reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zapo ale ze mnie głupol:zawstydzona/y: faktycznie są kontakty,jest grupa i ja w tej grupie...juz uzupelniam dane....:-)

Jezu trzymam za kaje i maluchy kciuki!!

wikki-ciesze sie ze przynajmniej u ciebie uspokajajace wiesci

kartagina-wazne ze nie jest gorzej zycze jej poprawy i szybkiego powrotu do domku w dwupaku

citrus-dobrze ze jednak pojechalas, tobie tez zycze szybkiego powrotu do domku w dwupaku i oby nic sie juz nie skracalo

Oj widze ze tu sie dzisiaj dzieje:-(
Citrus trzymam mocno &&& zeby wszystko bylo dobrze.
Kartagina dobrze ze w miare jest ok i wlasnie nie jest gorzej.
Kaja oby dalo sie rade zatrzymac te skurcze i jeszcze zeby dzieciaczki poczekaly chociaz z pare tygodni.
Normalnie cos to swieto dzisiejsze nie sluzy dziewczynkom ale mam nadzieje ze z wszystkimi bedzie dobrze.
Zapominajka ja tez bym prosila o zaproszenie jak mozna oczywiscie:-)

No mówię, że nie mam o niczym pojęcia. Ani kiedy się skróciła, ani dlaczego. Może taka moja uroda, że się skróciła i taka zostanie już do porodu, może to infekcja jakaś, bo ciągle mnie w pochwie piekło przy dotyku, cokolwiek. Wszystko się okaże najpewniej jutro. Byle szybko zrobili to, co mają zrobić i byle wypuścili. Mogę leżeć plackiem w domu, ale W DOMU, a nie w szpitalu... :cool2:

Dziękuję za przyjęcie do grupy. Czy te dane adresowe dodaje się normalnie, przez odpowiedź w temacie?

citrus pewnie po założeniu szwu Cię wypuszczą do domu. Tylko masz się stosować do zaleceń, a nie szaleć, bo ja tu co chwilę czytałam, że dźwigasz jakieś wielkie zakupy:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry