reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nie wiem, o której zabieg :-p

A z seksem to już wytrzymam, akurat w tym momencie jest to rzecz najmniej istotna :-)

wróciłam ,jestem, teskniłyście :-)

kajunia Sonia oczka otwiera ,ale super! i jeszcze karmicie strzykawką.rewelacja. życze duuuzo zdrówka

citrus ja nie mam bladego pojęcia co to ten szew ,ale trzymam kciuki za Ciebie i migusiem po do domku!

Asia jak dziewczynki Twoje?

Kora Ty "miszczuniu" ,jesteś naszym Hołowczycem. :)

Zapo to dobrze ,że to chwilowa niedyspozycja Igorka.

Kartagina ty już w domku? Super!!!!

Kaja się rozmnożyła i tu nam dreszczowiec z dramatem zafundowała. Ale na szczęście wszystko ok.
Citrus jutro będzie zaszywana.
A Aśki córa z poparzeniami w szpitalu jest :-(

Nie chciałam ci nic pisać, bo jeden stres i chciałam ci oszczędzić.

Kartagina super że jesteś z nami i w dwupaku:-) mi w czwartek założyli pessar:szok: mi od ręki założyli w szpitalu i nic płacić nie musiałam.jak to zobaczyłam to się śmiać zaczęłam że niby jak mają mi to coś włożyć "tam" ale nic nie bolało i żadnego dyskomfortu nie czuję

Ostatnia edycja:
reklama
a jednak nie wytrzymałam i pojechalismy do castoramy oglądać kabiny prysznicowe i wogóle... potem obiadek i teraz wpadłam do Was:)

kartagina, super ze juz w domku:tak:

noirel, pessar - "przyjemnosć" watpliwa, ale jak trzeba to trzeba

kaja, będzie dobrze, silne maluszki są. ważne że same oddychają, ze mozecie karmić, same dobre wieści:) trzymam kciuki, zeby tak dalej!

cytryna, nie bój się, nic Ci to nie da;-) trzymam kciuki za bezproblemowy zabieg i szybki powrót do domu:)

Do góry