reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

noirel podziwiam Cię ,że tolerujesz takie żarty. ja zapewne obraziłabym się na anem na mojego jak bym mi takie coś powiedział.
a z kadrowymi, Zusami i innymi instytucjami to lepiej nie będę się wypowiadać bo tu "brzydko " mówić nie mozna.

reklama
Dzień dobry!
Ja dzisiaj pospałam :-D Dopiero po śniadanku jestem!
Noirel - nie denerwuj się, w Twoim stanie to nie wskazane! A męża masz z poczuciem humoru :szok:

Mimo mojego ogromnego brzucha, nie zdarzyło mi się żeby ktokolwiek przepuścił mnie w kolejce - ludzie myślą tylko o sobie i nie zmieniam zdania w tym temacie:no:

Z rana (?) mówię "dobry"! Doczytałam biegusiem książkę i zabieram się za recenzję, bo dziś premiera, a jeszcze pół słowa nie napisałam :sorry2:

Ciągle męczy mnie zaparcie, noż do jasnej cholery! Już nie tak koszmarne, jak w ubiegłym tygodniu, ale piję od poniedziałkowego wieczoru Lactulosum i jakoś tak średnio mi pomaga... Jakie dawki łykacie, o ile łykacie?

Witam Was i ja. ;-)
Pogoda piekna,przyroda budzi sie do zycia...Przebisniegi juz niestety zostaja wspomnieniem.Teaz jest atak krokusow!Nad rzeka niesmialo pokazuja sie stokrotki.Spacer z dziewczynami(cora+sunia) jest teraz obowiazkowym punktem programu.Jak sie wybiegaja i wyszaleja razem to pozniej jest spokojniej w naszym malym domu wariatow :-D

Noirel a tego oswiadczenia nie mozesz napisac i zeskanowac?A oryginalu wyslac pocztam?Nasza kadrowa szla na takie numery(tak,tak-zdazylysmy sie zaprzyjaznic...zawsze mialam cos do zalatwienia).Moze warto sprobowac?
A R niech zadba o wyszukana,zdrowa diete,masaz,muzyke i relaks ukochanej.Bo dopieszczona i zrelaksowana zawsze bedzie wygladac pieknie i promiennie!Ot co :-)

Bezinteresowna zyczliwosc ludzka nie zna granic.Ja mlodo wygladam(w pracy-lat 29- mialam pielgrzymki:bo ja slyszalem ze ty JUZ masz dziecko :szok:) i w pierwszej ciazy ustepowali mi miejsca ale wlasciwie tylko studenci.I to przewaznie chlopcy.Natomiast sporo starszych osob takimi perelkami wyskakiwali za plecami jak:"Puscila sie gowniara gdzies na dyskotece to niech teraz stoi!" albo "Mloda mysli ze jak zaciazyla to jej sie wszystko nalezy!Myslala dupa a nie glowa to niech sie teraz pomeczy" :-) Kultura pelna geba.Ja nie z tych awanturujacych sie ale z czulym usmiechem wysiadajac przewaznie zyczylam wszystkiego dobrego i duuuzo zdrowia.To dzialalo chyba skuteczniej niz jakbym im napyskowala.Wyraz twarzy-bezcenny.Oczywiscie sytuacji bylo wiecej,pozniej jak z wozkiem jezdzilam tez sie zdazaly.Pamietam,ze kiedys jechalam z sasiadka i ona az pobladla ze zlosci z powodu komentarzy.Ale przytoczylam te najbardziej hardcore'owe,ktore najlepiej zapadly w pamiec.Ale jakims dziwnym trafem jak z mezem jezdzilam to juz nikt nic nie mowil...

Mdła właśnie to w tym wszystkim jest najgorsze że my mamy swój wewnętrzny system skanowania,tzw.desk i mamy wymóg żeby każdy papier najpierw wysyłać deskiem żeby od razu był na miejscu bo oryginały idą raz w tygodniu.i kadrowa dostała tydzień temu desk z moim zwolnieniem!!! ale te nasze kadrowe zawsze są jakieś takie niedorobione:angry:

Ja wspominam z usmiechem :-) Wtedy tez po mnie splywalo.Zwlaszcza,ze czulam sie dobrze i swoje ustepowanie miejsc mogli sobie w buty wlozyc...

Mdła respekt :D ja bym musiała chyba z ryjem wjechać, ja jestem ogólnie osobą społeczną (nienawidzę ludzi) więc nie darowałabym takich uwag. Zresztą o tym wiedzą osoby które mnie spytały czy 'wpadłam' :wściekła/y:

Przyszła paczka z ubrankami dla Lary, aaaa wyżygam tęcze zaraz są takie śliczne <3

Te z zaparciami moge obcielic swoim nieustajacym ostatnio rozwolnieniem;-)..
Witam sie i z osimnastym kubkiem kawy. Wyszlo slonce i inaczej czlowiek mysli. Nawet kable i aparatury mniej przerazaja;-).. NOIREL, jakbym mojego palnela za takie zarty to by lecial dalej niz widzi:-D..

Ostatnia edycja:
reklama
noirel nie wiem jak to jest ,ale u mnie w firmach zawsze kadrowe są niedorobione :szok:
Kaja u nas też sloneczko, ale tylko do jutra. :sorry2:
w weekend pdobno znów śnieg.

Do góry