reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Mdła coś mi świta chyba kiedyś w podstawówce byłam przebrana za Pokahontaz :D:D boje się Ciebie :p

ej dziewczyny chyba mi nadgarstek spuchnął :/ łapsko zimne i drętwe ... Chyba jutro zadzwonię jeszcze raz do lekarza.

reklama
Sembo boj sie! :-D A do lekarza zadzwon koniecznie.Niby to moze byc norma.Ale chyba lepiej sie upewnic...

Elajar jak trzeba to jedz ale wracaj szybko!Oczywiscie 3w1 i trzymajcie sie.I pisz czasem jak bedziesz miala jak :tak:

A czy ktokolwiek oprocz mnie wymiotuje codziennie od rana do nocy w polowie 7 miesiaca czy ja jestem...? :-D Kazda ma swoje uroki...

dzień dobry brzuchatki!
u mnie noc koszmarna.budzę się jest mi gorąco bolą mnie plecy albo snią głupoty.:no:

Kaja niezmieniennie dużo zdrówka dla bliźniaków!

Citrus trzymam kciuki za 40 tydz! cieszę się ,że masz taką wspaniałą opiekę w tym szpitalu.

Kartagina jak dobrze ,że już jesteś w domu.

Elajar trzymam kciuki mocno za Was. daj znać ,jak będziesz mogła jak wieści ze szpitala.

Sembo mnie nic nie drętwieje, tylko ból pleców dokucza.

Asia trzymam kciuki za Was dziewczyny!

Zapo jak remont?

dzień dobry ;)

Nanu powodzenia w castingu, a nóż się uda :)

Sembo mi może tak mocno nie drętwieją ale każdego dnia tak jak obie byłyby dwie lewe, ciągle mi coś spada i tłucze się. Już nawet przestałam się denerwować, wczoraj cały makaron do łazanek wylądował na podłodze a przedwczoraj milion łupek po słoneczniku :)

Citrus &&& za jak najszybsze wyjście ze szpitala

Mdła współczuje wymiotów, bidulka.

Ja budzilam sie w nocy co chwilę, a dziś muszę jechać do mojej lekarki po skierowanie do szpitala na badania kontrolne 1 marca. Obiad, łazanki wczoraj zrobiłam to przy garach stać nie muszę.

Miłego dnia dziewuszki

Framama- wspolczuje nocy, i lacze sie w bolach, mam niestety podobnie...

Elajar- trzymam za was kciuki

Mdla- no ty rzeczywiscie jestes ewenementem, chyba juz tylko Ciebie te dolegliwosci trzymaja, co do pracy to na poczatek oczywiscie gdzie znajde, w tym zawodzie praca na wyjezdzie raczej napewno bedzie, moze nie codziennie ale w jakies dni, myslalam nad urzedem do spraw mlodziezy lub jakimis poradniami dla rodzicow, tam pracuje juz moja kolezanka i jak sie pojawia jakies oferty po nowym roku to ma dac mi znac, a autko to nie jakis cud tylko taki szrocik do cwiczenia parkowania gdyz prawko robilam tu dopiero rok temu wiec zaden kierowca ze mnie jeszcze nie jest :)

Witam się i ja, trochę w lepszym nastroju, choć tradycyjnie nie mogłam zasnąć, ale to już widać taki mój urok, nakarmiłam też głodomora i piję herbatkę.
Zaczynam dziś szkołę rodzenia i jestem jej bardzo ciekawa. Moja koleżanka jest zdania, że ona nie chodziła i też sobie poradziła przy porodzie i później, i to prawda, widzę to prawie codziennie :), ale ja cieszę się jak dziecko na te zajęcia.

Życzę Wam dobrego dnia, by przyniósł same dobre i lepsze wiadomości :)

Witam się i ja, trochę w lepszym nastroju, choć tradycyjnie nie mogłam zasnąć, ale to już widać taki mój urok, nakarmiłam też głodomora i piję herbatkę.
Zaczynam dziś szkołę rodzenia i jestem jej bardzo ciekawa. Moja koleżanka jest zdania, że ona nie chodziła i też sobie poradziła przy porodzie i później, i to prawda, widzę to prawie codziennie :), ale ja cieszę się jak dziecko na te zajęcia.

Życzę Wam dobrego dnia, by przyniósł same dobre i lepsze wiadomości :)

bez szkoly rodzenia mozna tez sobie oczywiscie poradzic, ale jesli ma sie fajna to napewno nie zaszkjodzi a moze pomoc, ja ze swojej bylam mega zadowolona, mam nadzieje ze twoja tez duzo ci da

reklama
Nia też się właśnie na to nastawiam, zresztą słyszałam o niej same pozytywy, więc pomyślałam, dlaczego nie :)

Do góry