reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

hehe widze Kaja ze humorek dopisuje:) A w dodatku Ty to chyba jestes nie do zdarcia, ja po takich przezyciach to bym juz padla chyba z wycieńczenia a Ty jak gdyby nigdy nic piszesz sobie na forum, podziwiam Cie strasznie!!! Silna jestes!!! Jak tam maluszki słodziuszki???

reklama
Karmia mnie morfina, ale czekam az moje kochanie przyjedzie. Jesc mi nie dali skurczypaputki tylko. KASIENKA, no dostalam troche skurczy wczoraj o 5 rano, ale noc co nie, bywalo i tak juz wczesniej, myslalam ,ze sie uspokoi. I jak sie kladlam to sie uspokoilo.Ale kolo 9 zaczelo z powrotem. No to do Zapominajki, co robic. Bo ja przeciez indukowana przy pierwszym , nie zaczal sie naturalnie, nie mialam porównania..Pokrecilam sie i pojechalam. Podlaczyli ktg. Pozniej ginka. Rozwarcie pelne, stozkowate, ale dol 6 mm zamkniety. Czyli w ostatniej chwili bo szyjka zaczela sie otwierac, tak mi tlumaczyli, jak wyglada czlowiek w kapelusiku urodzinowym. Czubek zamkniety, ale glowa w kanale juz.. I juz mi nie dali zejsc z fotela, przyjechali lozkiem, rozebrali i na odzdzial. Za chwile przyszli lekarze, ze u nas tam nie ma takiego.oddz neonatologii ktory bylby w stanie zapewnic najlepsza opieke. I ze zamowili helikopter , bedziemy leciec do danii. Do Kopenhagi. Ale nie mieli miejsca. To do Sztokholmu. Ale padal snieg, helikopter nie moglby wyladowac na dachu.szpitala..Przylecial samolot karetka z Göteborga. Na sygnale na lotnisko, samolot, z lotniska na sygn. Skurcze, rozwarcie. Cala noc sie meczylam. O 8 mnie odlaczyli, przysnelam. Kolo 9 skurcze, coraz bolesniejsze, czestsze. Nalazlo sie tlumu. Urodzila Sonia. A Fabiana tetno tracili, poza tym obrocil sie, no i cesarka, biegiem. Ostatnie co pamietam to maska, rozowe kwiatki nad glowa. Moment. Obudzilam sie juz na sali. Zawiezli do kruszynek.Pierwsza dobe, dwie musze lezec troche dalej, na pooperacyjnej. A pozniej juz kolo Misiów naszych..
Przyjechal S i mowi: a ty jak zwykle nie mozesz normalnie:-D.. Och, do jutra moje majóweczki, dzieki, ze jestescie!

Ostatnia edycja:
Zapo to tak jak ja:wściekła/y:

Kaja Gwizadeczko Ty nasza , jesteś najlepsza! wielki szacunek dla Ciebie.
a teraz życzę Ci duuuuuużżżżżżżżżżo spokoju, masę energii, a przede wszystkim zdrówka dla Waszej trójeczki!

dziewczyny my dziś na weekend wyjeżdzamy po śniadaniu jak moja mała rodzinka wstanie jedziemy
będę w niedzielę wieczorem w wawie.

Asia i jak dziewczynki?

Ostatnia edycja:
I ja juz nie spie... Całą noc snila mi się Kaja...ale szacun.... Podziwiam i nie moge wyjść z podziwu.. .ide moze się jeszcze drzemne...

Oho... Widze ze wy tez juz nie spicie:eek:

Kaja ... No brak slow .... Ktos tam nad toba i dzieciakami czuwal... Dobrze ze trafilas na profesionalistow ktorzy wiedzieli co robic w takiej sytuacji.

Kaja- dobrze ze profesjonalnie sie wami zajeto, odpoczywajcie duzo i wracajcie do sil, slodkie te wasze kruszynki, mysle o was caly czas cieplutko

reklama
tez nie spie. Od 5:confused2: Nie zebym nie chciala.Jak zwykle zasnac nie umiem:sorry:

Kaja!! Dobrze,ze tak pieknie sie wszystko uklada!!trzymaj sie kochana:*

Do góry