reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
citrus umiesz piec? Ale ci dobrze ja mam do cukiernictwa dwie lewe ręce:/ Ja już po wizycie, wszystko w odpowiednim wątku. Co dziś nie domagam brak sił, głowa boli idę się w horyzontalnej walnąć

citrus ale z tym drożdżowym to trafiłaś w sedno:-) bo to jedyne ciacho, z którym mogę eksperymentować i być może cukry w kosmos nie polecą.
A takie domowej roboty-pychota. Ja na święta planuję dopiero upiec drożdżówkę bo wcześniej za bardzo by mnie kusiła:sorry2:

Kocham makaron z losiem i szpinakiem i mam zaplanowany na jutro bo ludzi duzo w domu :-D A to powrzucam do gara i prawie samo sie zrobi.A pyszne jest nieziemsko :-D Robi sie tez milo i przyjemnie.I juz sie doczekac nie moge....mmmmniam...

McDonalds...to byla pierwsza niemiecka praca,jaka znalazlam.Pracowalam 3 tygodnie.Od tamtej pory nie korzystalam z uslug...:-D Ale jezeli moge cos doradzic:zawsze bierzcie dany produkt "bez czegos".Na przykad cheesburgera bez cebuli czy bez musztardy.Wtedy bedziecie jesc swieze.To znaczy swiezo przygotowane...A ze sniadaniami-nawet jajka sa w 1,5l butlach :-D

Cytryn ja dzisiaj brokuly na parze z feta w sosie czosnkowym i prazonymi migdalami.Uwielbiam!

Aniaczek wysylam dzisiaj meza po czyste nowe gwozdzie.I zabieram sie za eksperymenty!Dzieki :-D:-D

Mdła...mnie żadne historie nie odstraszą,ja kocham fast-food:baffled: a że "bez czegoś" lepiej to wiem,bo koleżanka w kfc pracowała i też mówiła:-) co Wy z tymi gwoździami...chodzi o goździki?czy ja jakaś nie kumata jestem? mi wszedł ból w ramię i rwie:-( mój R, dziś do mnie mówi "czemu nic nie mówisz że Ci zupy nie słodzę,dopiero w pracy mi się przypomniało"...zupy mlecznej którą codziennie na śniadanie mi robi,kochany nawet o takich rzeczach myśli jak jest z dala ode mnie:-) :-)

Grubaski, moja męska połowa odebrała mi wyniki moczu i krwi. Krew idealna, za to w moczu bakterie i leukocyty, znaczy się - infekcja jakaś (tak jak myślałam, ostatnie dni to sikanie co osiem sekund). W poniedziałek wizyta, więc od teraz jeszcze bardziej zwiększam ilość wypijanych płynów, żeby cholerstwo wypłukać ;-)

reklama
nanu ja cię wcale nie chciałam rozśmieszyć! ja naprawdę wierzę w naszą forumowską siłę!!! po ciąży mam zamiar zejść jakieś 2 rozmiary! poza tym jak masz nie zlecieć jak od tygodnia wpierniczasz rzodkiewkę albo szczypiorek??:-D

tak napęczniałam po tych frytkach(cytryna pewnie byś mną potrząsnęła za takie niezdrowe żarło) że brokuły odpuściłam. czekają na kolację. może ten sos czos:-)nkowy....

Mdła ty się nie struj tymi gwoździami bo znów będziesz o pawiach pisać!!!:szok:

cytrynka witaj w klubie!!! działaj antybakteryjnie bo przy szwie to niebezpieczne!!! żurawina, cytryna, olej lniany... z resztą sama pewnie wiesz;-)

polecam dla dzieci grę FARMER- gramy z córą od 3 godzin i si znudzić nie możemy:happy: a zaraz będziemy szyć kołderkę polarową dla jej małpki-maskotki:-p

Do góry