reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziękuję za przyjęcie do grupy. Czy te dane adresowe dodaje się normalnie, przez odpowiedź w temacie?

citrus pewnie po założeniu szwu Cię wypuszczą do domu. Tylko masz się stosować do zaleceń, a nie szaleć, bo ja tu co chwilę czytałam, że dźwigasz jakieś wielkie zakupy:dry:

Tak normalnie się odpowiada.

Citrus pewnie cię ze 3 dni potrzymają, bo będą sprawdzali, czy nadal się skraca. Ważne, że pod opieką jesteś. Mam nadzieję, że cię potem wypuszczą i grzecznie będziesz w domu leżakowała.

Baby chcecie zaproszenia to proszę o pw, bo nie ogarniam dzisiaj, za co przepraszam.

Biedronki coś też nie widać od dłuższego czasu :-(

Jezu co za szalony dzien dzisiaj jest :szok:
Dziewczyny trzymajcie sie !!! Nogi zaciskac !!! nic ze środka jeszcze nie wypuszczać !!!

Mnie też dziś brzuch twardnial ze 3 razy ale to dlatego ze nalatalam sie dzis po urzedach, schodach i samochodach... Wizyta u gina w srode ... zobaczymy co tam w srodku sie dzieje...

Już mi się nudzi, a dopiero dwie godziny leżę :-D Mój skarb przyniósł mi trochę żarcia z KFC, bo przecież na szpitalnym wikcie kolacyjnym dostałam 4 kromki chleba, kawałek masła i jakąś wędlinę ze świni - oczywiście nie zjadłam nic, oprócz trzech kromek suchego chleba. Ciekawe, jak ja mam witamin dostarczyć dziecku z czegoś takiego... :blink:

A tak w ogóle, to co u Was? Proszę Was od razu, nie lekceważcie żadnych (!!!) objawów. Mnie też niby tylko brzuch twardniał, a zobaczcie co za cholerstwo się przyplątało... Faktycznie lepiej sprawdzić, niż potem sobie pluć w brodę :dry:

Ech, a dzisiaj nawiązałam fajną współpracę z portalem internetowym - mam być ich korektorem...

Citrus super! Owocnej współpracy.
A stołowanie się w szpitalu... masakra.
Ja pamiętam, że po porodzie dostałam na obiad 2 pierogi leniwe. I salowa przepraszała, że jej głupio ale koniec roku i kasy na jedzonko nie mają.
Matka Polka karmiąca na 2 pierogach :-D

Ja kolejny dzień umieram na zgagę. Aż mi szczena drętwieje :wściekła/y:
Idę z książką do łóżka.

A jutro nie przyjmuję ŻADNYCH złych wieści!
Dobranocka

Taaaak...szpitalne jedzenie to marzenie odchudzających się:-p
Np same ciężarne na sali i żadnych owoców, warzyw, tylko parówka albo jajko na twardo:baffled:

reklama
Heja,

Ja dziś po glukozie, wyniki jutro, smak bardzo słodki, ale nie tragiczny, zasłabnięć nie miałam, jedynie byłam zmulona i przesłodzona.
Oddałam poza tym krew i siuski, wszystko jutro do odbioru i wizyta u Gin.

Mdła współczuję tych pawi tak długo, fajnie, że miło spedziliście wczorajsze popołudnie. Przedszkole całodobowe szok, wiadomo czasami nie ma na prawdę co z dzieciakiem zrobić, ale żeby tak zostawiać na cały tydzień, jakoś nie wyobrażam sobie.

Zapominajka gratuluję wybrania imienia. Trzymam kciuki za nasze dziewczyny i ich dzieciaczki! Zszokowałam się Kają tym szitalem. Dziękujemy za wiadomości.

Co do narodzin dziecka innej płci niż było potwierdzone, to tak samo zdażyło się u dziewczyny w moim rodzinnym mieście, miała być dziewczynka, a urodził się chłop.

Noelle1986
ale przygoda z zębem to na prawdę nie dużo Ci policzyli za ,,naprawę" Ze złotego to się uśmiałam:tak: a jeszcze ruskie złoto, ulala...

Nia moje dziecko prawdopodobnie wyląduje w żłobku jeszcze przed 10 miesiącem. Framama pocieszyłaś mnie dobrymi słowami o żłobku, ja sama jestem dzieckiem oddanym od razu po macierzyńskim do żłobka i nie mam jakieś taumy.

Citrus kochana trzymaj się, powodzonka żeby szef zadziałał.

Tak się przestraszyłam, że i ja dodaję swóje namiary w grupie, kurdę musimy się trzymać do tego maja!

Przez ten dzisiejszy dzień jutrzejszej wizyty boje się straszliwsko. Wręcz jestem przerażona!

Ostatnia edycja:
Do góry