reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Kaja co cię pompuje? Mleczarnię otwierasz?

Swoją drogą fajny oddział, że można tak wchodzić i wychodzić.

no, otwieram:-D

pospalam troche i dalej w droge, dzieci dostaja kofeine dozylnie , zeby nie zapominaly oddychac, ja tez ide sobie poszukac , zeby nie zapomniec...
dziewczyny, co to jest za oddzial, jakie tragedie, mozna sie tak zdolowac ze masakra..
pocieszam sie tym, ze nasze urodzily sie "byki", duze , silne...reszta podostawala po 3 pkt, do 5...a tu 8, 9..mam nadzieje ze sie nie poddadza..

reklama
dobry,

Milej, spokojnej niedzieli babeczki ;)

Kaju
na pewno sobie poradzą maluszki, najgorsze już mają za sobą, z każdym dniem będą coraz silniejsze.

Ja miałam dobrą noc prawie cała przespana i czuję sie z wiązku z tym bardzo dobrze. Zbieram się i jadę do chrzesniaka, małżonw pracy wiec musze pociągiem na szczeście niedaleko.

Dzień dobry;

Sembo słodziutki król. Taki do wycałowania.

Nanu pazurki perfekt- jak zawsze.

Kaja musi być dobrze. Każdy dzień zbliża je do zdrowia.

A Kartagina do dziś antybiotyk. Także mam nadzieję, że jest coraz lepiej.

Aśka czy u was coś wiadomo?

witam sie z nad kawy..
Ja jak wieczorem padlam na twarz tak rano wstalam.No no... za to bez humoru zupelnie.Winowajce juz znalazlam.Stawiam na pogode.Chcialabym wyjsc z domu tylko w topie
A.nie przyodziewac sie w.te wszystkie kurtki,swetry,szale,czapki...eh...chyba wyciagne dzisiaj meza.do centrum handlowego na jakies zakupy.istnieje ryzyko ze humor.zepsuje mi sie zupelnie jak nie wcisne tylka w to co sobie upatrze.

uwaga!!pytanie z kategori pytan pochwowych:tez macie wrazenie jakby wam dzieciaczek w szyjce majstrowal.Chodzi mi o takie uczucie w ktorym mam wrazenie ze.mi mala szaleje juz w pochwie:-/ wow alez zem wytlumaczyla:-)

Ja mam czasem tak, jakby Mała mnie łaskotała gdzieś tam w dole, czasem to bardzo nieprzyjemne uczucie...

citrus - no widzisz, ile radości daje czopek:-D

Noelle1986, ja też chcę już wiosnę, coraz trudniej mi się chodzi po śniegu:baffled:
A humor od rana mam do dupy:baffled:

kaja - sama widzisz, że dzieciaki są silne, będzie dobrze!

Kaja nie zazdroszczę szpitala i tych ciężkich przypadków wokół. Ale najważniejsze że wasze maluchy takie silne i dzielne!

Ja kończę kawę i zabieram się za siebie. Kąpiel i akcja bóstwo. Potem do babci na obiad urodzinowy.

S dzisiaj nad ranem się do brzucha przytulil i mala od razu zaczęła harce;)
A wczoraj pierwszy raz widać było jak brzuch się rusza.

reklama
hej dziewczyny,

nie było mnie chwilę, bo sajgon mieskzaniowy i jak wczoraj wróciłam to tylko czytałam na szybko i nie pisałam, bo padałam już na twarz...

kaja, dobrze, ze dzieciaczki takie silne!!! Z każdym dniem będzie lepiej:tak: trzymam kciuki!!!

citrus, kartagina, Aśka - kciuki!!!!

uwaga!!pytanie z kategori pytan pochwowych:tez macie wrazenie jakby wam dzieciaczek w szyjce majstrowal.Chodzi mi o takie uczucie w ktorym mam wrazenie ze.mi mala szaleje juz w pochwie:-/ wow alez zem wytlumaczyla:-)

Noelle no czasem tak, zależy jak tam mała się kokosi. Chociaż miałam przez chwilę obawę, że już się pacha, ale lekarz mnie uspokoił.

no ja też tak mam, dodatkowo takie jakby uczucie kłucia i silny napór na szyjkę... z tego powodu leże sobie ile mogę, bo to mogą byc też objawy skracajaej sie szyjki:( więc czekam niecierpliwie na wtorek na wizytę, żeby sie dwoiedzieć, czy przypadkiem Młody sie nie pcha za bardzo....

wystarczy ze troche pochodzę i od razu czuję ten ucisk.... mało przyjemne - fakt....

tak, że plan na dzis to leżenie i odpoczywanie bo tym sajgonie co był w zeszłym tygodniu....

i dziewczyny, zaciskać nogi!!!!!

Do góry