reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

dzień dobry czwartkowo
jak dobrze że już prawie weekend :)
u nas niestety też pogoda do czterech liter... szaro, buro i ponuro...
dobrze że młoda do 12 w przedszkolu to mogę się troche pobyczyć...

reklama
IMG_1269.jpg moja suka 3 dni temu,niestety nie reaguje już jeśli ją wołam żeby spojrzała w aparat:-( niby dobrze wygląda ale od dwóch tygodni jej stan strasznie się pogorszył.wczoraj córka miała rozmowę,jako że przyjedzie dopiero jutro a nie wiadomo co się do jutra wydarzy.niby od września wie że sytuacja jest ciężka,ale i tak się martwię jak to zniesie,chciała też jechać do weta z suką ale ja nie chce się zgodzić.sama nie wiem jak ja to wytrzymam

przed chwilą w ddtvn mówili o siłowniach dla dzieci,są polecane dla dzieci już od 4 mc życia:szok: dla tych starszych dzieci te zajęcia całkiem fajnie wyglądają,szkoda że nigdy nie podają adresów tych punktów:-(

noirel - nie zazdroszczę....

u nas we Wrocławiu tez już pochmurno, choć bez deszczu póki co....

noc miałam koszmarną, mam wrażenie,że od pasa w dół to nie ja...
ból bioder promieniuje do kości udowych, kolan, łydek.... nie umiem nad nimi panować, rano się poryczałam z bezsilności...

na 13:30 mam jazdę, i chcę dokupić jeszcze ze dwie po 1,5h..... bo nie czuje się na siłach na egzamin póki co....
ehh - najchętniej bym siedziała w domu dzisiaj:/

jutro na szczęście S ma wolne, koło 10 jedzie tylko na jedno spotkanie na godzinkę.... ja z kolei przed południem do kumpeli na kawę.... potem jedziemy na jakieś zakupy a po południu do Głogowa, do brata S....
wracamy w sobotę.... muszę coś kupić na ich nowe mieszkanie i dla synka - ma 8 miesięcy....

Siku, siku, sikusikusikusikusikusiku!
Nocami się budzę co 1,5 godziny, ale oczywiście wyciskam ze swojego udręczonego pęcherza ledwie osiem kropli, nie więcej.
Wczoraj zasnęłam w trakcie oglądania serialu, jak jakiś głupek niedołężny ostateczny, zaczyna mnie irytować to przymusowe leżenie, bo jeszcze nigdy w życiu nie byłam tak mocno uzależniona od drugiej osoby (pomijając rzecz jasna okres niemowlęcy).
Szlag by to... niech już będzie 35 tc, a odetchnę z ulgą :sorry2:

Nanu, że Ty w ogóle masz siłę na te jazdy biegać...

Muszę iśc na zakupy aaaaaaaaaaaaaa tak mi się nie chce :szok::szok: ale z drugiej strony chciałam zrobić bitki wołowe ( od kilku dni chodzi za mną wołowina - najchętniej surowa:szok::szok: ale bitki też mogą być;-))

reklama
Do góry