reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nie wiem, o której zabieg :-p

A z seksem to już wytrzymam, akurat w tym momencie jest to rzecz najmniej istotna :-)

wróciłam ,jestem, teskniłyście :-)

kajunia Sonia oczka otwiera ,ale super! i jeszcze karmicie strzykawką.rewelacja. życze duuuzo zdrówka

citrus ja nie mam bladego pojęcia co to ten szew ,ale trzymam kciuki za Ciebie i migusiem po do domku!

Asia jak dziewczynki Twoje?

Kora Ty "miszczuniu" ,jesteś naszym Hołowczycem. :)

Zapo to dobrze ,że to chwilowa niedyspozycja Igorka.

Kartagina ty już w domku? Super!!!!

Kaja się rozmnożyła i tu nam dreszczowiec z dramatem zafundowała. Ale na szczęście wszystko ok.
Citrus jutro będzie zaszywana.
A Aśki córa z poparzeniami w szpitalu jest :-(

Nie chciałam ci nic pisać, bo jeden stres i chciałam ci oszczędzić.

Kartagina super że jesteś z nami i w dwupaku:-) mi w czwartek założyli pessar:szok: mi od ręki założyli w szpitalu i nic płacić nie musiałam.jak to zobaczyłam to się śmiać zaczęłam że niby jak mają mi to coś włożyć "tam" ale nic nie bolało i żadnego dyskomfortu nie czuję

Ostatnia edycja:
reklama
a jednak nie wytrzymałam i pojechalismy do castoramy oglądać kabiny prysznicowe i wogóle... potem obiadek i teraz wpadłam do Was:)

kartagina, super ze juz w domku:tak:

noirel, pessar - "przyjemnosć" watpliwa, ale jak trzeba to trzeba

kaja, będzie dobrze, silne maluszki są. ważne że same oddychają, ze mozecie karmić, same dobre wieści:) trzymam kciuki, zeby tak dalej!

cytryna, nie bój się, nic Ci to nie da;-) trzymam kciuki za bezproblemowy zabieg i szybki powrót do domu:)

Do góry