reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zapo, citrus ja bym pewnie też się nie zebrała do wywołania ale znalazłam że można wywołać online w Bootsie z dostawą do domu i to jeszcze za jakieś śmieszne pieniądze więc zamówiłam ;)) ja mam cały dysk zdjęć ale takie lubią się skasować/przepaść/zapodziać a w albumie będą bezpieczne i zawsze można po nie sięgnąć jak goście przyjdą itp ;)

ja jak byłam na macierzyńskim po # to zrobiłam i zamówiłam fotoksiążkę z naszych wszystkich wyjazdów od 2008 roku.... fajnie się to ogląda....

ach, uwielbiam fotoksiazki..i zamawiam z wielu okazji, dziadkom na dzien babci i dziadka, mojej chrzesniaczce zamiast laurki na chrzest, zaczynalo sie od zakochanych rodzicow, poprzez brzuch, szpital itd..i w domu tez mamy kilka, uwielbiac:-D

Natchnęłyście mnie i zamówiłam album.
A za segregację może jutro się zabiorę i oddam do wywołania.

Sembo ta opcja z dostawą do domu bardzo mi się podoba :-D Muszę poszperać, czy w Pl takie cuda też robią.

trochę sie dobiłam przeglądając fotki ze studiów kiedy byłam taka młoda, ładna i zadbana... no i szczupła przede wszystkim :p Za to małż się prawie nic nie zmienił odkąd wyhodował zarost w sumie wygląda tak samo :p

heheheh pretensje że bez niego:p ja wczoraj myślałam że padnę po tej szkole rodzenia...
Jak pokazywali różne rynkowe cuda dla mam i dzieci to były m.in. gacie poporodowe i 2 "modele" podpasek poporodowych - bella giganty i Tena giganty o trochę fajniejszym wyprofilowanym kształcie... Faceci mieli miny genialne jak dotknęli tego, co jak usłyszeli ich kobieta będzie nosić w gaciach być może nawet 6 tygodni!!!

Jak wyszliśmy S do mnie: masakra że to tak długo trwa i te podpaski takie wielkie.....pffff..."
Ja do niego: spokojnie dam radę kochanie, miliony kobiet dały to i ja podołam! A zapas podpasek już mam!
S na to: jak to masz?!:szok: czemu mi nie pokazałaś?!
Ja: wtf? po co?!
S: a jak zasłabniesz?! a jak będziesz miała z tym problem? to jak ja Ci pomogę jak nie wiem? No czemu mi nie powiedziałaś?! Czemu nie pokazałaś?

rozbawił mnie do łez!!!!

no mnie też hahahaha do łez:-):-):-)

ejj a jak golicie kasie?? Bo ja już nie dosięgam tam w ogóle... depiluje się na czuja i mam wrażenie że co 5 sekund się zacinam ;/

ja do pomocy biorę lusterko, najpierw na czuja a potem przy pomocy lusterka sprawdzam czy jest ok :-p

reklama
nie przesadzam :p na dowód:
DSC00059psmAle.jpg

Do góry