reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Fiołkowa ja też kapci nie noszę, ale ja jestem dorosła i jak mnie cos zaczyna rozbierać, to się już leczę.
A Iggy nie powie. A potem mam tak jak dziś. Od pt był niewyraźny jakiś, więc go w domu zostawiłam. A dziś biega jak szalony i żadnych oznak choroby cz coś.A od podłogi zimno i łatwo coś złapać.
Jak jest ciepło to też olewam to ciągłe upominanie - nie lubię gardła strzępić.

Ogłoszenie moderatorskie
:-D
widzę, że zaczynamy o szpitalnych akcesoriach pisać. Może, żeby nie szukać dostosować jakis stary temat do tego - lub stworzyć nowy?
Co wy na to?

reklama
Ja jestem za założeniem nowego, bo później przekopać te tysiące stron w poszukiwaniu konkretnych porad czy opinii to graniczy z cudem.:-)

ja też jestem za i mam prośbę jak piszecie co kupujecie to piszcie też info o ilościach:)
bo ja npnie mam pojęcia ile sztuk gaci poporodowych mi trzeba:p

tez uważam, że to dobry pomysł :)

A ja robie grochówkę, nie przepadam za tą zupą, a jeszcze jest czasochłonna bo przepis który wynalazł mój drogi mąż jest dosyc obszzerny ale już tyle mnie prosił o tą zupę wiec robię.

Citrus
to prawda, trzeba się oszczędzać ale łatwiej powiedzieć niż wykonać jak do momentu sprzed ciąży miało sie aktywny tryb życia. Ja też uważam że zbyt się forsuje wszędzie mnie pełno i mało odpoczywam a powinnam. Zwykle robię sobie jeden dzień w tygodniu taki leniwy ale chyba to za mało. Dobrze, że zabieg udany, narkoza przeżyta teraz będzie tylko lepiej :)

Ja popijam czekoladę na gorąco :)

pochwalę się co moje hiacynty wyczyniają:p
kupiłam je w zeszły piatek i wyglądały tak:
20130208_202254.jpg

dzisiaj są takie:

20130218_164902.jpg

Pożarłam lody.Zagryzlam ciastem.Czuje sie jak prosie:dry: Najgorsze,ze dalej jestem głodna!! Tłumacze to sobie anemia a nie natura żarłoka:zawstydzona/y:

Tak sobie podniosłam cukier,że teraz to nic mi sie absolutnie nie chce.Nawet zrobic sobie herbaty...

Nanu - ale piękne! Wiosna!:-D

Zapominajka - u nas w bloku jest bardzo ciepło, póki co (odpukać) Kuba jeszcze nie był chory.

Ja zrobiłam dziś do obiadu frytki. Mniam. Ale się obżarłam:sorry2:

reklama
Zapominajka- jestem za takim watkiem, mozna by bylo ktorys- tylko pewnie problem ktory- przeksztalcic w taki watek, moim zdaniem tych watkow jest z deka za duzo znaczna wiekszosc od wiekow nie uzywana mozna sie pogubic :)
moj syn tez antykapciowy :)

Do góry