reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ludzie to chamy straszne :-(

Zapominajka, a może kuskus z cukinią i miętą? Bardzo wegetariańskie i bardzo smaczne ;-) Można do tego jajka sadzone, choć nie wiem, czy Ty z tych bezmięsnych, co jedzą jajka ;-)

reklama
Fra mam wody pod dostatkiem, soków też, herbatki najróżniejsze.

O przesądy uwielbiam:
pod sznurkami z praniem nie wolno, i po popękanych płytkach chodnikowych też nie - to ma spowodować obwinięcie pempowiną.
Komputer promieniuje i można radioaktywne dziecko urodzić( to babcia mojej koleżanki).
I jeszcze od oblania kawą dziecko będzie czarnoskóre (ta sama koleżanka i ta sama babcia)

:-D:-D:-D:-D:-D

I jeszcze cos było o pływaniu w jeziorze, ale nie pamiętam.

A co do wizyty to sama nie wiem dlaczego taki mam stres. Małość mnie okopuje i się kręci jak wiertarka. Czasem już bardzo nieprzyjemne te kopniaki dostaję. Pewnie mam kolejną jazdę. Cukrzycy nie mam to wiecie.
Teraz mam obawę, że będzie chora. Sama się na siebie wściekam o takie myśli :-(

o matko, padlam:-D..

dzien dobry kochane, witamy sie z kawka, a tu juz taka produkcja od rana:-D
ANIACZEK, ospa:szok:? jeszcze tego brakowalo..

nasze dzieci to jakies adhd, nie moge spac, boksuja sie tam w kolko, czy co:szok:

A :-D No to jak będziesz kiedyś chciała, możesz powiedzieć co masz. Chętnie doradzę :-p

Kaja, NIE OBLEJ SIĘ KAWĄ! :-D

oooo matko, rzeczywiscie , trzeba uwazac zeby nie oblac sie kawa:szok::-D..

z tymi przesadami to jest jakas masakra:-D, smiac mi sie chce, ja nie jestem przesadna nic a nic, no ale...zgage mam za to:-D

A :-D No to jak będziesz kiedyś chciała, możesz powiedzieć co masz. Chętnie doradzę :-p

Kaja, NIE OBLEJ SIĘ KAWĄ! :-D

W maju cię będę molestowała, że będziesz miała dość :-D

oooo matko, rzeczywiscie , trzeba uwazac zeby nie oblac sie kawa:szok::-D..

z tymi przesadami to jest jakas masakra:-D, smiac mi sie chce, ja nie jestem przesadna nic a nic, no ale...zgage mam za to:-D

O jejku ja też. Czyli będzie owłosione :-D
Spimpam do dowcipnego. Nie liczę na to, że mi USG zrobi, ech... :sorry2:
Może się uda &&&&&&

reklama
ufff jak dobrze, że ja kawy nie lubie i nie piję więc nie ma ryzyka, że czarne dziecko urodzę, chociaż zawsze mi sie mulaci podobali:-p Ale możliwe niestety, że urodzę "radioaktywne dziecko":dry:
:-D:-D:-D
Aczkolwiek ja tak samo jak noirel odsuwam się od mikrofalówki jak ją włączam.
A co do powikłań to ja pamietam że przechodziłam kiedyś półpaśca ale to raczej było powikłaniem niedoleczonego zapalenia oskrzeli.... w każdym razie powikłaniem półpaśca było porażenie nerwu twarzy po lewej stronie:dry: teraz się z tego smieje ale wyobraźcie sobie że macie pół twarzy nieruchomą i za każdym razem jak chcesz sie uśmiechnąć to ci się wykrzywiają usta a oko Ci się nie domyka...

Do góry