reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Olga no własnie. ale ja tak chciałam wyjść z domu.
chyba tylko kino nam zostaje.
u mnie w sobtę baby shower wiec jakbyście miały ochotę ja cały czas zapraszam.

sembo ja to podziwiam ,serio ,że tak masz siły na prace.

Ostatnia edycja:
reklama
Framama, jak dziś wyjdę z domu, to do soboty się doturlam do Warszawy :-D Spalę parę kalorii, dotlenię się... :-p Która ze mną idzie pieszo na bejbi szałer do Framamuchy? :cool2: :-D

Oooo, u Ciebie jednak Nikodem! <3

ja też tak mam z brzuchem i w 1 ciąży też tak było że miałam dni kiedy idąc miałam wrażenie że małego zgubię po drodze i że jakoś tak coś bardzo napiera, chyba taki urok

Aisha bułka i owsianka :szok: zabójstwo, 1,5 bułki kajzerki to już ma 35-40 gram węglowodanów, owsianka takie płatki np górskie i na mleku oczywiście bez cukru to zależy jaka porcja kolejne 35-40 :szok: to bardzo dużo, a cukier ma to do siebie że najmocniej idzie do góry właśnie po śniadaniu...niestety, spróbuj zjeść np jajko do tego skoro się nie najadasz, chleb żytni czy coś a nie bułkę, może parówkę (ale na nie też trzeba uważać bo bywają dość mocno nafaszerowane skrobią),
a płatki kukurydziane to właściwie bomba i odpadają na starcie

Citrus wiedziałam ,że mogę na Ciebie liczyć :-) szczerze ,zapraszam :-):-)
no wstępnie Nikoś ,ale kto wie czy tak będzie po urodzeniu. Marcin jeszcze mówi o imieniu Bruno ,ale jakoś takie twarde to imie. i jak je zdrabniać?
chmurka no właśnie ja w poprzedniej ciązy nie odczuwałam takiego bólu. więc nie wiem co to :szok:

Chmurka, o to to to to właśnie! Takie wrażenie, jakby dziecię uciec chciało z brzucha. Miałam już takie odczucia przed wizytą, w poniedziałek wspomniałam o tym u gina, badał mnie i szyjka okej, nic się nie działo. Może to po prostu sygnał, że powinnam przestać latać jak kot z pęcherzem, jeśli nie mam faktycznej potrzeby i w końcu darować sobie dźwiganie ciężkich siat z zakupami... :sorry2:

Framama, Nikodema łatwiej zdrabniać chyba :tak:

citrus zdecydowanie łatwiej :-D
mój lekarz mówi ,że taki bóle to znak ,że w ciązy nalezy zdecydowanie dostojnych ruchów nabierać, (czyt. chodzić jak babcia z dziadkiem pod reke i laseczką ;) )

Czyli to by się zgadzało, bo zaczynam łazić jak pokraka :-D Ach, jak dobrze, że Was mam :-) Mój chłop już nie może słuchać, gdy zaczynam: "bo dziewczyny napisały..." :-D

No ja dziewczyny mam takie bóle,klucia caly czas jak wiecej pochodze i do tego brzuch mi twardnieje.mam tak od samego poczatku ale nic na szczescie sie nie dzieje zlego mam tylko jak najwiecej odpoczywac.co zreszta w sumie robie jak juz mnie bardzo boli,wiadomo niby siedze w domu ale zawsze jest cos do zrobienia,trzeba obiad zrobic posprzatac itp.a potem leze plackiem i sobie w brode pluje ze taka glupia jestem bo wszystko chce zrobic a tu taka niedołężna jestem :sad:az nieraz ryczec mi sie chce z tej bezsilnosci buuu:-(

dziewczyny przystopujcie na jakieś 8 tygodni,bo teraz ten okres jest bardzo ważny!
ja nadal czekam na pączki,z obawy że dostane tylko jednego,przypomniałam R. że nas jest dwoje i należy mi się więcej niż jeden,a poza tym dziś jest ten dzień kiedy są najlepsze!!!

Citrus mozesz mnie jakoś przekonać do kapusty pekińskiej? mój R. uwielbia,od jakiegoś czasu leżą 3 w lodowce,a ja je łukiem omijam,dla mnie to ani smaku pekińska nie ma ani wartości...

reklama
citrusku dokładnie tak jest. stałyście się dla mnie najbliższymi osobami. z wami więcej czasu spędzam niz z włanym mężem ,który cały czas jest w pracy.

Do góry