reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ja w pokoju nic nie zmienię bo jest zrobiony dla starszego,ale nie zamieszkany,wszystko pod fc barcelona...ale za to do wózka wszystkie gadżety z żabką i ubranka teraz też żabkowe wyszukuje :)

reklama
ja nie robię jakiś motywów, może męża zmotywuje co by namalował na ścianie jakąś kreskówkę ale tak szafa z niebieskimi ramami zamówiona, łóżeczko białe, zielone kanapa dla starszaka, a ściany to się okaże w praniu ;p pokój musi być uniwersalny bo chłopak i dziewczynka będą razem mieszkać

U mnie też motywu brak, choć wiele rzeczy będzie w kolorze limonkowym. Chcę, żeby mój Mały nie był nadmiernie otoczony pastelami, bo są słodkie aż do wyrzygania - potrzebuję dla niego intensywnych kolorów, jak dla małego fashionisty :-D

ja się witam na głównym:tak:mam pozwolenie na kompa, więc będę zaglądać
nie będę opisywać, co się dzieje na patologii, bo to niepotrzebne smutki
u mnie zaczyna się stabilizować i to jest najważniejsze
zaczynam wierzyć, że dotrwam
lekarz prowadzący mi obiecał, że w 30 tc mnie wypuszczą, jak tak będzie nadal, więc jeszcze te 2 tyg. wytrzymam ( suwaczek mi szwankuje :confused:)
psychicznie jest lepiej - zabrałam się za robotę i staram się nie uczestniczyć w życiu korytarzowym, bo mnie to dołuje

podczytam trochę, żeby się wdrożyć i będę zaglądać

pozdrawiam wszystkie Majowe Brzuchatki :-)

NIA ja chce Nikosia, mąż Bruna a córeczka Kajtka:confused: i jak tu wybrac jedno?
Ullana trzymam kciuki. mam nadzieje,ze się wszystko poukłada się po Twojej mysli.
Ewelinka mnie się niestety dłuża dni :zawstydzona/y:

Framama a mnie teraz leci dzien za dniem juz polowa miesiaca a dopiero co sie styczen konczyl.a z miesiac temu tez tak mialam ze dni mi sie tak dluzyly ze szok a najlepsze ze bylam bardziej na chodzie niz teraz,teraz to ja w stanie jestem obiad zrobic i troche posprzatac a reszte czasu siedze albo leze i tyle ze mnie nosi zeby cos zrobic ale nie daje rady po prostu:wściekła/y:

w końcu was doczytałam :)

Skończyłam robić ciasteczka walentynkowe, z racji, że jutro spędzę dzień w szpitalu zrobiłam dzis.

Framama mi się podoba Bruno. Nikuś też ładnie może spróbujcie które najlepiej pasuje do nazwiska?

Sembo super pomysł ze zdjęciami. Ja kiedyś jak mój jeszcze wtedy chłopak jechał na ponad 3 miesiące do stanów stworzyłam mu taki album sama pozszywałam koszulki spinaczami pod każdym zdjęciem coś ładnego napisałam i nasze najlepsze zdjęcia. Włożylam do koperty i kazałam otworzyć jak się za mna stęskni, zrobił to po tygodniu hah ja juz w samolocie pewnie bym otworzyła nie wytrzymałabym. Ale powiedział ze dawno się tak nie wzruszył jak ogladał ten album do tej pory go wyciągamy i miło wspominamy.
A fotoksiążka super sprawa my na slubie w ramach podziękowania dla rodziców stworzyliśmy takie cudo- rodzice byli zachwyceni

Nanu szczęściaro :) gratuluje wygranej

Ulana trzymam mocno kciuki, będzie dobrze, bo jak inaczej mogłoby być.

Ja z goleniem problemów nie mam jeszcze, chociaż jak golę bikini to ostatnio jestem strasznie podrażniona ostatnio 3 dni mnie tak swędziało, że chodziłam i sie drapałam jak opetana :/

reklama
Do góry