reklama
joasia81
Fanka BB :)
dziewczyny ja za wami nie nadazam
produkujecie codziennie tyle
Piszecie o przedszkolach, u nas wyjscia nie bedzie, mala idzie do przedszkola po ukonczeniu 3 roku zycia. do tego czasu zostaje z nia w domu, niestety nie mam co liczyc na dziadkow bo dzieli nas kilka tysiecy km. Jesli sytuacja finansowa nas zmusi, niestety pozostanie tylko zlobek, pewnie latwo mnie takiego malenstwa tam zostawiac nie bedzie.
Dziewczyny czy wy tez macie spory z wlasnymi rodzicami/dziadkami o wybor imienia dla swojej pociechy? Ostatnio pisze na gg z moja mama, i pytam czy widziala zdjecia ciuszkow jakie jej wyslalam, a ta do mnie ze sliczne, i ze naszej Karolince bedzie w nich ladnie. Ok, nic nieprzyzwoitego w tym co powiedziala, gdyby nie fakt, ze to nie jest imie jakie wybralismy, a juz nawet moja siostra mowiac o malej uzywa imienia jakie wybralismy i jej sie podoba. Pytam sie skad ta Karolinka?! i ze imie jest inne, a ta ze jakie? co to za imie? nie krzywdzcie dziecka itp. I zaraz poleciala z cala lista imion, ktore wg niej sa piekne i powinnismi je rozwazyc bo ona ma tez cos do powiedzenia, szok! Jeszcze wyleciala z tekstem, ze jej znajmomym sie imie nie podoba, ja ja zjechalam, ze co mnie jej znajomi obchodza, i ze naszym znajomym sie podoba. Pozarlam sie z nia
nie trafia do niej, ze to moje dziecie i nazwiemy ja jak chcemy, twierdzi ze dalej bedzie walczyc o to zebysmy zmienili zdanie, i ze bedzie apelowac. Co jak co, ale sie po wlasnej mamie tego nie spodziewalam, owszem zawsze byla uparta i osoba typu - moja racja jest mojsza niz twojsza ;-) Ale zeby az tak sie upierac w tej kwestii?! Mialyscie tez takie przeboje z wlasnymi rodzicami czy tesciami?
Piszecie o przedszkolach, u nas wyjscia nie bedzie, mala idzie do przedszkola po ukonczeniu 3 roku zycia. do tego czasu zostaje z nia w domu, niestety nie mam co liczyc na dziadkow bo dzieli nas kilka tysiecy km. Jesli sytuacja finansowa nas zmusi, niestety pozostanie tylko zlobek, pewnie latwo mnie takiego malenstwa tam zostawiac nie bedzie.
Dziewczyny czy wy tez macie spory z wlasnymi rodzicami/dziadkami o wybor imienia dla swojej pociechy? Ostatnio pisze na gg z moja mama, i pytam czy widziala zdjecia ciuszkow jakie jej wyslalam, a ta do mnie ze sliczne, i ze naszej Karolince bedzie w nich ladnie. Ok, nic nieprzyzwoitego w tym co powiedziala, gdyby nie fakt, ze to nie jest imie jakie wybralismy, a juz nawet moja siostra mowiac o malej uzywa imienia jakie wybralismy i jej sie podoba. Pytam sie skad ta Karolinka?! i ze imie jest inne, a ta ze jakie? co to za imie? nie krzywdzcie dziecka itp. I zaraz poleciala z cala lista imion, ktore wg niej sa piekne i powinnismi je rozwazyc bo ona ma tez cos do powiedzenia, szok! Jeszcze wyleciala z tekstem, ze jej znajmomym sie imie nie podoba, ja ja zjechalam, ze co mnie jej znajomi obchodza, i ze naszym znajomym sie podoba. Pozarlam sie z nia
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zapominajka- trzymam mocno kciuki za k.a.j.e i jej malenstwa, oby udalo sie jak najdluzej przeciagnac porod, mocno trzymam kciuki, az nie wiem co napisac...
Przekażę jej oczywiście, ale jutro - nie chcę jej pozbawić tel, skoro bez ładowarki musi być.
Ja się zryczałam na ulicy.
Kasia do mnie dzwoniła to miała jeszcze skurcze i lekarze nie dawali szans. Teraz się uspokoiło i mam nadzieję, że tak zostanie jak najdłużej...
Co do imion to moja ciotka próbowała nam się ponarzucać i napotkała moje milczenie. Zrozumiała. Nie musiałam sie odzywać.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Baby wątek bez komentarzy - to bez komentarzy!
Kaja ma skończony 25 tc. Muszą dać radę, w ogóle innej możliwości nie biorę pod uwagę!
Cytryna się odzywała?
Kaja ma skończony 25 tc. Muszą dać radę, w ogóle innej możliwości nie biorę pod uwagę!
Cytryna się odzywała?
Nia
Fanka BB :)
Baby wątek bez komentarzy - to bez komentarzy!
Cytryna się odzywała?
nie widzialam nic od citrus...
od wiikki tez jeszcze nic nie bylo chyba jak badania malej, ale miala jeszcze na zakupy ruszyc
reklama
Podziel się: