reklama
Cześć dziołchy z rana 
Ja już dziś po kawie i po śniadaniu.
Dziewczyny poszły do szkoły .... dziś znowu piszą jakieś próbne testy szóstoklasisty
cały czas piszą jakieś testy, klasówki, sprawdziany, kartkówki 

Wczoraj to je na dwór wygoniłam, żeby się odstresowały, nawdychały świeżego powietrza, ileż można się uczyć??? 
Dziewczyny ja też się zastanawiam nad tym ile ta moja skóra jeszcze wytrzyma .... ale póki co nie mam nawet jednego rozstępu
tzn. mam rozstępy ale po poprzedniej ciąży (kilka na biodrach i na cyckach
i mam nadzieję, że ten stan rzeczy się nie zmieni ;-)
Ja już dziś po kawie i po śniadaniu.
Dziewczyny poszły do szkoły .... dziś znowu piszą jakieś próbne testy szóstoklasisty

Dziewczyny ja też się zastanawiam nad tym ile ta moja skóra jeszcze wytrzyma .... ale póki co nie mam nawet jednego rozstępu

aniaczek a ja bym nie łykała tego żelaza żeby nienaturalnie nie podnosić wyników.chociaż to co się w organizmie wytworzyło to pewnie niewiele po tabletce się zmieni.
a ja dziś do 9:30 sama z synkiem, który oczywiście już zdążył zasmrodzić pieluchę- musiałam wstać i go przebrać. nie mógł poczekać?? M przyniósł nam śniadanko- ogórek, pomidor, papryka, serek, szyneczka i razowy- żyć nie umierać!!!
Kaja ty już swoje szoł przeżywasz na BB jak pierwsza urodziłaś, widzę że ci mało i się do TV pchasz teraz.
noirel skoro takie piękne te perfumy to może R ci gwizdnął!!!
Aśka ja też bez nowych rozstępów:-) a stare mam tek ja ty- trochę na biodrach i piersiach... może nie będzie tak źle??

a ja dziś do 9:30 sama z synkiem, który oczywiście już zdążył zasmrodzić pieluchę- musiałam wstać i go przebrać. nie mógł poczekać?? M przyniósł nam śniadanko- ogórek, pomidor, papryka, serek, szyneczka i razowy- żyć nie umierać!!!

Kaja ty już swoje szoł przeżywasz na BB jak pierwsza urodziłaś, widzę że ci mało i się do TV pchasz teraz.

noirel skoro takie piękne te perfumy to może R ci gwizdnął!!!

Aśka ja też bez nowych rozstępów:-) a stare mam tek ja ty- trochę na biodrach i piersiach... może nie będzie tak źle??
Nia
Fanka BB :)
Aska- dobrze ze ambitne dziewczyny, ale rzeczywiscie odpoczac tez czasem trzeba, ja nowych rozstepow tez nie mam tylko te z poprzedniej ciazy oby sie nie pojawily zadne nowe 
aniaczek- pewnie juz za pozno moja odpowiedz ale ja lykam zawsze o stalej porze i czy mam jakies badania czy nie to biore
k.a.j.a- hehe nastepnym razem
szybko planujesz 
aniaczek- pewnie juz za pozno moja odpowiedz ale ja lykam zawsze o stalej porze i czy mam jakies badania czy nie to biore
k.a.j.a- hehe nastepnym razem
Kartagina po co R. miałby brać skoro wącha je na mnie?
ja serio zgupiałam i już sama nie wiem co mam myśleć,rano znowu sprawdzałam żeby się upewnić czy mi się to wszystko nie śniło
mnie dziś Mami odwiedza,gołąbki ma mi ugotować w kapuście włoskiej:-)

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry;
u mnie znowu szaro j jakby deszczowo.
Wczorajszego gościa pożegnałam i wracam zaraz do roboty
Obiadek na szczęście mam, więc właściwie nie muszę wymyślać!
u mnie znowu szaro j jakby deszczowo.
Wczorajszego gościa pożegnałam i wracam zaraz do roboty

Obiadek na szczęście mam, więc właściwie nie muszę wymyślać!
cześć babole ;-)
No to skończyła się piękna pogoda i leje jak z cebra. Całą noc i teraz też... No nic, deszcz jest też potrzebny, żeby potem się ładnie zieleniło
Ja mam znów holtera i mam dokładnie tak samo założonego, jak ostatnio. Mówiłam pielęgniarce, ale ona wie lepiej
Nawet mnie opierdzieliła, że ostatnio na pewno to z mojej winy nie wyszło, bo pewnie odpięła się któraś elektroda albo poszłam do Lidla (tam jest bramka z dużym polem magnetycznym). No i na nic zdały się moje tłumaczenia, że nic takiego nie zrobiłam
Ech, jak tym razem też nie wyjdzie, to ja dziękuję, więcej nie zamierzam tam iść.
Co do brzucha, to wieczorami mam tak napompowany, że mam wrażenie, że zaraz pęknę
Smaruję się kremem z Tołpy i jak na razie nie mam rozstępów. Ale z Kubą też nie miałam, pojawiły się po porodzie. Na szczęście nie dużo.
No trudno, takie są "uroki" ciąży i decydując się na dziecko trzeba mieć świadomość, że ciało nie wróci do stanu poprzedniego. To chyba tylko wielkie gwiazdy wracają do formy i urody po tygodniu po porodzie. I to dzięki photoshopowi
No to skończyła się piękna pogoda i leje jak z cebra. Całą noc i teraz też... No nic, deszcz jest też potrzebny, żeby potem się ładnie zieleniło

Ja mam znów holtera i mam dokładnie tak samo założonego, jak ostatnio. Mówiłam pielęgniarce, ale ona wie lepiej

Ech, jak tym razem też nie wyjdzie, to ja dziękuję, więcej nie zamierzam tam iść.
Co do brzucha, to wieczorami mam tak napompowany, że mam wrażenie, że zaraz pęknę

Smaruję się kremem z Tołpy i jak na razie nie mam rozstępów. Ale z Kubą też nie miałam, pojawiły się po porodzie. Na szczęście nie dużo.
No trudno, takie są "uroki" ciąży i decydując się na dziecko trzeba mieć świadomość, że ciało nie wróci do stanu poprzedniego. To chyba tylko wielkie gwiazdy wracają do formy i urody po tygodniu po porodzie. I to dzięki photoshopowi

nie tylko gwiazdy,moja Sis urodziła 3 synów po 30-stce,miała zawsze ogromny brzuch ,a nie ma ani rozstępów,ani nigdzie jej nic nie wisi,w bikini po plaży lata.a nic takiego nie robiła,zdrowa dieta i to wszystko.poprostu chyba wszystko zależy od genetycznych predyspozycji,ja po 1 ciąży już brzucha nie pokazuje,więc w sumie teraz nie wiele się zmieni,ale też nie chciałabym żeby mi skóra flakiem wisiała:-(
dziewczyny a czy nadal zmienia się czas na letni?kiedy to wypada,jakoś wszędzie cisza
dziewczyny a czy nadal zmienia się czas na letni?kiedy to wypada,jakoś wszędzie cisza
reklama
Podziel się: