reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Citrus co Ty opowiadasz, o jejku :( Jak dobrze, że pojechałaś do szpitala, a mówili dlaczego tak się skróciła ta szyka? przeciez chyba sie tak nie forsowałaś? Dobrze, ze w odpowiednim momencie trafilaś na specjlistów, odzywaj się jak tylko bedziesz miała możliwość.
Ja zaciskam mocno kciuki &&&&&

o rany Kaja zaczęła rodzić matko co za dzień !!!!

reklama
Przecież obłęd jakiś...
Ja nawet nie wiem, na czym polega zakładanie szwu (dobrze, że Waldi przyniósł mi laptopa i kupił przenośny internet, bo bym tu chyba oszalała do cna! Już wariuję z tęsknoty za psem, pewnie biedny nie będzie wiedział co się dzieje, skoro mnie nie ma!) i nie wiem, co tak naprawdę oznacza tak krótka szyjka... Kiedy się skróciła? Dlaczego? Jak? Chce mi się płakać, chcę być w domu, chcę, żeby już było po wszystkim...

Cytryna masz dostęp do netu taki "normalny" czy chcesz nasze tel: Bo na grupie widziałam twój.
Szyjka od leżenia może się wydłużyć, więc &&&&& i nogi zaciskaj. Mateusz ma jeszcze czas.

Kaja ma znowu skurcze, przekazałam jej wasze dobre słowa. I czekam .. z całego serca liczę, że ŻADEN maluch nie opuści brzucha przed kwietniem!

Ja chyba jutro sobie poleżę, bo mam dosyć tego dnia. Zawsze nie lubiłam Walentynek i teraz to już wiem dlaczego :no:

Ostatnia edycja:
Cytryna co za dzień,ja dziś pessar miałam założony,szew daje chyba lepsze zabezpieczenie tylko że zakłada się pod narkoza.Będzie dobrze,tylko musisz leżeć!!! niech ten dzień już się kończy:-(

ale takie żłobki tygodniowe nadal istnieją,ja kiedyś sama do takiego chodziłam,na szczęście nie pamiętam tego osobiście. z tą niespodzianką to przy dziewczynkach tak się zdarza że rodzi się chłopiec,niestety przy chłopcach raczej nie ma na to szans...choć zawsze jest nadzieja :confused:

Ostatnia edycja:
Dobrze,ze chociaz u Kartaginy bez zmian.I jest jakas nadzieja ,ze do domu wyjdzie.

Zapo jaka grupa??jakie telefony??Ja chyba znowu do tylu...

Citrus najwazniejsze,ze na czas udalas sie na izbe.a na ostatniej wizycie gin badal ci szyjke?

reklama
ale takie żłobki tygodniowe nadal istnieją,ja kiedyś sama do takiego chodziłam,na szczęście nie pamiętam tego osobiście. z tą niespodzianką to przy dziewczynkach tak się zdarza że rodzi się chłopiec,niestety przy chłopcach raczej nie ma na to szans...choć zawsze jest nadzieja :confused:

A ja słyszałam, że przy chłopcach też można się pomylić, bo czasami mylono siusiaka z pępowiną i rodziła się dziewczynka.
(Mam nadzieję, że nam takiego psikusa nie zrobi, bo mamy mnóstwo różowych ciuszków:-D)

Citrus !!!! trzymam &&&&&!!!!!

Do góry