reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

sun to nas troszke uspokoiłaś że plackiem leżysz.a spacery sobie po porodzie odbijesz bedzie lato wiec caly dzien bedziesz na dworze:-)Dasz rade jeszcze tylko 8 tygodni zleci szybko;-)

Noirel no skoro juz mial guza to pewnie sie odnowił niestety.coz ludzie choruja to i psy również ale szkoda psinki.:-(

reklama
Ja kiedyś słyszałam, że psy chorują na wszystkie ludzkie choroby i jeszcze kilka typowo psich... Smutne, ale prawdziwe :-( Od razu serce pęka :dry:

Noirel my właśnie w sobotę pożegnaliśmy naszego owczarka, miał 12 lat... chorował na zapalenie stawów i niestety strasznie się już męczył... dwa tygodnie w pampersie itd.. smutne jak chorują i odchodzą nasi czworonożni wprzyjaciele :(

sun &&& kciuki za wytrwanie w dwupaku jak najdłużej

Noirel kciuki za psiaka!

Sun oby udało się wytrwac jak najdłużej w dwupaku! !!

Ja właśnie doczlapalam na jazdę, mam na 16.
Jak dobrze że S po mnie przyjeżdża. ..

A na 20 mamy SR. Dziś o szczepieniach....

Coś czuję że wieczorem padne jak dziecko. ..

Sun7 to jak tak to wierzę że dasz radę,bo my tu mamy takie założenie,że w marcu żadna nie rodzi!!!!

kessy_3105 współczuje,ja kilka razy miałam już taką decyzje do podjęcia ale udało się na szczęście odwlec,a teraz się okaże,suka ma 14 lat więc też nie chce na siłę jej przedłużać życia skoro ma się męczyć,opcji z pieluchami nawet nie biorę pod uwagę.

dziewczyny dzięki że i w tym temacie mnie wspieracie,suka trochę po namowach zjadła i nawet jest pogodna

A ja niedawno wrocilam do domku, badania odebralam i na szczescie wszystko git:) Ale dzisiaj pieknie jest, normalnie wiosna, szkoda ze pogoda ma sie popsuc:/
sembo chwal sie szybko ubrankami Lary:)
kartagina wspólczuje Ci tego leżenia ale juz niedlugo, za tydzien zaczyna Ci sie juz 8 miesiac, suuper!!! Oby szybko Ci zlecialo.
sun7 Trzymam kciuki aby udało sie wytrzymac jak najdłużej, no i gratuluje synka!!!

A ja sobie policzyłam rzeczy związane z PIT-em i się okazuje, że nawet mimo krótkiej pracy w ubiegłym roku dostanę kilkaset złotych zwrotu. Fajnie, będzie grosz na dzidziora :-D

I jeszcze dostałam dziś do recenzji "Poradnik pozytywnego myślenia" (oscarowy film powstał na podstawie tej książki) i już mi się ryj ucieszył :-D :-)

sun to trzeba było tak od razu że leżysz i jesteś grzeczniutka!!:-)

citrus cieszę się że się cieszysz:tak:

aneta nie twórz posta pod postem bo Zapo WSZYSTKO WIDZI i dostaniesz OPR:-) jak chcesz coś dodać musisz edytować posta i dopisujesz:happy2:

mój M jest taki mądry że aż mnie załamuje... dobrze wie że boję się infekcji i córa jak wraca z przedszkola to musi się przebrać, umyć łapy i nie siadać na moim łóżku bo z przedszkoli pełno świństw. to się nawet nie zapytał i nasz dom się dziś stał domem otwartym dla kolegów z grupy... to ja znajomym odmawiam wizyt żeby od ich dzieci nic nie złapać a on mi wyjechał... wściekłam się aż go zatkało i zdębiał. już chciał wypraszać ale zluzowałam, niech się pobawią ze 2 godzinki jak przyszli. schizuję? może i tak ale małego urodziłam właśnie dlatego że dostałam infekcji i dla mojej ciąży to może być zabójstwem=porodem. może jakby musiał walczyć i leżeć jak ja to by rozumiał...ech...

reklama
Witam sie w 30 tygodniu;)

Znow mnie nie bylo troche, ale taki len mnie ostatnio ogarnia, ze szok:dry:

Noirel - ja mojego chlopa bym chyba patelnia zlala za takie slowa:-D Ja od mojego slysze tylko wypowiadane z usmiechem " Ale masz bebzonik":-D

Sun - witaj po przerwie;) I zaciskaj te swoje nogi;)

Ja wczoraj pol dnia sortowalam ciuszki bo dostalam 2 wory od kuzynki:-) I wieczorem juz myslalam, ze padne. Ale generalnie jezeli chodzi o garderobe dla malego, to mam juz wszystko - musze tylko dokupic kilka bodziakow na krotki rekaw, bo tego mam najmniej.
Marcel moj znowu urzadza sobie harce pod moimi zebrami i musze go ciagle z pod nich wyganiac bo booooliiiii.
Wozeczek dzis odebralam, wiec mam zabawe;D

I ciagle jem...:dry:Normalnie glodna jestem jak by mnie glodzili:confused:

Do góry