jestem... uśpiłam małego i mam zamiar sama trochę poodpoczywać, psychicznie. wczoraj pisałam że mama mi tak fajnie posprzątała, a dziś z rana już się pożarłyśmy... u nas taka ruletka. masakra jakaś. spłakałam się i po co? dzidzol tylko się denerwuje...
reklama
Ewelinkaam
Fanka BB :)
Dzięki dziewczynki no własnie to chyba mały coś tam gmera,bo siadłam i już przechodzi.hmm teraz tak myślę ze może od dźwigania bo niosłam dość dużo naczyń do kuchni bo mi się nie chciało sto razy chodzić w ta i s powrotem.
Ullana kupił,kupił,tylko dopiero w domu się zorientował że to chińszczyzna której nie lubi,na szczęście bardzo dobra jakościowo że raczej nikt się nie zorientuje,a R. jakoś będzie musiał przeboleć (kibelek i umywalka),więc może da radę,zresztą to dzieci łazienka więc nie musi tam chodzić
a jeśli chodzi o wiek...moja Mama urodziła mnie mając 43 lata a Tata 13 lat starszy,niestety byłam NIEPLANOWANA:-(

a jeśli chodzi o wiek...moja Mama urodziła mnie mając 43 lata a Tata 13 lat starszy,niestety byłam NIEPLANOWANA:-(
domówiłam sobie jeszcze do wyprawki trochę chemii łązienkowo-podłogowo-zmywarkowej, nie będę musiała o tym myśleć po porodzie
noirel nieżle rozwala ten twój facet!!mój tez tak ma, zwyczajnie nie potrafią okazywać uczuć ale trzeba to zrozumieć bo cha.stwo nie przemawia tylko taka bezradność jak ubrać to w słowa
z tą kadrową to normalnie kolejny przykłąd niezrozumienia ze strony innych ludzi! współczuję...
framama niektórzy faceci tak mają że obrażanie się na nich na amen też nic nie da. mojemu M pewnie milczenie by nie przeszkadzało więc mamy zasadę że nie ma cichych dni bo to i tak nie ma sensu...
aneta jeszcze tydzień i ja będę w 8mcu!! jutro zaczynam 31tydz
już nie mogę z tymi waszymi spacerami, slag mnie trafia że muszę leżeć jak słońce świeci
Ewelinkaam nie martw się, kłucia nie są niebezpieczne. wszystko się rozciąga. poleż trochę
ullana w sumie zgagę taką na serio miałąm wczoraj pierwszy raz więc wszystko przed tobą!! choć nie życzę...
noirel nieżle rozwala ten twój facet!!mój tez tak ma, zwyczajnie nie potrafią okazywać uczuć ale trzeba to zrozumieć bo cha.stwo nie przemawia tylko taka bezradność jak ubrać to w słowa
z tą kadrową to normalnie kolejny przykłąd niezrozumienia ze strony innych ludzi! współczuję...
framama niektórzy faceci tak mają że obrażanie się na nich na amen też nic nie da. mojemu M pewnie milczenie by nie przeszkadzało więc mamy zasadę że nie ma cichych dni bo to i tak nie ma sensu...
aneta jeszcze tydzień i ja będę w 8mcu!! jutro zaczynam 31tydz
już nie mogę z tymi waszymi spacerami, slag mnie trafia że muszę leżeć jak słońce świeci
Ewelinkaam nie martw się, kłucia nie są niebezpieczne. wszystko się rozciąga. poleż trochę
ullana w sumie zgagę taką na serio miałąm wczoraj pierwszy raz więc wszystko przed tobą!! choć nie życzę...
temat Suka...nie je od 5 dni,prawie nie wychodzi na dwór,poszłam pogłaskać i przekonać żeby zjadła,ale nie chciała,myślę może kleszcz pogłaszcze,poszukam,a tam na brzuchu TAKI GUZ jak cała dłoń
nie wiem od kiedy,zawsze się ją po grzbiecie głaszcze,we wrześni miała wszystkie badania i prześwietlenia,poszło sporo kasy,a tu znowu coś...dopiero w sobotę do weterynarza pójdzie,bo muszę załatwić obstawę dla lekarza co by go żywcem nie połknęła:-(

Ewelinkaam
Kartagina dasz rade jeszcze tylko 10 tygodni do terminu masz to już naprawdę z górki.a z tym kłuciem to już przeszło ale troszkę się zaniepokoiłam bo dość mocno bolało i trzymało z dobre 5 min.a do tego mały mnie w miejscu kłucia kopał wiec miłe uczucie to nie było.
No moje starsze dziecko się rozchorowało i coś czuje że jutro czeka nas lekarz bo kaszle strasznie.Wogóle w przedszkolu 5 dzieci chodzi z 22.Hmm coś ta pogoda daje się we znaki,niby ładnie i słonecznie a jednak choróbska są
noirel kleszcz o tej porze roku
szczerze to pierwszy raz sie spotkałam z czymś takim,chyba że od jesieni by był ale czy to możliwe
No moje starsze dziecko się rozchorowało i coś czuje że jutro czeka nas lekarz bo kaszle strasznie.Wogóle w przedszkolu 5 dzieci chodzi z 22.Hmm coś ta pogoda daje się we znaki,niby ładnie i słonecznie a jednak choróbska są

noirel kleszcz o tej porze roku

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)
Dawno mnie tu nie było i nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie
ale ostatni miesiąc był dość ciężki i stresujący dla mnie...
W 29 tyg ciąży miałam założony pessar... ze względu na rozwarcie, miękką i skracającą się szyjkę... Tydzień temu byłam na kontroli u mojej pani gin i mimo założonego krążka rozwarcie nadal postępuje
... Kolejna wizyta 19 marca i moja gin powiedziała, że jak wytrzymam do tego czasu to będzie spała spokojnie... ale powiedziała, że mam być przygotowana na wcześniejszy poród, bo sama nie wiem co będzie jak ściągnie pessar to mogę w sumie zacząć od razu rodzić, lub za kilka lub kilkanaście dni... Tak więc teraz zajmuję się ostatnimi zakupami.... za tydzień zacznę prać ubranka... no i czekam na synusia... ale mam nadzieję, że chociaż do 36 tyg wytrzymam... 
Dawno mnie tu nie było i nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie

W 29 tyg ciąży miałam założony pessar... ze względu na rozwarcie, miękką i skracającą się szyjkę... Tydzień temu byłam na kontroli u mojej pani gin i mimo założonego krążka rozwarcie nadal postępuje

noirel kleszcz o tej porze rokuszczerze to pierwszy raz sie spotkałam z czymś takim,chyba że od jesieni by był ale czy to możliwe
![]()
teraz takie zmutowane że ciepło się zrobiło to i kleszcze mogły się pojawić,ale to niestety nie kleszcz,to raczej rak
Sun7 plackiem leżeć powinnaś!!!jestem w tej samej sytuacji,ale u mnie póki co pssear zahamował rozwarci i skracanie.ale ja wstaje jedynie do toalety!!!
Ostatnia edycja:
Ewelinkaam
Sun witaj :-) współczuje wrażeń i trzymam kciuki żebyś dotrwała jak najdłużej
I musisz się oszczędzać!!!!!
Noirel a widzisz teraz sobie przypomniałam że u mnie pies też miał taka bułę tylko na nodze i to był rak i własnie od kleszcza,za długo był wessany i niezauważony.

Noirel a widzisz teraz sobie przypomniałam że u mnie pies też miał taka bułę tylko na nodze i to był rak i własnie od kleszcza,za długo był wessany i niezauważony.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: