reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
ja nosze boyfriendy i bardzo lubie:-)

dzien dobry kochane...
CYTRYNA, przestan halunic jak nie chcesz, zeby W popadl z zamysl nad tym, czy jest wystarczajaco "wartosciowym" facetem, jesli nie masz w portfelu tych pieciu stowek wiecej...masakra z tymi babami czasem:-D

ja pod tym wzgledem jestem chyba bardzo meska:-D...centrum handlowe oblatuje w 20 minut, jak zrobie wielkie zakupy to 30...dom wyposazylam w godzine w ciagu jednego dnia, o meblach mowa, a dla dzieci tez wszystko w sensie lozeczko, wozek, foteliki i reszte zamierzam kupic pewnego sobotniego przedpoludnia, jeszcze nie wiem ktorego:-Djak mi sie zechce ..

pochlonelam trzy croissanty i czas sie przeprosic z depilatorem...zarastam w tej ciazy jak jaskiniowiec fred:-D

ejj a jak golicie kasie?? Bo ja już nie dosięgam tam w ogóle... depiluje się na czuja i mam wrażenie że co 5 sekund się zacinam ;/

Jak dobrze, że jesteście takie mądre i rozsądne :-)

Czas chyba się zbierać do czytania, bo jutro Walentynki, a mam walentynkową książkę do zrecenzowania :-p Jak głupek cholerny czytam trzy jednocześnie, nic dziwnego, że we łbie kiełbie.

Sembo, NA WYCZUCIE :-D Czekam na dzień, w którym się zatnę i zacznę krwawić jak zarzynana świnia, słowo daję.

Nanu obłędny ten twój chłop :-D Padłam.

Kaja ty to w ogóle jesteś zorganizowana. Ja to się zastanawiam nad rodzajem tamponów 20 minut. A decyzja, czy szafka ma być z szufladą, czy koszem wysuwanym :no: nie do podjęcia.

Ja się golę na "macanego"

a ja trzymam sobie prysznic miedzy nogami, a ze sama nasadka jest spora to sluzy mi za lusterko:-D

a krzywo, czy nie..pchi;-)
raczej prosto, ale kto by sie tam przejmowal, milimetr w ta czy w ta:-D

reklama
no Citrus to co Ty narzekasza jak prace ma zaplanowane na jakiś czas. stały przypływ gotówki będzie i jest git.!
a wyobrażasz sobie jak nas zalejesz wpisami na BB o zakupach tych jedynych? będzie bombowo!

Kaja Twoja osobość i charakter jest dla mnie niedoścignionym marzeniem!

a ja mam znów mętlik w głowie przez męza. Bruno czy Nikoś? :angry: a już tak się nastawiałam.

SEMBO ja na czuja się gole. jak narazie bez zacięć wychodzę :-D

Do góry