reklama
Nia
Fanka BB :)
Sembo - dziękuję za porady, ale ja nie mogę teraz spać przez zatkany nos i bolącą głowę i ucho
Nia - słyszałam, że te termometry są mimo wszystko niezbyt dokładne. Wiadomo, że szkoda straty, ale może teraz kupisz zwykły?
to prawda, w kazdym uchu byla inna temperatura tylko sporo kasy na ten szrot wydalam, ale cwiczylismy juz mierzenie normalnym i bylo przy tym duzo smiechu jak pod pache musial wlozyc i nerw mi minal
natalia_bis
Witam się i ja:-)
Dla odmiany noc u mnie przespana i ani razu na siku nie wstawałam.
Dla chorowitek dużo zdrówka i polecam Prenatal GripCare. same naturalne składniki ale jak mnie coś rozbiera to biorę i jest lepiej. Na zatkane noski polecam krople Euphorbium S. Zupełnie bezpieczne w ciąży. Ja choruję na chroniczny katar i to jedyne co mi pomaga na przepchanie nosa:-). dobre są jeszcze inhalacje z soli z olejkiem eukaliptusowym (to szczególnie na zatoki dobrze działa)
Citrus sen genialny:-)
Zapo mi siara przestała lecieć jakieś 1,5 miesiąca temu....i cisza
No a ja od dzisiaj laba:-) mąż wczoraj wyprawiony w delegację więc mam spokój:-) Muszę tylko coś na ten mój obiad cukrzycowy wymodzić i będzie z głowy;-)
Dla odmiany noc u mnie przespana i ani razu na siku nie wstawałam.
Dla chorowitek dużo zdrówka i polecam Prenatal GripCare. same naturalne składniki ale jak mnie coś rozbiera to biorę i jest lepiej. Na zatkane noski polecam krople Euphorbium S. Zupełnie bezpieczne w ciąży. Ja choruję na chroniczny katar i to jedyne co mi pomaga na przepchanie nosa:-). dobre są jeszcze inhalacje z soli z olejkiem eukaliptusowym (to szczególnie na zatoki dobrze działa)
Citrus sen genialny:-)
Zapo mi siara przestała lecieć jakieś 1,5 miesiąca temu....i cisza
No a ja od dzisiaj laba:-) mąż wczoraj wyprawiony w delegację więc mam spokój:-) Muszę tylko coś na ten mój obiad cukrzycowy wymodzić i będzie z głowy;-)
sembonzakura
na zatkany nos polecam olejek aloesowy kilka kropel do świeczki i odpalić w sypialni, a kilka kropel do miski z wodą gdzieś niedaleko głowy np na stoliku nocnym. Ja miałam ten olejek: OLBAS Oil płyn 10ml - Apteka internetowa i-Apteka.pl dopółki nie spad mi z szafki do zlewu i poszedł w drobny mak - jest świetny i pomaga natychmiastowo, o wiele bardziej skuteczny od wszystkich akatarów razem wziętych. Na ból głowy polecam zimne okłady, masaż karku, spacer (często powodem bólu jest niedotlenienie) duzo wody mineralnej (żadna ilość nie jest przesadą) a w ostateczności paracetamol
Kamila1988
Zdrówka dla wszystkich chorusek - bardzo Wam współczuję. Mnie jakoś nic nie łapie na szczęście, mimo że przez 3 tygodnie przebywałam z chorymi (mąż, teściowa, mama - wszyscy albo grypa albo zapalenie oskrzeli). Szczęśliwie nie muszę też w nocy wstawać siku, jak raz w nocy wstanę to przeważnie dlatego, że tuż przed snem nie poszłam.
Siara zaczęła lecieć na początku lutego - ale to mąż w trakcie seksu zaważył że coś mu koszulkę poplamiło, później już obserwował piersi w trakcie no i wyszło że jednak to "coś" z piersi i wpadł w panikę . Od tamtej pory obchodzi się z nimi delikatniej
ardzesh - nie pracuje, to konferencja, która ma mi zapewnić stypendium naukowe na doktoracie. Wiem że data niefortunna ale na razie lekarz twierdzi, że nie ma przeciwwskazań, umówię się na wizytę 23 kwietnia żeby to on zadecydował, bo chyba nie potrafię sama ocenić tego obiektywnie. Z jednej strony boję się o dziecko a z drugiej dodatkowe $ pomogłyby sporo przy Maryśce
Siara zaczęła lecieć na początku lutego - ale to mąż w trakcie seksu zaważył że coś mu koszulkę poplamiło, później już obserwował piersi w trakcie no i wyszło że jednak to "coś" z piersi i wpadł w panikę . Od tamtej pory obchodzi się z nimi delikatniej
ardzesh - nie pracuje, to konferencja, która ma mi zapewnić stypendium naukowe na doktoracie. Wiem że data niefortunna ale na razie lekarz twierdzi, że nie ma przeciwwskazań, umówię się na wizytę 23 kwietnia żeby to on zadecydował, bo chyba nie potrafię sama ocenić tego obiektywnie. Z jednej strony boję się o dziecko a z drugiej dodatkowe $ pomogłyby sporo przy Maryśce
reklama
sembonzakura
mi tam nic nie wychodzi jeszcze... dziwne to będzie jak zacznie O_O
Właśnie przeczytałam w gazecie że koleżanka dostała się do finału Top Model Worldwide O_O Człowiek na codzień widuje przyszłe sławy na ulicy i nawet nie wie o tym
Właśnie przeczytałam w gazecie że koleżanka dostała się do finału Top Model Worldwide O_O Człowiek na codzień widuje przyszłe sławy na ulicy i nawet nie wie o tym
Podziel się: