostu mamy maleńkie mieszkanie.
Ale obiecuję sobie, że kiedyś zmywarkę muszę mieć
noirel - mnie się już od połowy lutego ciągnie. Ciąża z Kubą minęła mi dość szybko, mimo że prawie cały czas siedziałam w domu. A teraz fatalnie się dłuży. Mam wrażenie, że w ciąży jestem przez wieki
Ale obiecuję sobie, że kiedyś zmywarkę muszę mieć

noirel - mnie się już od połowy lutego ciągnie. Ciąża z Kubą minęła mi dość szybko, mimo że prawie cały czas siedziałam w domu. A teraz fatalnie się dłuży. Mam wrażenie, że w ciąży jestem przez wieki

Podziel się: