reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kessy dlaczego tylko na 3h do tego przedszkola?

Przewidujecia jakies upominki od maluszka dla starszaka i odwrotnie?
.
bezpłatnie przysługuje 3-latkowi 3 godziny dziennie takiego przygotowania do szkoły, a na zostawianie jej na dłużej obawiam się że zabraknie finansów jeśli nie wrócę do pracy... dniówka w przedszkolu to 54 euro.. :/

w planie jest że Misia odwiedzi mnie w szpitalu zaraz po tym jak się urodzi maleństwo (oczywiście jeśli będzie zdrowa) mąż obiecał jej że kupią w sklepiku na dole balonik i maskotkę dla młodszej siostrzyczki.
Dla starszej siostry też mam prezent przygotowany: koszulkę z napisem jestem starszą siostrą

reklama
fiołkowa to ja ci życzę wielkiej, pięknej wymarzonej kuchni:)

Citrus miałam się właśnie zapytać jak twoja recenzja!:-) ja jaja na miękko jadam bezgranicznie ale są od teściowej a jej wierzę. co do tataru to jednak chyba na razie zrezygnuję. pisałaś kiedyś ze wołowinę kupujesz w biedronce. nadal to robisz? i masz zaufanie?

Ale Wy macie pocisniecie:D..
Mysze podczytywac z tel bo wieczorem potrzebowalabym..kawalka nocy,zeby Was doczytac.
Wspolczuje pit-ów...
Tu przychodzi wszystko juz gotowe, wysylasz smsa tylko, potwierdzajacego rozliczenie i wsio.
A ja w zmywarce nie mam swiatelka od soli.. Hmmm..dziwne? I zadnej soli nie sypie. O co kaman?
ZAPO, ciesze sie ze masz w koncu ta frankę, jakbym conajmniej Ci gary myła wczesniej:D

dziewczyny jaka ja się robie niepełnosprawna ;/ Lara jest 24/7 na pęcherzu od podcierania się co 3 minuty już mnie wszystko piecze, jak poleżę chwilę na plecach to się podnieść nie jestem w stanie bo mi żyć sztywnieje, plecy bolą kiedy toje lub długo siedzę, a siedzieć mogę tylko w rozkroku bo brzuch mam nisko. Jak sie położe na lewym boku to mam problem z oddychaniem, więc spać moge tylko na prawym. Młoda mnie tłucze niemiłosiernie w co sie da a wielkie rozstepy na brzuchu aż bolą pod jej kuksańcami i kopniakami. Zaczyna mi dokuczac zgaga. Schylenie się to skomplikowany kilkustopniowy proces. Jak ja mam jeszcze pociagnąć 10 tygodni O_O

Kartagina, ja wołowinę w Biedronce? W życiu ;-) Każdy rodzaj mięsa (chyba że ćwiartki kurczakowe albo pałki - wtedy paczkowane z Biedrony) kupuję wyłącznie na targowisku niedaleko mnie. W Biedronce kupowałam czasami paczkowane mięso na tatar, ale żadnego innego wołowego mi się nie zdarzyło.

01040663.jpgTo jest właśnie to, które kupowałam. Ono chyba ma jakieś konserwanty, ale gdybym miała w ciąży skusić się na tatar, to wyłącznie z tego.

reklama
Do góry