reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

widzę, że nie tylko ja ranny ptaszek :)

Kaja ale miałaś przygód wczoraj, lot samolotem i cała akcja. Super, że wszystko tak się dobrze skończyło. teraz to dzieciaczki z każdym dniem będą coraz silniejsze.
A jak się karmi takie wcześniaczki?

reklama
wikki co do tej hemoglobiny,to mi swita w glowie taka mysl,ze ten moj lekarz wykombinuje jakas hospitalizacje:confused2: ja sie nie dam....:sorry:ale przeciez mu nie wytlumacze ze sobie w domu sama podlacze:confused2:eh...pozyjemy zobaczymy....

teraz sobie tak mysle,ze te moje bole glowy i niskie cisnienie to moze byc od tej anemi????

a takie maluszki pozajelitowo na poczatku-specjalne kropolowki odzywcze,z czasem sonda ,potem proby karmienia....

Witam sie i ja z rana:)jestem naprawde pelna podziwu dla Kaji ze taka dzielna i wogole ja to bym sie pewnie zalamala i deresja by byla a Kaja pelna optymizmu i nawet po takich przezyciach ma sile do nas pisac i opowiadac o wszystkim.Kaja naprawde szacuneczek i zazdroszcze takiego podejscia do zycia i nastawienia do wszystkiego:tak:ja niestety z tych czarno widzacych zycie,z blachego powodu potrafie sie poryczec i zamartwiac o wszystko.ach zeby kazdy byla taki jak Kaja swiat bylby lepszy napewno:-)

kaja niesamowite! ależ Ty dzielna jestes! u nas w PL chyba nierealne z taką opieką...przynajmniej nie sądzę.. A tu Ciebie hop siup w obroty jak w ostrym dyżurze, rewelacja! 3mam dalej kciuki! Odpoczywaj ile się da, o ile oko zmrużyć w ogóle możesz:)

Marja wodzę moją cukrzycę za nos :p Wstałam o 7.30- na czczo 97 czyli o 7 za wysoko, więc co? Położyłam się na godzi i cukier 90 :) zobaczymy teraz po śniadaniu jak będzie! Co ja tam się martwię- jakoś się ułoży, musi, będę wspierać się wydarzeniami Kaji, to na prawdę dodaje sił!!!!

Witam się z nad zielonej herbatki z pracy, idę zaraz kawę zrobić bo mnie spanie pobiera.

Kaja
Twój humor i optymizm jest the best! Tak trzymaj! Czekam z niecierpliwością na dzisiejsze wiadomości od Ciebie.

Aisha_30 i widzisz już masz pierwszy sposób na ,,zbicie" cukru, nauczysz się wszystkiego i będzie git.

Noelle1986 a miałaś może robioną krzywą wchłaniania żelaza? bo mi jak tak spadła to właśnie między innymi po to mnie położyli do szpitala żeby ją zrobić, na szczęście żelazo się wchłania, więc po 3 dniach mnie wypuścili.

Czy Wy też macie dziś lenia?

Dzień dobry:-)

Tak, ja mam maksymalnego lenia już 3. Dzień. Śpię cała noc, budze sie rano, a potem jeszcze bach i jeszcze z godzinę. Nawet śniadania mi sie nie chce jeść.

A jak sie czuja nasze dziewczyny 'szpitalne'? Aska, jak cory Twe? Cytrus pospalas troche? A jak Kaja u Was?
Wszystkim pozytywnego nastroju i miłego weekendu!

Aniaczek a Ty jednak polazałaś do roboty pracoholiku:) KAja, Aśka, Citrus jak możecie to prosimy napiszcie co jakiś czas co tam u Was, my pewnie tu wszystkie ciągle myślimy o Was.
I też mam lenia, nawet cukru nie chce mi się wstać zmierzyć

Dziewczyny, poradzcie cos.
dzisiaj nie moglam spac w nocy, kolo 3 zaczal mi sie spinac rzuch. dodam ze malego czuje jakos tak nisko ... od tamtej pory jak mi brzuch stwardnial tak zostal. wyglada jak pilka. wczesniej gdy lezalam jakos sie rozlewał, układał ze mna. mialam stresujacy dzien, ale czy to moja psychika tak dziala czy cps jest nie tak?

reklama
Aisha super:-))) wlasnie z tym cukrem rano jest najgorzej - ja dzis na czczo 93 - od tygodnia pierwszy raz wiecej niz 90 ale wieczorem zjadlam troszke wiecej i pewnie za duzo :-))ale zrobilam tylko jajecznice - bez chleba i za niedlugo zobacze ale po sniadaniu mam ok z regoly . Dlatego widzisz korzystniej jest sie wyspac:-)))

Do góry