majowka.2013
Początkująca w BB
Citrus jak lezałam w szpitalu 2 tyg to nie podawali mi fenoterolu na te twardnienia bo lekarz stwierdził ze sa normalne i jak nie czuje przy tym silnego bólu to nic sie nie dzieje, tylko mi twardnieje brzuch kilka razy na godzine a jak wyszłam ze szpitala to pytałam tez swojego gina o fenoterol bo wiem ze jest bardzo dobry na te twardnienia, to powiedział mi ze fenoterol podaja tylko w szpitalu, ze nie mozna samemu sobie w domu brac bo nie jest do konca bezpieczny dla dziecka i ze podaja go juz w krytycznych sytuacjach kiedy musza a ze u mnie szyjka ma 2,8cm to stwierdzili ze jeszcze nie ma potrzeby, ja czytałam troche o tym leku i bardzo duzo kobiet go bierze ale badz tu mądrzejsza od lekarza.. Ja mam nospe forte i luteine a brzuch twardnienie mi od 25tyg praktycznie kilkadziesiat razy dziennie.
noirel ja leze od 25tyg czyli juz 5 tyg i od kilku dni strasznie dretwieja mi nogi, raz jedna raz dwie, w nocy spac nie moge bo czuje takie rwanie i skurcze ze nogi same mi chodzą.. biore magnez ale mam wrazenie ze po nim jest jeszcze gorzej
noirel ja leze od 25tyg czyli juz 5 tyg i od kilku dni strasznie dretwieja mi nogi, raz jedna raz dwie, w nocy spac nie moge bo czuje takie rwanie i skurcze ze nogi same mi chodzą.. biore magnez ale mam wrazenie ze po nim jest jeszcze gorzej