reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

a co to Dahl?

moje już gotowe! 20130212_144557.jpg

reklama
Miałam mieć dzisiaj na obiad kuraka z pieczonymi ziemniakami ale jak zobaczyłam zdjęcie nanu to stwierdziłam, że dawno nie było pieczonego kuraka z kukurydzą i czerwoną fasola <3 Tak więc dzisiejszy obiad zawdzięczam Nanu:-D

Serek homo <3

Mnie już w piekarniku się piecze pierwsza partia ciastek. Zdycham z zapachu. Z białą i mleczną czekoladą :sorry:

PS. Boże, mieszadła miksera mi się zacinają. Oby Waldi umiał naprawić :eek:

Buahaha jakbym widziała siebie:-D Cokolwiek się zepsuje, pierwsza myśl to czy Jarek zdoła to naprawić:-) Jak to dobrze mieć taką złotą rączkę w domu;-)

Siedzę i sikam ze śmiechu:-) Kiedyś mój teściu na pytanie Majki co stało sie z jego zębami odpowiedział jej żartem, że koza mu wypierdziała:szok: Moje dziecie przeżywa to do dziś dnia i właśnie teraz siedzi sobie przy stole 3 dzieci i wcinając zupę zastanawiają się jak ta koza to zrobiła:szok:
Pomysły mają niesamowite:-D

Ostatnia edycja:
Kuźwa, jak byłam dzieckiem i zapytałam dziadka, dlaczego ma żółte zęby, to dostałam od niego lanie chyba... muszę kogoś zapytać, bo tak mi się coś kołacze po mózgu i nie wiem, czy to prawda, czy mi się śniło :baffled:

Mój w domu kabelki naprawia i komputerowe sprawy. Resztę robię sama, albo ewentualnie do teścia zanoszę...
Bo mój by nie ogarnął.

Kaja trzymam &&&&&&&&& żebyś nie musiała leżakować. Może potrzebujesz jakiejs paczki z Pl z lekami? To pisz, będę wysyłała. A gdzie nad morze sie wybierasz i kiedy? Może w końcu się spotkamy ;-)

Nanu fajny dialog!
Niestety sterylizatorów nie było. Za to chłopaków w spodnie obkupiłam :tak:

No i 2 kurierów przywiozło paczki 1 to łóżeczko, a druga zestaw butelek, pojemników na pokarm itp.

A w czwartek przychodzi ekipa szafę robić :-)
No humor mam od razu mega dobry i jeszcze loda pochłonęłam.

dzieki Olenko, poki co wszystko pod kontrola i mam..a nad morze, nie wiem jeszcze, pewnie okaze sie w praniu, jak zwykle na ostatnia chwile...poza tym, chyba moj mozg nie ogarnia wiecej planowan niz dzieci i slub..
apropos slubu, wszyscy sie wtracaja z dobrymi radami, co trzeba, co wolno ..
jak ja nie cierpie ludzi , ktorzy mi chca za wszelka cene pomagac po swojemu oczywiscie, nieproszeni..czy my to w mentalnosci mamy czy jak

jaka szafke? i co ze zmywara?

Szafa wnękowa, a zmywarka i przygotowanie do niej trwają.
Chyba w sob. przyjdzie czarodziej i będzie wnękę ogarniał. A potem tylko zostanie kupno szafek :-).

A dobre rady to Polacy chyba we krwi mają :confused2:

Taaaa, dobre rady. Do dupy z dobrymi radami. Niech no tylko ktoś mnie po porodzie ośmieli się instruować bez mojego uprzedniego zapytania, to łeb ukręcę :crazy: Jeszcze mama jak mama, bo pracuje jako niania i ma z maluszkami kontakt, ale każdy inny... :baffled:

O kurde, spać mi się chce :-D Zjadłam pomidorową i tak mi błogo, że bym teraz przykimała...

Ostatnia edycja:
ejj koleżanka urodziła dziś córkę... Wody odeszły 7:30, o 11:30 dziecko na świecie, wypchnęła ją w godzinę... ejj też kcę O__O

reklama
Do góry