reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ale jestem chora, córka zaraziła mnie jelitówką, męża zresztą też. Czuje się okropnie, spać nie idzie, siedze i czytam co mogę zażyć , w każdej pozycji mi niewygodnie, wszystko boli. uwazajcie na siebie

reklama
czesc dziewczyny,

wiolenczela trzymaj się. zdrówką życzę.

Sembo mi skór anie trzeszczy. ale to pewnie wynik tego ,że jest co się rozciągac.:-p

Citrus ciesze się ,że jest coraz lepiej z tym Twoim brzuszkiem.

Kamilla nie wiem co Ci poradzic. ja mam termin na 20 maja. i nie wybieram się nigdzie na majówkę. bo jednak wolę rodzić ze swoim lekarzem niż gdzieś daleko.

zachęciłyście mnie tym realem. może się wybiorę.:confused:

witam sie z rana zasmarkana na maxa:dry:
Nawet nie wiem czy jechac do przychodni z ta moja grypa:dry: Czy jest sens? Lekarz pewnie mnie spławi,ze w ciązy dac nic nie moze a bede tam kwitla 2 godziny z jakimis innymi chorymi przypadkami:confused2: i jeszcze sie doprawie. Co myslicie?

Sembo ja czasami mam wrazenie ze moja skora jest tak naciągnięta ze eksploduje,ale w moim przypadku smarowanie pomaga.

U mnie na szczęście też smarowanie pomaga.

Noelle ja bym chyba zaczęła od typowych metod leczenia ciężarnych. Cytryna, miód, łóżeczko, sol morska, apap itp itd
Jak po 2 dniach nic się nie poprawi to do lekarza. .. 3mam kciuki!

Ja już z kawa w łóżeczku, S walczy od rana z projektem. Na 12 mam jazde więc się trzeba będzie zebrać. ...

Miłego dnia kochane!

Witam się z rana :)
Gabryśka tak mi daje czadu, że czasami mam wrażenie, że chce wyjść przez pępek :szok::szok::szok::szok: dziś w nocy tak wariowała, że jak mnie obudziła o 4 to do 5:30 zasnąć nie mogłam ;-)

wiolonczela przykro mi z powodu jelitówki, trzymaj się.

wioloneczela, Noelle zdrówka Wam życzę, w sumie sobie tez bo ja tez ledwo żywotna, ale przynajmniej się wyspała.
Od dzis zyje na kartonach :p Zaczynamy wywozić rzeczy do teściów a nowego mieszkania nie znaleźliśmy jeszcze, jestem troche podłamana ale moje marudzenie za dużo w tej sytuacji nie zmieni.
Mój brzuch tez ciągnie ale kremy czy oliwki w sumie dają rade po smarowaniu też mniej swędzi.
Dziewczyny już prawie marzec !!! Jeszcze troche wytrzymamy :)

Witam się i ja.

Noelle ja na twoim miejscu mimo wszystko bym pojechala... Sama sie nie osluchasz a nie koniecznie musi to byc grypa. Teraz krąża takie mixy grypy/zapalenia oskrzeli/zapalenia płuc że lepiej tego nie bagatelizować...
Ja jak tylko zaczelam sie gorzej czuć to od razu wziełąm 2 apapy i sinupret, ale mimo wszystko z lekarzem pojechałam pogadać... Moze dasz rade zapisac sie na sam koniec wizyt żeby nie siedziec tak z tymi wszystkimi ludzmi :confused:

Sembo ja mam tak szczególnie wieczorem. Mam wrażenie że skóre mam wtedy napiętą do granic możliwości. Ale ostatnio kupiłam krem przeciw rozstepom w rossmannie marki babydream i jest super! Moze jest troche bardziej tlusty niz inne (wczesniej uzywalam tez pharmaceris i sexy mama) i dluzej trzeba chodzic z odslonietym brzuchem zeby wyschnal ale efekt jest naprawde super. Nawet dzisiaj jak wstalam rano to mialam jeszcze caly czas nawilzony brzuch mimo ze smarowalam chyba 9 godzin wczesniej...

Dziewczyny zapomnialam Wam napisac ... chyba siara zaczela mi leciec :szok: tzn nie leci strumieniem ale jak sobie badalam piersi i nacisnelam kilka razy na sutki to zaczela wyplywac :szok: taki kolor przezroczysto-szarawy a na chusteczce jest żółtawe... to chyba to :confused::confused:

ALG to napewno to witaj wsród

Załączniki

• krowka.jpg
    krowka.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 13
no ja mam na brzuch Palmersa, i on też świetnie nawilża tylko że ja czuje jak skóra się 'ciągnie' a w dotyku aż lepi...

Moja mała wciąż bardzo delikatna. Kopie i puka ale nie szaleje, czasem się zastanawiam że tak powinno być? Może powinna mi sadzić już porządne kopniaki zamiast tylko 'szturchać'? A może ma po prostu dużo miejsca jeszcze?

Raaany jak mi się dziś do pracy nie chce, aż całą noc mi się śniło to jak bardzo do pracy nie chce mi się iść :D

reklama
Do góry