reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nia - ja rozumiem ,ze malutkie dzieci tak maja i to normalne tylko ,ze te u moich sasiadow maja po 10-12 lat wiec takie malutkie nie sa i moga starac sie troszke powstrzymac .

Nia - ja rozumiem ,ze malutkie dzieci tak maja i to normalne tylko ,ze te u moich sasiadow maja po 10-12 lat wiec takie malutkie nie sa i moga starac sie troszke powstrzymac .

a to oczywiscie inna sprawa, od nastolatkow mozna i trzeba wiecej wymagac...

Kaja trzymam &&&&&&&&& żebyś nie musiała leżakować. Może potrzebujesz jakiejs paczki z Pl z lekami? To pisz, będę wysyłała. A gdzie nad morze sie wybierasz i kiedy? Może w końcu się spotkamy ;-)

Nanu fajny dialog!
Niestety sterylizatorów nie było. Za to chłopaków w spodnie obkupiłam :tak:

No i 2 kurierów przywiozło paczki 1 to łóżeczko, a druga zestaw butelek, pojemników na pokarm itp.

A w czwartek przychodzi ekipa szafę robić :-)
No humor mam od razu mega dobry i jeszcze loda pochłonęłam.

no nic, może kolejne polowanie na sterylizator się uda;P fajnie że coś znalazłaś dla chłopaków:)
ja upolowałam kocyk i jakieś ciuszki:)

z zakupów już mi chyba wszystko przyszło, reszta w przyszłym miesiącu chyba:)

Ja jeszcze czekam na drugą serię drobiazgu i termometr. I będę miała prawie wszystko. Także w marcu dokupię resztę, przepiorę i poprasuję, spakuję torbę no i w kwietniu już wolne :tak:

ja 15 kwietnia to już mogę być po cc, więc nie będę czekała :-)

Pamiętam, że na październiku moim jak sie dziewczyny zaczęły rozdwajać, to wszystkie dzieciaczki poza 2 były we wrzesniu na świecie. Tak im sie spieszyło na świat.

Ja mam nadzieję zakonczyć kompletowanie wyprawki do końca kwietnia.
Kurka dziewczynki nie jest dobrze:no: kolejny dzień mam mega zawroty głowy, mdłości i totalnie nic nie jestem wstanie zrobić :no:

Dla mojego małża ,, okład z młodych piersi,, to najlepsze lekarstwo:-)

reklama
Do góry