reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Zapo wysłałam na pryw ale sprawdź bo nie wiem czy umiem to robić- żadnego potwierdzenia tu nie ma...:confused:

Citrus ty mój mistrzu od kuchennych nazw, uwielbiam to w tobie- NIEUGIĘTA!:-)

reklama
Majówka,Kartagina i reszta szyjkowych :-) wyleżymy do końca.

ja nie wychodzę z domu a coś mnie od 15 min gardło pobolewa:szok:

a macie dobry przepis na gofry?

Wiem, wiem, ja też siebie kocham bardzo mocno :-D

Ej no! Jaja sobie robię i droczę się, a wy się znowu obrażacie, obrażalskie wy! :-(

Ostatnia edycja:
hehe citrus nieźle!!!!!!!!!:szok:

majówka szyjka może się wydłużyć!! ja tak miałąm zanim się skróciła... kurde majówka, żeby tylko było dobrze! mnie się wydaje że 3 cm to jest ok ale trzeba kontrolować bo czasem to kwestia dnia, tygodnia także leż spokojnie placuszkiem i nic nie rób, nie dźwigaj! a który ty masz tydzień?
co do płuc to już w 27-28 są wykształcone, mogli by i wam dać sterydy na rozwój płuc- mojemu synkowi to pomogło- dostał w 23 tyg. poza tym są respiratory,a myślę że większy problem to oczy- retinopatia wczesniacza. mój przez to miał nie widzieć, skończyło się na wadzie 2,5-7,5 i operacji oczu... byle by 30tydz przekroczyć to już będziecie bezpieczni!

nanu pycha sałateczka!

Kochane na tę szyjkę łykajcie magnez i leżcie.
Jeszcze troszkę i będzie bezpiecznie dla malców.
Każdy dzień się liczy!

Jak właśnie przeczytałam w sieci, zapotrzebowanie w ciąży na magnez wynosi nawet do 500 mg na dobę, więc chyba i ja "dołykam" na te brzuszne pierdoły... Mój Centrum Materna ma tylko 100 mg, że się wcześniej nie zorientowałam... :dry: No głupia jestem jak ameba.

Idę pooglądać "Pitbulla" i "On, ona i dzieciaki", bo o 20.50 będzie na Comedy Central Family <3

no hej laseczki...
ja dzisiaj zjadłam 1 pączka.Srednio dobry.:dry:pf!!
Mała daje dzisiaj takiego czadu,

Kartagina ija kciuki trzymam zebys w dwupaku i z dobrymi nowinami do nas powrocila. Bedziesz miala jakis dostep do neta???zeby dac nam znac??Kciuki!!!!!&&&!!!!!

co do spagetti,to dla mnie potrawa ,danie itd a nie jakis tam makaron;-P Po co sobie glowe zawracac. Każdy wie o jakie pysznosci chodzi:-):-)

a dla mnie makaron i jego nazwa ma znaczenie,bo jakoś inny sos mi pasuje do spaghetti,inny do penne,a inny do kokardek...nie wyobrażam sobie np.makaronu spaghetti z serem białym,truskawkami i śmietaną...więc staje po stronie Citrus:-)
a tak na marginesie,uwielbiam kuchnie hinduską,japońską i staropolską,ale ostatnio ciągnie mnie do rosyjskiej i greckiej...ehh...ja uwielbiam jeść:szok:

reklama
PĄCZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest piękne uwieńczenie całego dnia! 3 rodzaje, 16 sztuk, już dwa wcięłam! ale pycha, teraz was rozumiem:tak:;-)

Do góry