reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Jeeeee, dostałam czopek glicerynowy, więc oczywiście od razu mnie ciśnie. No ale czekam żeby mocniej zaczął działać :-D Nie dolecę do kibla, hahahahahahahah :-D

Mała rzecz a cieszy ;-)

Sembo 4 tygodnie zlecą :tak: I tak pięknie wtrzymujesz.

Biedroneczko mam nadzieję, że wyniki siostry będą dobre. Współczuję stresów.

reklama
sembo - kciuki za tą papierologię całą!
citrus - nie odfruń tylko jak już taka lekka będziesz!:p
biedroneczko - dobrze że u Ciebie i małej wszystko gra! kciuki za siostrę!!!!

popatrzyłam na mojego królika i stwierdziłam że muszę się z wami podzielić jego nieodpartym urokiem:)

tofik1.jpgtofik2.jpgtofik3.jpgzz2.jpg

Obożejakipyszczek!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Moźecie mi bić brawo... pół godziny robiłam KTG, a nie włączyłam zapisu... No chory łeb?

Ostatnia edycja:
mam tu zasięg

Kajunia kochana ! dużo sił dla Was teraz. jesteście cudowną rodzinką.
Citrus nie stresuj się tak kochana ! głowa do góry. za chwikę pon ,zrobią co mają zrobić. i będziesz odpoczywac w domku.
Asia duuużo zdrowia dla córeczek . stresem im nie pomożesz!
biedroneczko witaj ponowie.
Kitka dostałaś wczoraj mojego smsa?że też zmienili dni pracy w tej przychodzi. to jakiś dramat.
Nanu widzialam piękne literki.

a jak Kartagina?

dziewczyny bardzo się cieszę z dzisiejszych dobrych wieści.... oby tak dalej:-)
Citrus, Kaja, Asia, Kartagina w dalszym ciągu trzymam &&&&&& i nie puszczam nawet przez sen:-);-)

A teraz babeczki życzę słodkich snów wszystkim i znikam do wyrka;-)

reklama
Do góry