reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ewelinka ja też o tym marzę ,aby mój Mały był grzeczny.
Zapo zaraszam.
Kartagina może Ci w paczce przysłać pączusia.
Citrus jasne, ze fajne WSZYSTKIE!
ja też w domu WSZYSTKO robię sama. Pranie do szuszarki to pcham nogą po podłodze ,żeby nie dźwigać.
jak mnie coś w kaltce kłuje, jakbym miała zawału dostać. nie wiem co mnie tak boli. ciężko mi się oddycha.

od pon oglądam o 17.30 na TLC Porodówkę. jesu co tam się dzieje.

mamy iplusa w domu ale to niestety służbowy i nie mogę wziąć...

Framama chcę pączusia w paczce! :-)
M jak zobaczył że się wam skarżę to mi zrobił spaghetti z makaronem kokardki na poprawę humoru :-) albo żeby mnie zapchać to nie będę o czwartkowych wypiekach myśleć:-D ale już tatko zapowiedział że przywiezie HURRA:-)

przejrzałąm dokumenty, spisałam daty wszystkich ciąż i poronien bo tyle tego że zawsze na IP mam problem sobie przypomnieć..mam nadzieję że w szpitalu EWUŚ działa bo nie podbiłam książeczki ubezp...

leżę i piję koperkową co by się odgazować na jutro, może jeszcze czopa wezmę na noc:happy2:

ooo ale sie objadłam plackami ziemniaczanymi - moja wątroba chyba nie zdzierży:((( idę zrobić herbatki...

kartagina - trzymam kciuki za pobyt i szybki powrót w dwupaku do domu:)

Nia położna będzie przy moim porodzie ale taka ogólna nie będę sobie jej wybierała i nie będzie tak dużo przy mnie. U nas taka położna kosztuje 600 zl i też nie siedzi cały czas tylko przychodzi co jakiś czas sprawdza sytuację. Nie bardzo mam kasę, żeby tyle płacić.
A do domu tez sie wybiera położną ja będę miała ze szkoły rodzenia i ona przychodzi chyba z tydzień czy dwa po porodzie udziela wskazówek, mierzy, waży.Ale to już na NFZ

A ja sie objadłam oponek i sama jak taka oponka siedzę i ponoć jak się przez 2 h rozmawia to się spala 1 paczka więc mam nadzieje, że dziś będę całą noc przez sen mówiła :)

Citrus ja mam identycznie tylko wyjdę z domu to brzuch jak skała twardy, już przywykłam do tego i staram się wolniej chodzić juz starsze kobiety mnie wyprzedzaja :)

A wiecie co dziewczynki ja mam jednego bardzo duzego plusa dla naszych paczkow dzisiejszych:)otoz po zjedzeniu normalnie skorzystalam z toalety bo niestety tez mnie zaparcia mecza i od paru dni nie bylam a tu dzisiaj suprise po paczkach:-D
kartagina-tez moge ci wyslac paczkow cala micha ze 30 sztuk u mnie stoi:-D

Kartagina, ale jak to mąż zrobił Ci spaghetti z makaronem kokardki? Nie rozumiem :-D Wracaj do nas szybko i z maleństwem w środku jeszcze!

reklama
a ja już byłam zła,bo R. poszedł na basen,godzina prawie 18 a jego nie ma...jak nic cukiernie zamkną...a tu proszę 12 pączków jeszcze ciepłych,niebo w gębie,zjadłam 3 i kilka faworków,faworki średnie,ale pączek jeszcze jeden został i liczę że na mnie padnie by go zjeść :)

Do góry